to dosli policajti kontrolovat? no tak so zakupenim songov nemam problem, licenciu myslis akoze zivnost? ake povolenie? soft v pc ako windows alebo programy kontrolovali a tak? Ked mam zivnost tak to plati aj v zahranici?stopo píše:beatIT píše:konzolu si do klubu nosti nechcem, chcem sa naucit na CDJs... ked sme uz pri tych kontrolach, zvyknu chodit? co sa stane ked hram nejaky song ilegalne?stopo píše:novou konzolou ziskas lepsiu kvalitu, viac mozosti, efektou a samozrejme bude to aj lepsie vyzerat
len priklad co lepsie vyzera mixtrack pro alebo ns7 ci ns6? odpoved je jasna
asi najhorie na disko je ked pride k tebe niekto ze pusti mi piesen xyz a ty ju nemas ae nijak mu nevysvetlis ze ju nemas zakupenu a nechces porusit zakon a pritom ten zakaznik moze byt aj kontrola v civile
alebo este lepsi pripad co sa mne stal pridiel chlapik a vravel pusti nieco co poznam, pusti nieco co poznam... a ked som sa ho spytal ze co pozna tak novu pusti nieco co poznamnakoniec ma chcel bit tak som mrkol na vyhadzovaca a uz bol chlapik von
diky vsem za rady.
ak hras daky song ilegalne a pride kontrola tak si priprav penazenkku i ked stane sa ze ked mas dajme to mu 300 origo cd a medzi tym 2 nelegalne tak to vybavis len ustnym dohovorom alebo kupis pivo ako sa to mne stalo![]()
cca 2 mesiace do zadu sa mi stalo ze mi prisla kontrola a zacali pri mojich cd potom chceli faktury od mp3 dalej licenciu a povolenie, zmluvu z majteom baru a naviac kontroovali soft v pc
bohuzial vysli na prazdno nic nelegalne nenasli a od vtedy len pridu pani policajti skontoluju ci sa v bare nenachadza nik pod 18 rokov a idu prec mna si uz nevsimaju
Hranie doma & hranie live
Re: Hranie doma & hranie live
Re: Hranie doma & hranie live
jj policajti ak som dobre ratal tak ich bolo 8
ja mam narikad vybavene slobodne povolanie narozdiel od zivnosti neplatim odvody teda mozem platit dobrovolne a kedze este studujem tak tieto odvody za mna plati stat
a ano kontrolovali soft v pc
ja mam narikad vybavene slobodne povolanie narozdiel od zivnosti neplatim odvody teda mozem platit dobrovolne a kedze este studujem tak tieto odvody za mna plati stat
a ano kontrolovali soft v pc