No mmt. Ja pouzivam traktora 3 a hrajem z A,B,C,D, pritom nahravanie mam cez D. Takze zaroven pouzivam D aj ako output aj input.stereoman píše:Predpokladam, ze to ma zapojeny do zvukovky namisto 4 decku v traktoru. Traktor umoznuje misto decku pouzit vstup ze zvukove karty.
Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics
Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
ja ani nevim jestli to jde v procku, covece. Pouzivam proste max. 3 decky a staci mi to. (ono při dalších 6ti loopech v abletonu + acapella se clovek stejne zapoti xD)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
Paul Diamond
maly upgrade 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
grr... bředběhl jsi me ... xD no nic, hrajes veci kolem techna, takze to bude takovy SK Hawtin...
Ja bych chtel casem take inovovat, v trancu a electro-housu to musi byt bomba. Kazdopadne ted se soustredim vice na produkci. (50 hadrů pujde do iMaca, na ktereho cekam jiz asi 3a pul mesice)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
@Paul Diamon čistá závist
mmmmm nemůžu se dočkat až budou peníze na podobnej setup 
Maschine hmm
koukam ze mas uz peknou vybavicku na live produkci
koukam ze mas uz peknou vybavicku na live produkci
Propellerhead Reason 4.0
-
Paul Diamond
diky kluci
az dnes som sa konecne dostal ku maschine mal som vcera este nejake veci na praci no od 2hej poobede som pri tom stravil podstivych 6hodin
je to uzasne spravene ako prepojili HW a SW neskutocne intuitivne
pozeram videa na youtube od NI zatial som presiel asi len nejakych 7 z 30 no je to bomba co to dokaze... kniznica s 5gb samplov, zvukov a vsetkym moznym neskutocne vela moznosti
zatial som este velmi nevymyslel ako budem hrat na parties je mi luto uplne sa zbavit traktoru kedze som dal za traktor scratch pro 520e ani nie polroka dozadu... takze to najskor budem kombinovat s tym softom maschine a nejako z toho robit polo live act
neviem este si to musim premysliet co od toho vlastne chcem...
jedna jedina vec co sa stala ked som zapol traktor a maschine naloadoval si par presetov co sa nestalo moj prvy BSoD na W7!
hadam to nebude pravidlo...
az dnes som sa konecne dostal ku maschine mal som vcera este nejake veci na praci no od 2hej poobede som pri tom stravil podstivych 6hodin
pozeram videa na youtube od NI zatial som presiel asi len nejakych 7 z 30 no je to bomba co to dokaze... kniznica s 5gb samplov, zvukov a vsetkym moznym neskutocne vela moznosti
zatial som este velmi nevymyslel ako budem hrat na parties je mi luto uplne sa zbavit traktoru kedze som dal za traktor scratch pro 520e ani nie polroka dozadu... takze to najskor budem kombinovat s tym softom maschine a nejako z toho robit polo live act
jedna jedina vec co sa stala ked som zapol traktor a maschine naloadoval si par presetov co sa nestalo moj prvy BSoD na W7!
hadam to nebude pravidlo...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
DeeJayElwis
Paul Diamond : a co říkáš na nový Korg kaossilator pro ??
docela hezká mašinka néé ??
já jsem teda tvrdý zastánce od pioneeru
a málo který věci se mi líbí od jiných značek
ale tohle se mi fakt docela libilo
furt lepší než ten klasický kaossilator
ten byl dobrý jenom na obkrašlení setu
nic víc no
tady to už má nějaký reálný užitek 
Jakej kaossilator? To je syntak ne? On tam ma kaosspad 3...
-
Paul Diamond
no ja mam KP3 ale vysiel teraz novy kaossilator pro ktory vyzera ako KP3 len je podsvieteny na zeleno proste KP3 je na skor na efekty a Kaossilator pro je syntak
videl som par videi na youtube ale este som tomu nevenoval nejaku velku pozornost no vyzera to zaujimavo cena je rovnaka ako na kp3 390e
http://www.youtube.com/watch?v=fHD0EvhvdYM
nevem ci by som to ja vyuzil... ale dobre je ze tam dali MIDI in, out to ich asi zachranilo
videl som par videi na youtube ale este som tomu nevenoval nejaku velku pozornost no vyzera to zaujimavo cena je rovnaka ako na kp3 390e
nevem ci by som to ja vyuzil... ale dobre je ze tam dali MIDI in, out to ich asi zachranilo
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
DeeJayElwis
[quote="Paul Diamond"]no ja mam KP3 ale vysiel teraz novy kaossilator pro ktory vyzera ako KP3 len je podsvieteny na zeleno proste KP3 je na skor na efekty a Kaossilator pro je syntak
[/quote]
Já vím
jenom se ptám na tvuj názor
nejsem idiot
já vím že vypadají uplně stejně akorát tvuj efektor má červený podsvícení a tamten zelený 
Já vím
To byla asi reakce na muj prispevek... Diky za osvetleni, nevedel sem, ze Korg udelal novou verzi kaossilatoru a celkem me to udivuje. Sem zvedav jestli to bude umet nekdo smysluplne vyuzit.
Nový stolík + dorobené led osvetlenie 

Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61
zo stolíka vidíme veľké kulové, keď je tam tma jak v hrobe
tie ledky sú tam ale pekné celkom, aj keď by sa oplatilo dať neony, ak už chceš mať takéto osvetlenie
toť môj názor
tie ledky sú tam ale pekné celkom, aj keď by sa oplatilo dať neony, ak už chceš mať takéto osvetlenie
toť môj názor
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky