Klasicky Notas alebo Mac BOOK???
Re: Klasicky Notas alebo Mac BOOK???
tak do toho bych taky šel mít prachy.. a neřešit co koupit tak vím uplně přesně svoji vysněnou sestavičku :biggrin2: ta banka už mě taky napadla 
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
-
Paul Diamond
PvD tam vyzera jak keby si nieco fukol ty jo...
"it changes the colour"
HAHAHA AWESOME 
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
hustéé

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 
Ta banka mě napadla, když sem poprve spatřil Technics SL-1210 M5G...ta technika je ale šíleně drahá...
to máte 2x cdj 1000, 2x 1210 M5G, djm 800, serato, booka pro a ste na 235 tisicích...
to máte 2x cdj 1000, 2x 1210 M5G, djm 800, serato, booka pro a ste na 235 tisicích...
Nj, se stoupajícím věkem cena hraček stoupá. 
-
Paul Diamond
tak tak
svata pravda...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
ja bych dal sanci Win 7 + novy HP pro booky! ono vetsina notebooku trpi tim ze nema Safe Guard na disku coz, kdyz hraje nahlas hudba nici disk a stim system!!!
A win 7 vypada docela hodne slibne i v RC verzi
Nebo bych tam dal nenovejsi Ubuntu a skusil nejakej ten free DVS system
MacBook je MacBook...win 7 nejsou špatný...ale neni nad spolehlivost apple...neznám žádnej free dvs 
CrissC píše:ja bych dal sanci Win 7 + novy HP pro booky! ono vetsina notebooku trpi tim ze nema Safe Guard na disku coz, kdyz hraje nahlas hudba nici disk a stim system!!!
Nic pouzitelneho pro linux neni. Mixxx je k nicemu.
Win7 budou slusna moznost pro ty co si nekoupi MacBook. Ja nemam prachy, cas a naladu na to resit na produkcnim systemu pruse_y Woken. Tecka.
Nejde jen o system, ale i o HW a jeho vyladenost. Pokud nebudou Win na nejakem unifikovanem HW, tak smula - nikdy to takovy jako produkty Apple nebude.
A co to je za kecy ohledne disku ? Safe Guard a tam ? Mas Visty,co ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Tak jako Visty jsou naprosto šílený...to víme všichni, ale linuxy...kdyby na ně dělaly aspoň VDJ nebo traktora, tak by se to použít dalo...ale stejně je nejvyladěnější apple...neviděl sem MacBooka, kterej by se se seratem seknul (myslim novější...) nebo dělal nějaký problémy...
-
Paul Diamond
mam rok stary asus na nom vistu HP a da sa povedat ze za ten rok stojim kazdy 2den za mixom (okrem leta
) a kazdy 2den mi na tej viste ide traktor ani raz sa nestalo zeby mi nieco spadlo, lagovalo atd... ani najmensi problem vsetko je o tom ci mam v pc vela sraciek alebo si to kus sem tam dam dokopy... 
/edit: no viem ze visty su na kkt a ze 99% svetovych DJs a producentov pouziva Mac...
aj ja by som mal rad mac uz iba koli tomu ze Logic je iba na mac... no je mi napr smiesno z jedneho topicku to kus porovnam chlapec napisal topic o tom kolko znamych DJs ma jeho sluchatka a kazdy ho sfukol ci si vybera sluchy podla ostatnych... chcel som tym povedat ze smiesne je to ze 80% ludi ktory mac videli akurat tak na obrazkoch tvrdia ze je to naj naj naj system a apple je naj naj firma a tak no 
/edit: no viem ze visty su na kkt a ze 99% svetovych DJs a producentov pouziva Mac...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Paul Diamond píše:mam rok stary asus na nom vistu HP a da sa povedat ze za ten rok stojim kazdy 2den za mixom (okrem leta) a kazdy 2den mi na tej viste ide traktor ani raz sa nestalo zeby mi nieco spadlo, lagovalo atd... ani najmensi problem vsetko je o tom ci mam v pc vela sraciek alebo si to kus sem tam dam dokopy...
/edit: no viem ze visty su na kkt a ze 99% svetovych DJs a producentov pouziva Mac...aj ja by som mal rad mac uz iba koli tomu ze Logic je iba na mac... no je mi napr smiesno z jedneho topicku to kus porovnam chlapec napisal topic o tom kolko znamych DJs ma jeho sluchatka a kazdy ho sfukol ci si vybera sluchy podla ostatnych... chcel som tym povedat ze smiesne je to ze 80% ludi ktory mac videli akurat tak na obrazkoch tvrdia ze je to naj naj naj system a apple je naj naj firma a tak no
suhlas - na platforme Win to je hoodne o udrzbe a povedomy o systemu ...
Ja Apple produkty vyuzivam, takze mam nejakou tu zkusenost - tedy mam iPod - vim, ze to neni MacBook, ale vypovedni hodnotu to ma - nikdy sem s nim nemel zadny problem, jeho zaseknuti mi jen zpusoboval de*ilni VIA USB radic na starem notebooku, a i kdyz sem ho kuchnul, abych mu chudakoj vymenil baterku, tak vse bylo jednoduche a ucelne udelane - hlinikovy, pevny ram, poradne konektory, ... Nemuzu si pomoci, ale pokud ma jiny vyrobce mit zarizeni po strance hardwaroveho vyladeni a komponent na stejne urovni jako Apple, tak je na tom s cenou absolutne stejne ci vyse a to i kdyz dneska novej notas stoji uz i 8litru - tedy jsou nizko. :ugeek2: :smile2:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
jo sice viděli jen na obrázku... ale taky přečetli spoustu referencí a zkušeností jejich uživatelů a plno kladných ohlasů...
situace v topicu o sluchátkách je jiná, tady se nikdo neptal kdo ze známejch DJs používá jabko
situace v topicu o sluchátkách je jiná, tady se nikdo neptal kdo ze známejch DJs používá jabko
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 
Měl by apple začít vyrábět nějaký sluchátka pro djs