Ceske zeny v DJingu

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Rebecca

Ceske zeny v DJingu

Příspěvek od Rebecca »

Cauko ve spolek! Moc bab tady zatim nemate :lol:
Co rikate na zensky DJ u nas, berete je spis jako recesi nebo stejne dobry jako "vy"? 8) Rekla bych, ze nektery si vedou docela dobre.. Lucca, Laydee Jane, Ladida..

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

CZ DJ-ky sa mi velmi lubia :) hlavne lucca :) na slovensku neviem ani o holke ktora by bola trosku znama u vas je to ine :) urcite vsetkym holkam co sa venuju dj-ingu prajem vsetko dobre ved co moze byt krajsie ako krasna holka za mixom :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

mastodonto

Příspěvek od mastodonto »

Nemohu jinak, nez souhlasit! Kdyby byly DJky jeste navic seredky, mohl bych se vic soustredit i na hudbu :P

somik

Re: Ceske zeny v DJingu

Příspěvek od somik »

Rebecca píše:Cauko ve spolek! Moc bab tady zatim nemate :lol:
Co rikate na zensky DJ u nas, berete je spis jako recesi nebo stejne dobry jako "vy"? 8) Rekla bych, ze nektery si vedou docela dobre.. Lucca, Laydee Jane, Ladida..
Ahojky...z tech co jsi vyjmenovala tak urcite Luccu, ktera je mimo jine i nadana hudebni producentka. Takze podtrzeno secteno, rozhodne vytam :wink: .

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Z ceskych DJek mam rad Luccu a Ladidu stejne asi jako vetsina z nas.
Ze zahranicnich me doposud asi nejvice oslovila Misstres Barbara.

sanny54

Příspěvek od sanny54 »

Mě se teda český DJky hudebně moc nelíběj... Je to všechno takový neslaný nemastný! :) Třeba taková DJ Electric Delight z Londýna, tak to má vypadat! :)
Za gramcema jí to sekne a eště hraje kotel! :)

Rebecca

Příspěvek od Rebecca »

Ja verim, ze vas brzo dozenem a nechame za sebou :lol: Holky to maj hold v tomhle smeru tezsi, kdekdo si porad mysli, ze zenska by mela sedet doma a vysivat :evil:

somik

Příspěvek od somik »

tak takhle individualne bych to zase neposuzoval :lol:

bussy

Příspěvek od bussy »

Cesky Fejm-ministky ... jedou :D

scarpo

Příspěvek od scarpo »

no dříve se mi líbila Lucca když ještě hrála techno ale teď už to není ono.Btw. není špatná K-Sandra
Events:
24.08.2007 - Olomouc - Beats & Melody 2

Azu

Příspěvek od Azu »

Možná, že se Vám Lucca líbí, ale pokud by jste s ní měli osobní kontakt, tak by jste již tak nejásali, co sem měl možnost se s ní setkat, tak je dost namylšená atd., jako člověk mně vůbec neoslovila, to třeba ovšem DJka Nika77 nebo Lillou, to je jiný kafe, úplně suprový holky se kterýma je perfektní zábava i mimo jejich vystoupení a dá se s nima podniknout dobrá pařba.

somik

Příspěvek od somik »

jj, to sebevedomi je hroznej čert :evil:

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ja osobne DJky respektuju, kdyz umej, treba Im Cyber, Babe LN (s tou sem mel moznost se bavit i mimo, hrozne v pohode clovek, vubec nebyla namyslena a hrani ji slo od ruky), ale kdyz nestojej za nic, tak se mi hnusej stejne jako nemozny chlapi DJs...

thebeatseek®

Příspěvek od thebeatseek® »

Plne souhlasim s Babe LN, moznost bavit se s ni i mimo sem nemel, ale za gramcema vali totalni kotel, to je pro me opravdova DJka, urcite existuje monho dalsich super DJek, ale taky hodne namyslenejch "loutek" za gramcema!!!!

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Azu píše:Možná, že se Vám Lucca líbí, ale pokud by jste s ní měli osobní kontakt, tak by jste již tak nejásali, co sem měl možnost se s ní setkat, tak je dost namylšená atd., jako člověk mně vůbec neoslovila, to třeba ovšem DJka Nika77 nebo Lillou, to je jiný kafe, úplně suprový holky se kterýma je perfektní zábava i mimo jejich vystoupení a dá se s nima podniknout dobrá pařba.
Luccu ani Ladidu soukrome neznam. Myslel jsem to tak, ze se mi libi jak hraji. Posledni sety Ladidi co jsem slysel se mi vsak uz moc nelibily. Mimimalu jsem moc na chut doposut neprisel :? .

Odpovědět