CrissC píše:Dej sem třeba nějakej příklad... Ale pokud to vemu obecně, tak třeba záleží na talentu, vynalézavosti a každej má svůj osobitej styl hraní.
Optical, Rido, Forbidden Society nerikam ze neumi hrat, ale na to jak jsou velci producenti tak mivaji obcas slusne zaseky.
nema.dj píše:Odporujes sam sebe, podla teba "je trochu divne aby katka ktera vari 2 roky varila lepe nez jeji mama ktera dela svoje recepty ale vysledne vari hur", no popritom si nadobudol dojem, ze "djove (jedna se hlavne o spickove producenty jak jsem si vsimnul), kteri hraji a produkuji treba uz vic jak 10 let jsou treba prumernymi dji, zatimco djove, kteri neprodukujou a zacali hrat o dost pozdeji hrajou o dost lip" - nie je to to iste len s inym prikladom?
Budes tu resit bullshit? Kazdy vi jak jsem to myslel, s tim varenim jsem napsal jen ze to odporuje logickemu mysleni, tak samo jako to ze producent hraje na hovno narozdil od jinych DJs. Jako priklad muzu uvest napr Opticala.
atlona neresim, od neho to je osobni

on byl akorat rad ze si muze zastourat do tematu ktery jsem zalozil protoze jsem se mu predtim chtel poradit s jeho problemy ale choval se jak debil tak jsem se mu vysmal tak se citil urazeny. holt ty vase slovenske ega jsou lol