Festival amatérských DJů?
Festival amatérských DJů?
Zdravím, nevím kdo a jak se dostal daleko s DJingem, ale vzhledem k tomu že to dneska dělá kde kdo, je těžký se dneska někam dostat. Napadlo někdy někoho udělat svojí vlastní akci s třeba s 7 DJema? Nemám na mysli sensation ale něco menšího?
)
Re: Festival amatérských DJů?
To by ses divil. Napadlo to tu spoustu lidí...
Ale malo kdy se neco realizovalo...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Ale tak kdyby sme se tu pár lidí domluvili, tak myslim že by sme okecali v babyloně club na jeden večerDjMatisS píše:To by ses divil. Napadlo to tu spoustu lidí...Ale malo kdy se neco realizovalo...
Problem je v tom, ze je malo mist, kde se ti vyplati akci usporadat. Pokud o necem vis, tak mi napis PM, vim o lidech co by akci udelali ...
samozrejme napriklad v Babaci by to slo, ale za jaky penize a kolik lidi by se dalo dohromady...
Na $$ bych se ani nedívalDjMatisS píše:samozrejme napriklad v Babaci by to slo, ale za jaky penize a kolik lidi by se dalo dohromady...
ja nemyslim vydelek, ale cenu. Aby nedoslo k omylu..
eXilim píše:Ale tak kdyby sme se tu pár lidí domluvili, tak myslim že by sme okecali v babyloně club na jeden večer)
No právě, kdyby sme se tak dokázali domluvit
Jinak prostorů se dá sehnat celá řada, pronájmy nejrůznějších kulturáků a sokoloven se pohybují cca od 2 do 10tis. k tomu připočíst náklady na OSA, Intergram, úklid (pokud není zahrnut v ceně pronájmu), nějaké ty vrátné, lidi na bar, obstarat zboží na bar, propagace, ...
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
nebo ukecat provozniho nejakeho klubu..my si udelali akci s tim ze vstup i co se utrzilo na baru slo majiteli, a dostali sme jen nejakou flasku na stul a drobnosti.. kluci byli spokojeni,ze si mohli zahrat,osahat playery a pobavit se a provozni vysel tak akorat..
mam kde by se to dalo spachat podobne..jakakoliv akce jen naklady by si uhradil kazdy co propije + cestovne..problem je jen jeden..vetsinove by meli lidi zajem z cech a to je krapet z ruky..cesta busem z prahy k nam trva cca 3,5 hodiny..
mam kde by se to dalo spachat podobne..jakakoliv akce jen naklady by si uhradil kazdy co propije + cestovne..problem je jen jeden..vetsinove by meli lidi zajem z cech a to je krapet z ruky..cesta busem z prahy k nam trva cca 3,5 hodiny..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
na ne srat, jestli nehrajes zastupovane autory, poradam akce od roku 2000 a ani jednou jsem neplatil a ani jednou nikdo nepriselAzu píše:OSA, Intergram
On taky nemusí nikdo vůbec chodit, oni ti klidně pošlou pak jen fakturu i zpětně když dohledaj dle plakátů a internetu, že si akce pořádal.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Moc se do diskusí nikde nezapojuji. Ale tenhle nápad mi přijde celkem dobrej. Jsem schopen něco domluvit v ČB kdyby byl zájem. 
Spise by to melo byt vstup organizatorum, bar majiteli. Osu bud zaplati majitel nebo se pujde na pul. Jinak to nema smysl delat. Udelat nekomu kseft a dostat za to flasku a jeste si zaplatit cestaky, to je trosku na <>.hoolifan píše:nebo ukecat provozniho nejakeho klubu..my si udelali akci s tim ze vstup i co se utrzilo na baru slo majiteli, a dostali sme jen nejakou flasku na stul a drobnosti.. kluci byli spokojeni,ze si mohli zahrat,osahat playery a pobavit se a provozni vysel tak akorat..
[quote="Azu"]On taky nemusí nikdo vůbec chodit, oni ti klidně pošlou pak jen fakturu i zpětně když dohledaj dle plakátů a internetu, že si akce pořádal.[/quote]
muzes mi rict, jak treba s tohodle plakatu dohledaj poradatele?
http://nbg.freetekno.cz/letaky/2006/2006_studiozz.jpg
prostor domluvenej ustne bez smlouvy, prislo nam cca 1000 lidi
muzes mi rict, jak treba s tohodle plakatu dohledaj poradatele?
http://nbg.freetekno.cz/letaky/2006/2006_studiozz.jpg
prostor domluvenej ustne bez smlouvy, prislo nam cca 1000 lidi
hlavne pokud hraji autori nezastupovani OSOU, tak nemas povinnost nic platit