Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
Bj_Carda
Vybavení

Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvek od Bj_Carda »

Rád bych abyjste vy co máte doma gramce, Cd playery, popřípadě i samplery, synťáky a spol, aby jste sem hodili fotky vašeho vybavení. Na zahraničních webech už jsem to viděl taky, tak myslím že by nebylo špatné se zapojit taky..

Zaprvé vy máte možnost se prezentovat - "zamachrovat" :)

A ostatní mají možnost se pokochat, popřípadě se nechat inspirovat vaším provedením "Djského koutku"

Takže je to jen na Vás, každopádně kdo něco doma má, tak ať sem prosím hodí nějaké obrázky.. (jinak ono i "šuntovní equip" když je nafocenej dobrým fotákem, popřípadě člověkem s nápadem. Tak to může vypadat velmi pěkně. Takže kreativitě se meze nekladou..

O jediné co poprosím, tak vždy napiště jaká technika se na obrázku nachází.. z některých fotek by to nemuselo jít poznat.

[/b]

Psycho_Boss

Příspěvek od Psycho_Boss »

Pekny tema,snad se tu objevi par fotek :) az budu mit cas, tak sem taky prihodim svoje laciny vybaveni :D

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

No já právě doufám že se to tu trošku rozjede, aby bylo na co koukat.. ale mám takovej strach že možná někteří lidi neví jak sem fotky vložit. (hej já to také ještě nezkoušel, takže pokud by byl někdo aktivní a ochotný, tak by sem mohl napsat stručný návod jak sem nějaký ty fotečky uploadnout :)

ESCape

Příspěvek od ESCape »

Bj_Carda píše:No já právě doufám že se to tu trošku rozjede, aby bylo na co koukat.. ale mám takovej strach že možná někteří lidi neví jak sem fotky vložit. (hej já to také ještě nezkoušel, takže pokud by byl někdo aktivní a ochotný, tak by sem mohl napsat stručný návod jak sem nějaký ty fotečky uploadnout :)
kdyz budes delat novej post, tak klapnes na Img* vlozis link kde mas uploadlej ten obrazek , a pak opet Img* a hotovka.-)[/img]

admin van buuren
Moderátor

Příspěvek od admin van buuren »

PRIKLAD:

na adrese www.mujweb.cz v adresari foto mas ulozen obrazek gramec.jpg :arrow: cesta k fotce je http://www.mujweb.cz/foto/gramec.jpg .

Tuto adresu napises (prekopirujes) sem (okno pro prispevek). Pak tu celou adresu oznacis mysi (www.mujweb.cz/foto/gramec.jpg) a kliknes na Img

:arrow: bude to vypadat takto:

Kód: Vybrat vše

[img]www.mujweb.cz/foto/gramec.jpg[/img]
a obrazek by se mel zobrazit.

DOPORUCUJI NEVKLADAT PRILIS VELKE OBRAZKY, PROTOZE VELKE OBRAZKY BY MOHLY VZHLEDOVE ROZHODIT STRANKU :!: (A ja to pak asi promazu :? )
:idea: :arrow: Obrazky zmensete
:idea: :arrow: Misto obrazku sem dejte linky

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Aha... dikec za návod.. :)
Tak a teď už se prostě na nic nevykecáte, tak s fotkama sem :)

Luis

Příspěvek od Luis »

moje "studio" Unor 2007

P.S.vedle stolu jsou jeste dvojpasmove sloupove repro a midi klavesy Radium 49

Studio uz vypada jinak.Misto FS2 mam Tractor scratch a misto toho 19"tintítka jsem koupil 20" sirokouhleho krasavce.

Obrázek
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

No konečně někdo :)

Jinak máš to pěkné :)

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

Kurňa ... jak to sem hodím ?... Jakej post či co mám otevřít.. Na mě se musí v tomhle pomalu ! =) diky :D

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Tak když sem to tu založím tak sem taky zkusím frknout foto mého nedávno koupených miláčků

Gramo: American Audio HTD 4.5
mix: Omnišrotic fx-280
sluchatka: omni (no comment pls :)
repro 1: hifinka sony (2x60w)
repro 2: Pc repro Genius 2x 18W ( no nekupte to za 1500kc hrajou jak ďas .)

Obrázek

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Hmm.. tak ne no...

tak aspoň link: http://jarric.rajce.idnes.cz/Rajce_NET/#gramo_003.jpg

Jinak docela mi tu chybí možnost editovat své příspěvky :( dalo by se pak koumat jak to sem vložit, ale takhle nechci zasírat forum...

PoLyTaR

Příspěvek od PoLyTaR »

Bj_Carda: Chtěl bych se tě zaptat, jak si spokojený s temi gramcema od AA. Předem díky za odpověd (PM ať to tu zbytečně nezatoppicujeme)

Luis

Příspěvek od Luis »

PoLyTaR píše:Bj_Carda: Chtěl bych se tě zaptat, jak si spokojený s temi gramcema od AA. Předem díky za odpověd (PM ať to tu zbytečně nezatoppicujeme)
jenom to tu topičujte hoši at vime jake ty hramce jsou.
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

No tak já to nemůžu nějak moc porovnávat, pač jsou to moje první gramce, ale upřímně musím ríct že mě docela příjemně překvapily. Jsou to podle mě dobré stroje. Vypadají dobře, motor mi připadne silnej tak akorát, vůbec že by nějak trhal ruce, a ergonomie ovládání taky super... prostě na začátek a na domácí hraní super... pokud někdo bude hrát profesionálně tak časem stejně koupí Tčka..... (ovšem asi by mi tam u verze Mk2 chyběly některý tlačítka)

Závěr: spokojenost.. sem rád že jsem je koupil :)

Luis

Příspěvek od Luis »

doplnuji Admina ze jsem to optimalizoval na 640x480
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

Odpovědět