Tak každopádně že to neni o image ale o meuzice a to podle mě Laydee Jane fakt zvládá v poho měl sní možnost i mluvit a poho Nejvíc mě dostal když k ní šel jeden týpek co byl na káry a chtěl zahrát na přání to jsem stál kousek od ní a jen jsem slyšel: " já na přání nehraju"
Mě by zajímalo, jestli to DJské slečny mají jednodušší co se prosazování týče. Z mého pohledu bych řekl, že mají. Každý manažer klubu sáhne raději po DJane, protože je to něco "neobvyklého", co přitáhne pozornost lidí.
Tak Salačová měla kariéru našlápnutou z modelingu. Jak víš, že se pro*ukala?
Slyšeli ste jí někdo hrát naživo? Myslim tim skutečně naživo fyzicky na párty. Já tedy ne a zajímalo by mě, jestli opravdu hraje tak špatně, jak většina řiká nebo je to jenom ze závisti.
djfelixus píše:Tak Salačová měla kariéru našlápnutou z modelingu. Jak víš, že se pro*ukala?
Slyšeli ste jí někdo hrát naživo? Myslim tim skutečně naživo fyzicky na párty. Já tedy ne a zajímalo by mě, jestli opravdu hraje tak špatně, jak většina řiká nebo je to jenom ze závisti.
Vsak chodi/chodila s nejakym Djjem/promoterem ci co, coz znamena ze spolu delali ....
Ano slysel, jednou nazivo a jednou mp3 z nejaky party- nikdy vic ikdyby se zlepsila
djfelixus píše:Mě by zajímalo, jestli to DJské slečny mají jednodušší co se prosazování týče. Z mého pohledu bych řekl, že mají. Každý manažer klubu sáhne raději po DJane, protože je to něco "neobvyklého", co přitáhne pozornost lidí.
co se týče toho prosazování bavili se o otm v poslednim díle frisbee, kde byla hosten DJka Katie a ta to řekla myslim dobře, že maj určitě jednodušší získat příležitost a získat jich víc ale pak už je to stejný, jde o hudbu...a tak by to mělo bejt dycky > jít o hudbu <
http://www.djette.com/ mozno by to mohlo niekoho zaujimat... niektore sety su celkom dobre... a co sa tyka presadzovania DJane ta ksi myslim ze urcite to maju jednoduksie ako DJ... Ved priznajme si to pani ze holkam to za mixakom sekne, je to nieco ine - nove... a to ze sa im niekedy pobiju tracky a beaty nesedia ako by mali ide bokom ked za mixom stoji DJane...
Co se tý?e prosazování, taky souhlasím že to naše druhé polovi?ky mají leh?í, ovšem pak je to jak bylo ?e?eno o hudb? a když ta hudba za to stojí tak je to fajn
M?žu snad dát jen ze své zkušenosti kamarádku Mejsi, která hrála také jako jedna z nás na Máchá?i a ikdyž jsme m?li ?as 8-9 a 9-10(Mejsi) bylo to opravdu dobré.