Takovej dotaz... kerej sem možná ani nepatří ... ... Ale kde jinde se ptát a navíc ... vy jste chytří lidé takže mi určitě někdo dá kloudnou odpověď ...
Vypálím si CD jako hudební stopu ... a vrazím to do CD playeru a v něm mi to přeskakuje ... ten player je starej ... a CDečko v něm skáče ...a otázka zní, jeslti na to skákání CDečka má vliv rychlost kterou to vypálím já u sebe na kompu ...?? ...Pálil jsem ty ceda 16kou ... bo nižší rychlost žádná už nebyla na výběr ... a sere mě že to skáče ...
nero bohužel nepoužívám.. svého času když sem pálil muziku na cdčka tak nejrychlejc byla u mě 8x a pokud sem věděl že ty tracky budu používat hoooodně dlouho tak nebyl problém si počkat a nechat to jet 1x..optimální byla 4x
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
blbý je že já zkusil spousty jiných programů a všechny nabízí minimálně 16x ... pak jsem se informoval na svou vypalovačku a zjistil že prostě její nejnižší možná rychlost je 16x ... no jo nová technika má taky své zápory ... je to divný a na hovno ale je to tak ...
no tož nic ... problém vyřešen ... vypalovačka pujde na reklamačku bo je v čudu ... hodím si tam nějakou ze starýho kompu a proto dobře radím - nekupujte Barbone ... vždycky se tam něco posere
No já na tento topic celkem zapomněl a myslel že on na mě taky ...po čase jsem zjistil, že problém není ve vypalovačce ... ale v programu! Jako nečekal jsem to ... vůbec ... takže nero z mého kompu letělo rychlostí zvuku Droppix Recorder 4ever Pálím stále 16kou ale vše je naprosto v cajku...
Droppix ... no jako je to luxusní ... je malej ... a umí prostě vypalovat ... vypalovací dovednosti má skvělý ... nejsou k otmu ty hovadinky jako je wave editor atd co má nero ale na vypalování je to cool program ... spustis ho a uz jedes ... Data, Audio, ...atd atd ... pak se te to pta esik chceš třeba CD audio, mp3 audio ... atd atd ... je to prostě pohoda program... jednoduchej
Už je to v poho ... už sem to psal ... přehrávačema to nebylo ... chyba byla hned u vypálení ale říkám že už to je za mnou ... prostě blbej program ... a stejně už mi fičí českou poštou domů notebook takže jsou mi nějaký přehrávače ukradený ...
no ja mam numark axis deviny. Optiky su povodne uz maju za sebou asi taky rok a pol - 2 roky palim cez nera na sony CDcka rychlostou 4x a vacsinou sa na kazdom duhom cedku pokakaju prve 3 - 4 tracky ... proste ich sosne ale skacu alebo sa zasekavaju a pod ... uz ma to teda se*ie ! myslite ze to bude tym nerom ?? to sa mi nezda, skusim ich prehnat cistiacim CD, to by mohlo pomoct nie? no a potom je tu tretia varianta vymena optiky v servise mi bolo povedane ze to bude robit cca 900sk kus ... hm ?
Začal bych od nejjednodušího možného řešení po to nejsložitější ... takže bych nejdříve změnil program (zkus ten Droppix... ) ... potom bych teda zkusil ty přehrávače prohnat čistícím CD ... a kdyby ani to nepomohlo tak asi ten servis ...