Jak na srovnani desek(tracku) na gramofonech?
Jak na srovnani desek(tracku) na gramofonech?
Predem dekuji vsem za rady
Michal
Michal
...
todle se neda rict,to se fakt musi naucit..podle toho jak na to pri brzdeni zatlacis,tak podle toho o tolik posoupni(dolu-brzdis)..ale neda se popsat velikost sily tady pres klavesnici..co bys mozna moch zkusit(ja sem to teda zacal delat az tak po trech rokach),ze nesahej na desku,ale pohybuj jen pitchem nahoru a dolu,dokud se nepriblizis k tomu mistu,kde to ma bejt,ale necekej zazraky,ze ti topude hned,fakt musis trenovat a ver tomu,ze budes propadat zoufalstvi,jde jen o tebe,jesli s tim seknes,bo to prekousnes..
sanny54 píše:Vždycky něco vo plus na víc, a pak si vopřít ruku tam kde je 33/45 switch a prsteníčkem poklepánim zpomalovat a jet na pitchi pomalu dolu... Takhle když to umíš srovnáš desky asi za 15 vteřin...
Nemyslel jsi naaahodou jet na pitchi pomalu nahoru? Dolu zrychlujes a to pri brzdeni talire je ponekud k nicemu

Poslední dobou se víc a víc setkává ms trackama které si třeba na poslední 2 minuty zrychlijou ... třeba (plácnu) z 136 BPM si zrychlijou na 138,5 BPM ... No a já si třeba navazující písničku srovnám pěkně podle těch 136ti a pak se chystám začít mixovat do masteru a najednou šup a zjistím že mi ta půvdní písnička začíná zrychlovat ... Setkal se někdo s něčím podobným ? Jakou improvizaci doporučujete?
Myslis jako MP3Buchy píše:Poslední dobou se víc a víc setkává ms trackama které si třeba na poslední 2 minuty zrychlijou ... třeba (plácnu) z 136 BPM si zrychlijou na 138,5 BPM ... No a já si třeba navazující písničku srovnám pěkně podle těch 136ti a pak se chystám začít mixovat do masteru a najednou šup a zjistím že mi ta půvdní písnička začíná zrychlovat ... Setkal se někdo s něčím podobným ? Jakou improvizaci doporučujete?

No to je vcelku jedno jestli producent da zrychlujici pisnicku na vynil nebo na mp3 ... já se s tím setkal u mp3 ptze s vinylama jsem se jeste nesetkalstereoman píše:Myslis jako MP3Buchy píše:Poslední dobou se víc a víc setkává ms trackama které si třeba na poslední 2 minuty zrychlijou ... třeba (plácnu) z 136 BPM si zrychlijou na 138,5 BPM ... No a já si třeba navazující písničku srovnám pěkně podle těch 136ti a pak se chystám začít mixovat do masteru a najednou šup a zjistím že mi ta půvdní písnička začíná zrychlovat ... Setkal se někdo s něčím podobným ? Jakou improvizaci doporučujete?