kdosi mi rikal ze na beatportu neprepocitavaji korektne meny. jako ze kdyz stoji pisnicka 2 dolace, tak takto stoji skoro stejne i v librach nebo eurech. tim dochazi k tomu ze evropane plati za hudbu vice, protoze dolar ma mensi cenu nez euro nebo libra. nevite co je na tom pravdy ? zda se mi to nejake divne
JB007 píše:kdosi mi rikal ze na beatportu neprepocitavaji korektne meny. jako ze kdyz stoji pisnicka 2 dolace, tak takto stoji skoro stejne i v librach nebo eurech. tim dochazi k tomu ze evropane plati za hudbu vice, protoze dolar ma mensi cenu nez euro nebo libra. nevite co je na tom pravdy ? zda se mi to nejake divne
pockej pockej a uz jsi si neco vubec na beatportu kupoval?Jedna babka povidala.....na Beatportu se plati dolarama takze diskriminujes akorat sam sebe
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Buchy píše:a euro myslim ze zacne taky sílit ... takže to bude pro evropany výhodnější a výhodnější ... takže žádná diskriminace ale zvýhodnování
Proboha nevi tady nekdo jak to platit??? To mi jako poslou na mail variabilni symbol a cislo uctu na ktery mam poslat prachy? Nebo jak se to plati?? Nemam master-card jen podelany maestro a tudiz nemuzu zaplatit!! Zitra si jdu na banku. Muze mi tady nekdo pleas napsat jak se to plati? A jak se to prevadi z CZK na USD ty prachy? Diky
Buchy píše:a euro myslim ze zacne taky sílit ... takže to bude pro evropany výhodnější a výhodnější ... takže žádná diskriminace ale zvýhodnování
Proboha nevi tady nekdo jak to platit??? To mi jako poslou na mail variabilni symbol a cislo uctu na ktery mam poslat prachy? Nebo jak se to plati?? Nemam master-card jen podelany maestro a tudiz nemuzu zaplatit!! Zitra si jdu na banku. Muze mi tady nekdo pleas napsat jak se to plati? A jak se to prevadi z CZK na USD ty prachy? Diky
kolik mas proboha roku??
nediv se kdyz mas nejaky jebly maestro ze ti to nejde.pisou tam ze maestro neberou protze je to shit.kazda rozumna banka uz maestro karty davno nedava.
a asi jsi nikdy neplatil do zahranici?jak se to prevadi ti prece muze byt jedno.zaplatis dolary a oni ti strhnout z uctu koruny podle aktualniho kurzu.
jak jednoduche.....
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
no tha toto je fakt zaujimave toto tu :D:D:D haluz... ma ani nenapadlo niekedy zeby sa to dalo kupovat v eurach ked tam vidi clovek $$$!!!... no viete co je fakt na beatporte diskriminacia? stalo sa vam niekedy ze ste nasli super song a chceli ste si ho kupit no ked ste stlacili tlacitko buy vyhodil sa vam Error - Teritory restricted ... tak to ma vie riadne najebat toto... sa mi to stava coraz castejsie...
Paul Diamond píše:no tha toto je fakt zaujimave toto tu :D:D:D haluz... ma ani nenapadlo niekedy zeby sa to dalo kupovat v eurach ked tam vidi clovek $$$!!!... no viete co je fakt na beatporte diskriminacia? stalo sa vam niekedy ze ste nasli super song a chceli ste si ho kupit no ked ste stlacili tlacitko buy vyhodil sa vam Error - Teritory restricted ... tak to ma vie riadne najebat toto... sa mi to stava coraz castejsie...
jj safra nasere to
hned pak skocim na p2pčko a ten track proste musim mit
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
njn ... ja ako nechapem trosku preco to robia trosku som sa s tym vrtal v knowledge base a zistil som ze to ani moc neje ich rozhodnutie ze oni len respektuju zelanie producentov no nechapem ktory producent nechce aby sa jeho song nepredaval... mi to kus neide do hlavy...
Paul Diamond píše:njn ... ja ako nechapem trosku preco to robia trosku som sa s tym vrtal v knowledge base a zistil som ze to ani moc neje ich rozhodnutie ze oni len respektuju zelanie producentov no nechapem ktory producent nechce aby sa jeho song nepredaval... mi to kus neide do hlavy...
ja kdyz pridavam nejaky track na beatport od svym labelem tak taky volim jestli to dam jako wrldwide
producenti to delaj hodne proto aby dodrzeli nejakou exclusivitu a v te dotycne zemi se track moc neprovaroval
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2