Cauko ve spolek! Moc bab tady zatim nemate
Co rikate na zensky DJ u nas, berete je spis jako recesi nebo stejne dobry jako "vy"? Rekla bych, ze nektery si vedou docela dobre.. Lucca, Laydee Jane, Ladida..
CZ DJ-ky sa mi velmi lubia hlavne lucca na slovensku neviem ani o holke ktora by bola trosku znama u vas je to ine urcite vsetkym holkam co sa venuju dj-ingu prajem vsetko dobre ved co moze byt krajsie ako krasna holka za mixom
Rebecca píše:Cauko ve spolek! Moc bab tady zatim nemate
Co rikate na zensky DJ u nas, berete je spis jako recesi nebo stejne dobry jako "vy"? Rekla bych, ze nektery si vedou docela dobre.. Lucca, Laydee Jane, Ladida..
Ahojky...z tech co jsi vyjmenovala tak urcite Luccu, ktera je mimo jine i nadana hudebni producentka. Takze podtrzeno secteno, rozhodne vytam .
Mě se teda český DJky hudebně moc nelíběj... Je to všechno takový neslaný nemastný! Třeba taková DJ Electric Delight z Londýna, tak to má vypadat!
Za gramcema jí to sekne a eště hraje kotel!
Možná, že se Vám Lucca líbí, ale pokud by jste s ní měli osobní kontakt, tak by jste již tak nejásali, co sem měl možnost se s ní setkat, tak je dost namylšená atd., jako člověk mně vůbec neoslovila, to třeba ovšem DJka Nika77 nebo Lillou, to je jiný kafe, úplně suprový holky se kterýma je perfektní zábava i mimo jejich vystoupení a dá se s nima podniknout dobrá pařba.
Ja osobne DJky respektuju, kdyz umej, treba Im Cyber, Babe LN (s tou sem mel moznost se bavit i mimo, hrozne v pohode clovek, vubec nebyla namyslena a hrani ji slo od ruky), ale kdyz nestojej za nic, tak se mi hnusej stejne jako nemozny chlapi DJs...
Plne souhlasim s Babe LN, moznost bavit se s ni i mimo sem nemel, ale za gramcema vali totalni kotel, to je pro me opravdova DJka, urcite existuje monho dalsich super DJek, ale taky hodne namyslenejch "loutek" za gramcema!!!!
Azu píše:Možná, že se Vám Lucca líbí, ale pokud by jste s ní měli osobní kontakt, tak by jste již tak nejásali, co sem měl možnost se s ní setkat, tak je dost namylšená atd., jako člověk mně vůbec neoslovila, to třeba ovšem DJka Nika77 nebo Lillou, to je jiný kafe, úplně suprový holky se kterýma je perfektní zábava i mimo jejich vystoupení a dá se s nima podniknout dobrá pařba.
Luccu ani Ladidu soukrome neznam. Myslel jsem to tak, ze se mi libi jak hraji. Posledni sety Ladidi co jsem slysel se mi vsak uz moc nelibily. Mimimalu jsem moc na chut doposut neprisel .