pořádání akcí
Re: pořádání akcí
a kdyz budu poradat akci bez vstupu a jen pro okruh pozvanych musim tez platit ?
Behringer bcd 3000 + Traktor LE 3 + notas
Podle těch jejich předpisů je tohle přesně varianta kdy bys to platit nemusel.
Ale hádej se pak s nima...
Ale hádej se pak s nima...
ja bych se nehadal .. nidko by je tam nepustil 
to je klasika.... xD takhle to praktikuje spousta lidí.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Stačí udělat takovou tu věcićku že členem klubu a pozvanym je každej kdo přijde nebo něco v tom smyslu 
Musíš se rozhodnout jeslti chceš nalejvat nad 18, platit osu a intergram a jakž takž něco vydělat. Nebo to porušit a vydělat rychle.
Podle mě je OSA to poslední co majitele klubů řešej. Daleko větší strach bych měl z policajtů.
Osa když přijde tak se s nima dohodneš...
Musíš se rozhodnout jeslti chceš nalejvat nad 18, platit osu a intergram a jakž takž něco vydělat. Nebo to porušit a vydělat rychle.
Podle mě je OSA to poslední co majitele klubů řešej. Daleko větší strach bych měl z policajtů.
Osa když přijde tak se s nima dohodneš...
jako ja bych nebyl majitel .. (majitel je otec kamose ) a meli by jsme to dohodle tak .. ze mi sezenem lidi a pak co se prochlasta tak stoho budem mit % ....
Ahoj budu pořádat veřejnou akci venku se vstupným nemohl by mi prosím někdo napsat co je vše potřeba krom toho co je tady už vypsané ? Díky moc Claun...
Hosi hosi.. neplatit OSU a tyhle veci je o hubu.. jakmile je to verejne provozovani.. tzn. pokud to neni u tebe v doma v byte
pro tebe a tvou rodinu a kamose.. Jinak pak ten sazebnik je nejak podle pausalu do urciteho poctu lidi a od urciteho je to z ceny vstupneho. Proc myslite, ze velky akce maj na lupenu napsano cena 1Kc :c)) ale i tak to pak nepocitaj z tehle ceny, protoze minimalni cena je vstupu je vyssi nez 1Kc. jinak tohle je starost organizatora = provozovatel akce, kterym je u diskotek zpravidla majitel a u halovek promoter. DJ by si mel ohlidat 2veci 1) originalni skladby z beatportu apod. 2) zivnostensky list na to, aby mohl hrat legalne za honorar.. je to volna zivnost..
Pokud to s tim hranim myslite vazne tak na kazdy vetsi akci budou chtit fakturu takze zivnost.. na malejch lokalnich hnusech ti to da hospodskej bokem z toho co vybere za chlast a bude vam to prochazet dokud vas nakej dobrak nenaprasi..
Pokud to s tim hranim myslite vazne tak na kazdy vetsi akci budou chtit fakturu takze zivnost.. na malejch lokalnich hnusech ti to da hospodskej bokem z toho co vybere za chlast a bude vam to prochazet dokud vas nakej dobrak nenaprasi..
Takže, chci něco uspořádat:
Mám Dje, všechny skladby mám koupené, všechnu techniku, vím že mi přijdou lidi, teď jen zbývá sehnat místo.
Open air - stačí se zeptat sousedů z okolí, jestli by jim to nevadilo, nebo musím schánět nějaké povolení z radnice apod.?
Vevnitř - pokud je to muj barák / barák kamoše / budova, co jsem si pronajal, musím vůbec něco řešit?
A teď ty poplatky:
Když to bude zadarmo musím něco platit?
Když tam bude bar s placenými drinky, mění to něco?
Když bych dal dobrovolné vstupné, mění to něco?
Mám Dje, všechny skladby mám koupené, všechnu techniku, vím že mi přijdou lidi, teď jen zbývá sehnat místo.
Open air - stačí se zeptat sousedů z okolí, jestli by jim to nevadilo, nebo musím schánět nějaké povolení z radnice apod.?
Vevnitř - pokud je to muj barák / barák kamoše / budova, co jsem si pronajal, musím vůbec něco řešit?
A teď ty poplatky:
Když to bude zadarmo musím něco platit?
Když tam bude bar s placenými drinky, mění to něco?
Když bych dal dobrovolné vstupné, mění to něco?