Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Dotazy týkající se více druhů techniky
Odpovědět
djflagus

Re: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics

Příspěvek od djflagus »

to sukinho: Cawko s pinckama sem spokojenej hodne a musim suhlasit s paulom a kamikadzem problemy s CDJ 400 opravdu nejsou newim odkud to lidi berou jak sem psal v jednom vlaknu byl sem i v oficialnem servisi na slovensku ked sem ich chcel vycistit a ptal sem se nato ci sa im kazi mechanika a oznamili mi zese jeste tam takovy pripad nemali a to je jediny servis na sk, vsichni naten player kidaj hnuj ale neni proc tymhle lidem bysem ho dal do ruky nech ho skusej co vydrzi ja ho pouzivam rok a no problem, cose tyce mixaku je to v pohode byl to poslednej kus na sklade v jednom shopu tedka uz se nuo 5 prestali prej vyrabjet a nahradila ich nuo 4 ale nelituju zesem ho koupil velky knoby mi pridou ohromne vhod semtam se mi potej ruce a nesmikaji se mi potom jako na malych :D cose tyce zvuku je to celkem luxusni jednom trochu zlozitej efektor nez to clovek pochopi a odskusa nastesti ktomu pribalili instruktazni video jak na efektor :D :D :D
Ecler Nuo 5
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205

DeeJayElwis

Příspěvek od DeeJayElwis »

a co si myslíte o cenách denonu ?? :-D no já si myslím že já jsem rád že jsem sehnal před dvouma rokama s plnou zarukou moje CDJ-1000mk3 za 60 :-) a za to ted je za jeden 40 :-D a to je fakt docela pálka :-D

sukinho

Příspěvek od sukinho »

to djflagus: díky díky, poslední dobou se mi tyhle stroje líběj čim dál víc byly dvě věci co mě odrazovali jedna byla ta poruchovost, která je jak vidno vycucaná z prstu a pak to že pro scratch se jog musí trochu stlačit, že neni na dotek přímo, ale u toho stylu kterej hraju tohle stejně absolutně vůbec nepoužívám, když to o prázdninách vyjde šel bych asi do nich :) a o 4kanálovym ecleru snim už nějakou chvíli, no až budou peníze, a kurva se mi nelíbí to zdražování :-D

to deejayelwis: co si myslel tim denonem? nepřišlo mi že by zdražil, dn-s1000 za 8litrů novej to je krása, a ty vyšší třídy mi taky nepřišli nějak přemrštěný ceny, možná to mám zkreslený moc to nesleduju

Azu

Příspěvek od Azu »

Tu poruchovost maj lidi zafixovaný díky CDJ200, který jsou úplný kaše. CDJ400 s tím problém nemá, mně na nich vadí také ta nutnost stisknutí jog kola pro scratch a prstenec jog kola z hodně slabého křehkého plastu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djflagus

Příspěvek od djflagus »

to Azu: Plne stebou suhlasim jog kolo je trochu netypicke nejak moc mi ale nevadi zese musi stlacit nejde to az tak tezko zebych potreboval rozcvicku v posilovne :D ale opravdu ten krehkej plast i okolo je celkem na prt resenej mohli se stym trochu vic pohrat chyby mi tam i dojezd ale sel bych si je koupit znovu je to uz muj milacek :D :D

to sukinho: neni zac rad poradim kdyz muzu rozhodne doporucuji koupit pincka aj ecler 8)
Ecler Nuo 5
Pioneer CDJ 400 (2Ks)
Sennheiser HD 205

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

jog je asi najslabsia vec na CDJ 400kach :) inak nevidim problem :) ja scratch aj tak nevyuzivam a vinyl mode som pouzil len parkrat vacsinou na backspin ked sa to hodilo :P (keby len bola ta zotrvacnost vacsia... ) so 400kami fakt neje problem ;) tiez odporucam :) ja sa uz tesim po lete na pio SEP - C1 to bude nater traktor scratch, 4decky a ides :D

2 DeeJayElwis: 40k za mk3 je teraz fakt moc! som nad nimi tiez chvilku rozmyslal ci by som do nich nesiel a vykaslal sa na macbook to by som mozno nejako vykryl potom aj tu cenu no neoplati sa to podla mna... boh vie kedy pridu CDJ 2000 ale bude to asi na buduci rok moj osobny odhad musikmesse 2010 :P radsej pockat a potom ist do tych novych :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

DeeJayElwis

Paul Diamond : No to určitě :-) CDJ-2000 :-) už na ně šetřím :-D pak prodám ty moje CDJ-1000mk3 za 22 za jeden :-) a néé jako ty blázni který je prodávaj za 30 ted :-) fakt strašný :-D ještě uvidím co budou CDJ-2000 umět :-) Pokud tam přidaj jenom Midi a USB tak to se budu hodně rozmějšlet protože to mi je k ničemu když macbook nepoužívám a USB disky se mi moc na hudbu nehodí :-) Respektivě na CDJ-400 jsem připojil muj Harddisk s 200 Gb hudby a pul hodiny to načítalo :-D

Azu

Příspěvek od Azu »

Ono to bude vše hodně jiné než jak známe techniku nyní, Pioneer přijde na trh s modulárním stavebnicovým systémem, který lze snadno upgradovat a doplňovat. Dá se říct, že v základu člověk koupí cosi co bude vypadat jako přehrávač ale bude to jen kontrolér, po doukoupení dalších moduků z toho bude třeba CD, HDD, DVD přehrávač atd. Cena bude také podle toho asi dost jinde.
Osobně mně přijde jako výhoda přehrávačů jen MIDI v případě hraní přes počítač protože neumsim používat timcode CD a vše pracně zapojovat. USB port vidim jako zbytečnost, protože v současném stavu kdy maj přehrávače jeden řádek na displeji, tak je listvání ve skladbách prakticky nemožné a úplně neefektivní, to pak jen celý večer marně něco hledáte a listujete a nemáte čas hrát. Tohle má zmáknutý jen Pioneer MEP-7000, který má 7 řádků skladeb ve výpisu a s tím se už dá pracovat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jaky ze byl nazev tohoto topicu? :arrow: Fotky vašeho domácího pracoviště :) / Your setup pics. :lol:

sukinho

Příspěvek od sukinho »

trošku OT máš pravdu ale vzhledem jak je celkově tohle forum mrtvý tak to myslim nikomu neva :) snad

DeeJayElwis

Azu : No jako to fakt ta cena bude někde jinde :-D ale zase podle mě se začnou vyrábět i neoficiální HDD,CD,DVD :-) což by byla jasná výhoda :-) a máš pravdu že to USB je fakt strašný :-D já už ikdyž mám CD MP3 tak se mi to na tech 1000 blbě hledá :-) a u toho MEP-7000 je to fakt docela dobrý ale to DVD to načítá strašně dlouho :-( málem jsem u toho usnul :-(

Martin Carens

Příspěvek od Martin Carens »

DeeJayElwis píše:Obrázektady teda dávám moje nádobíčko :-) bohužel to je ještě stará fotka :-) ted se mi totiž staví v teplicích studio tak pak pošlu ve studiu společně s monitory od KRK :-) a 26 palcovým LCD :-) a ještě klávesama od m-audio :-)
To si taky jednou koupím :wink:
No jediné co na to můžu říct "sestava snů"
Jinak hodně štěstí se studiem.

sukinho

Příspěvek od sukinho »

sem chamtivej můj sen je dvojnásobek :D tj. 4 ty cdje a sluchátka senheiser hd 25 :)

DeeJayElwis

sukinho : No tak to já bych chtěl jenom 3x CDJ-1000mk3 :-) ale nejsou peníze ted na další přehrávač :-) a 4 jsou už docela zbytečnost :-D a HDJ-2000 jsou lepší než HD-25 :-) co se jedná konstrukce a basu :-) zeptej se třeba azu :-)

Raazyph

Příspěvek od Raazyph »

Já mám:

2x stříbrné Omnitronic DD-2250
Trapný a starý Citronic Pro-2 (chci Vestax PMC-05)
1x Numark CC-1
Reloop Spin! 1
Sony sluchátka
a starej ale překrásnej notebook IBM X40

Sestava snů:

2x Technics SL-1210 MK5
Vestax PMC-05
2x Ortofon Q-Bert přenoska
Rane Serato
Technics sluchadla
nějakej MacBook :)

Odpovědět