Fl Studio Problém pomoc !!!

Reason, FL Studio, Cakewalk, atd.
DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 12 črc 2010 20:04

zdravim mam v fl studio problem...strasne mi v nem preska zvuk a seka se i fl studio kdyz treba pustim to co sem udelal nevite v cem je problem diky za rady

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od crewy » 12 črc 2010 21:58

moc zvuků a PC nestíhá?

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od Avender » 12 črc 2010 22:32

Pokial nieje problem vykon PC tak skus nainstalovat ASIO4ALL...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 13 črc 2010 10:56

tak sem asio4all nainstaloval a ten soubor dll dl do flka a napise mi to eror while create asio driver jak to ??

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od Avender » 13 črc 2010 12:55

jaky dll subor... ?
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 13 črc 2010 15:36

ja newim treba kdyz tam davas vst plugin tak taky musis dat do fl dll soubor aby ho tam nasel ne

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 13 črc 2010 19:27

newim ale treba ted sem skladal a vsechno ok ale pochvilce to zacalo zas delat nemuze to bejt treba pluginem izotope ozone nebo tak ??

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od Avender » 13 črc 2010 20:45

tak to neviem.. ale pri instalovani asio4all nemusis kopirovat ziaden dll subor, iba jedoducho nainstalovat...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 13 črc 2010 22:32

tak mam ho teda nainstalovanej a nekdy se to jakoby celi spomaly aseka nemam to nejk nastavit

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DjMatisS » 13 črc 2010 22:44

DJ PATR1CK píše:tak mam ho teda nainstalovanej a nekdy se to jakoby celi spomaly aseka nemam to nejk nastavit
mas problem s vykonem zvukove karty. Předpokládám, že je integrovaná. Tam už latencí moc nepohneš. Pořiď si solidní externí kartu a pojede ti to.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od RickySho » 14 črc 2010 02:40

predpokladam ze cim vic mas v projektu pluginu a stop tim vic se to seka.... tohle neni zvukovkou, je to vykonem kompu tzn CPU a RAM - najdi si v nastaveni - v tom asio4all je to tusim dole vlevo v hlavnim okne - nastaveni "buffer size". vetsinou tje slider (jednotky v samplech). zkus ho zvetsit (tzn "vic samples") - cim vyssi nastaveni tim spis se ti to prestane sekat. nevyhodou je ze se tim zvysuje latence (odezva - ale tady je rec o jiny latenci nez o jaky je v souvislosti se zvukovkama - tohle je odezva prehravani ale tje zas jina kapitola). je to o tom si s tim pohrat a najit idealni nastaveni....

DJ PATR1CK
Příspěvky: 27
Registrován: 08 črc 2010 14:49

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DJ PATR1CK » 14 črc 2010 14:32

jasný no skoušel sem to všselijak nastavovat a moc to nepomohlo bude to asi slabym Pc jinak dík za rady :wink:

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DjMatisS » 14 črc 2010 16:57

slabym pc je to kazdopadne. Muj post se zvukovkou byl myšlen tak, že když si pořídíš kvalitnější firewire (1394) zvukovku, ulehcis procesoru. Samozrejme je dulezite mit silne pc, protože se mu neda takto odlehcovat donekonecna.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od RickySho » 14 črc 2010 18:05

nechci bejt otravnej hnidopich jen jde o to aby ten clovek pak nekoupil zvukovku za x tisic a zjistil ze mu to tenhle problem nevyresilo :wink:

tomuhle zvukovkou nepomuze, kvalitni zvukovka resi jiny problemy a je dobra na jiny veci... a jestli je firewire nebo usb je uplne sumak... (lepsi zvukovka sice CPU odlehcuje ale to v tak minimalni mire ze tady je to jedno)

....

ja mel kdyz sem este delal s Windowsem a FLkem uplne stejnej problem a vyresilo to nastaveni buffer size jak sem psal... jestli jsi ho vytah na uplne nejvyssi hodnotu a furt se to seka a praska pri prehravani projektu tak holt musis zainvestovat do silnejsiho kompu

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Fl Studio Problém pomoc !!!

Příspěvek od DjMatisS » 15 črc 2010 00:24

fw jsem psal, protože usb vytěžuje procak, kdežto fw nikoliv. Ale zas tak markantní to nebude. Silnější PC je určitě potřeba, na tom se shodnem.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Odpovědět