Nákup vinylů v zahraničí - Juno Records
Re: Nákup vinylů v zahraničí - Juno Records
tak djshop.de zkusim jako dalsi a navic kdyz je tam postovny zdarma pri nakupu 30euro 

No tak ti vinyly mě reklamovali fpohode ani jim je nemusím posílat, poslal jsem videa jak skáče přenoska že jsou křivý a okamžitě mi vrátili peníze, takže spokojenost.
2x Reloop RP-4000 M3D + Numark X6 + Sennheiser HD 280 Pro
mas to video na youtube? 

Tak jsem udělal objednávku 4 nove vinyly - 29.96 euro coz vychazi na necely dve kila deska
tak uvidime.... 

Na youtube ne ale kdybys potom fakt toužil tak to mám ještě možná na emailu v odeslaných xD , každopádně je tam zaznamenaná přenoska s jehlou jak se vlní nahoru a dolu a pak název desky
proste aaby to bylo jasný že si nevymejšlim 

to neni treba
chci se zeptat cim si platil u djshopu.de?

VISA kartou, si to vždycky přesně strhnou, žádný podvody, seriozní a rychlý jednání, navíc někdy i levnější desky než na juno (což ale platí i naopak, záleží jak která) a třetí den ráno od objednání máš desky doma, pokud je to v pracovní den. Takže v pondělí objednáš a ve středu ráno hraješ 

tak ten djshop.de vůbec nereaguje na emaily
daval jsem objednavku v patek a dotedka nebyla nijak vyrizena ani si nestrhli penize tak ja nevim...pripadaji mi nejak laksni 

tak desky z djshopu.de poslany v úterý a ve čtvrtek dorazili ale jakým způsobem
firma GLS mě nedostihla doma tak mi prej papír vylepili pod zvonky (bydlím v paneláku) nevím proč mi to nehodili do schránky....no nic přijdu domu a papír od GLS nikde....tak volám dotyčnýmu co to rozvažel,že si prý nějakýho Pepíka Dvořáka našli na netu kterej děla v Hyundayi a tak mu to dali
jméno a přímení souhlasilo ale adresa ne, i přesto mu to dali...To jsem nezažil!!!!
tak dotyčnej rozvozce musel jít a odebrat zásilku zpět a doručit mě,už na osobní náklady.... :surprised2: mají rozhodně zajímavý způsob hledání lidi
a to mi říkal že se stavá tak 1 z tisice případů :biggrin2:

firma GLS mě nedostihla doma tak mi prej papír vylepili pod zvonky (bydlím v paneláku) nevím proč mi to nehodili do schránky....no nic přijdu domu a papír od GLS nikde....tak volám dotyčnýmu co to rozvažel,že si prý nějakýho Pepíka Dvořáka našli na netu kterej děla v Hyundayi a tak mu to dali

To se stává často, já měl problémy s PPL, moje balíky pravidelně doručovali uplně cizím lidem ve městě. Měli jen společné příjmení, nikoliv jméno či adresu!
Jsou to hňupové a měli by začít u práce přemýšlet.
Jsou to hňupové a měli by začít u práce přemýšlet.
ReproMania.NET
mam znameho ktery delal na PPL rozvasku a nechtejte vedet co se tam vsechno delo na depu s tema balikama
, podle me je to nejhorsi prace delat takoveho hnupa ze sebe 

4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700
Brame, klidně napiš, pokud nechceš veřejně tak SZ. Zajímalo by mě to, protože služby ČP, PPL, GLS využívám téměř každodenně... Díky.
ReproMania.NET
prosim me taky SZ...taky me to zajima 

no kdyz vam pride zniceny balik nebo jeho obsah tak to byva vetsinou tim ze se tam chlapci na depu nudi a co budou delat jineho nez si kopat nebo v lepsim pripade hazet s balikama
to byva u nich normalni (uz nevim jak to byva tedkom, asi je tam vic hlidaji ale tak 2 roky zpet jak tam delal to byla u nich samozrejmost a ne jen u PPL ale u vsech takovych podobnych firem) nekolikrat sem tam byl s nim byl to totiz byvali od sestry
parkrat do tydne klidne neco dovez kdyz rozvazel nejake baliky do kaufu a ruznych podobnych hypermarketu
napr. video kazety tech tehdy dovezl myslim neco kolem 300 kazet
ruzne plysaky nebo boty pro policii
proste ruzne veci kterych bylo vzdy hafo tam se stim nesraly, kolikrat lide z tama rozdelavaly krabice divali se na obsah a sem tam si neco vzali nebo ten balik ani nedovezli bud si ho nechali nebo nekde po ceste vyhodili na pole, proste hnus co se tam delo, a ti ridici je mi jich aji lito nebot ta prace je fakt humus rano vztavat v 5hodin cely den rozvazet domlouvat se se zakaznikama byt za vola a vecer se vracet v 10hodin a jit hned spat a kolikrat se stavalo ze ti ridici davali po pul roce vypoved kvuli tomu, na druhou stranu se zase musi uznat ze to sou hovada jak s tema balikama zachazi, proste nemohl bych to delat a ten ktery na ne nadava tak bych mu dopral tam delat 1 tyden ja na ne taky nadavam nebot to taky nekdy ty moje nervy neustavaj ale mam stesti ze sem tam mel znameho
a kdyz uz si nechavam posilat tak jen pres to PPL ceskou postu jen vyjimecne nebot mi kolikrat dochazi otevrene baliky a prelepene, to se mi parkrat stalo s balikama s USA ktere byly hned od pohledu trochu pootevrene jak se do toho postacky divali co mi asi tak doslo nebo ze by to bylo z celnice to se asi nedovym
doufam ze to po me prelouskate
moc strucne to asi neni 

doufam ze to po me prelouskate

4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700
Ty balíky z USA byly určitě otvíraný z celnice zřejmě kvůli případné dani za převoz a/nebo kontrole, zda se něco někalého nepašuje ven.
Ale jinak zajímavá zkušenost s těma balíkama. Nějak tak jsem si ale myslel, že to chodí.
Ale jinak zajímavá zkušenost s těma balíkama. Nějak tak jsem si ale myslel, že to chodí.