Dalsi padelek Pioneeru na Aukru

Dotazy týkající se více druhů techniky
Bobo69
Vybavení

Re: Dalsi padelek Pioneeru na Aukru

Příspěvek od Bobo69 »

Tak Behringer ja nijak nevnimam..ale co mam kamarady co maji kapely tak si jejich mix pulty vychvaluji...

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

keďže tú "hádku" zapríčinil pio efx a bol som jeho majiteľom,tak sa pripojím do debaty aj ja. Mal som,párkrát som použil,vyrástol som z toho,takže súhlasím so Stereomanom. A ešte jedna vec,strašne mi vadil jeho "dutý" zvuk.

johnny

Příspěvek od johnny »

efx 500 vysla zarovno djm 300, a to je uz nejaka doba . s allen heath xone sa to neda porovnavat.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500

stereoman

Příspěvek od stereoman »

piatro píše:keďže tú "hádku" zapríčinil pio efx a bol som jeho majiteľom,tak sa pripojím do debaty aj ja. Mal som,párkrát som použil,vyrástol som z toho,takže súhlasím so Stereomanom. A ešte jedna vec,strašne mi vadil jeho "dutý" zvuk.
Jak rikal jeden pan, co furt v necem lital az po nem pojmenovali letiste:
:lol: Pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti :lol:

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

johnny píše:efx 500 vysla zarovno djm 300, a to je uz nejaka doba . s allen heath xone sa to neda porovnavat.
efx 500 som mal ešte made in japan (rok výroby dec.1998). tešilo ma že japonský pajác musí byť vyššej kvality ako made in malaysia ale zvukovo to aj tak nebolo ono. raz som videl jedného "dja" ktorý hral na djm 700,keď to ešte bola novinka...nič iné nerobil len stráčal efekty,flanger išiel skoro celú noc.strašne som sa smial...vyzeral ako slintajúca opica nad mixážnym pultom...tu efekt,tam efekt a potom 15sec prechod-rozsypané zemiaky na ceste....smiešno mi bolo :D hlavne že gombík na efekty stláčal a bol "pán" :D

Odpovědět