A platíš tam i něco navíc? jako CLO a podobně? nebo je to jenom cena laseru s poštovným?EVO píše:No, nevím jak rychle ho potřebuješ, ale jestli jde o cenu a nevadí Ti trošku delší čekací lhůta, asi bych vybral laser z této stránky (maji tam fakt obrovskej výběr! :geek2: )
http://www.chinesedepartmentstore.com.c ... p/cPath/76
Jinak doporučoval bych na zelenou diodu minimálně 100mW, ale raději více, pro pořádnou "show" minimálně 300mW (zelená, a to už bude hodně solidní :wink2:)
Jinak nezapomeň, že z té stránky jak jsem sem prsknul musíš k výsledné ceně připočítat ještě dopravu do ČR, která je závislá především na hmotnosti (dražší lasery jsou většinou i těžší..) a na době dodání...
Laser
Re: Laser
Music is my destiny!
dj_camil píše:A platíš tam i něco navíc? jako CLO a podobně? nebo je to jenom cena laseru s poštovným?EVO píše:No, nevím jak rychle ho potřebuješ, ale jestli jde o cenu a nevadí Ti trošku delší čekací lhůta, asi bych vybral laser z této stránky (maji tam fakt obrovskej výběr! :geek2: )
http://www.chinesedepartmentstore.com.c ... p/cPath/76
Jinak doporučoval bych na zelenou diodu minimálně 100mW, ale raději více, pro pořádnou "show" minimálně 300mW (zelená, a to už bude hodně solidní :wink2:)
Jinak nezapomeň, že z té stránky jak jsem sem prsknul musíš k výsledné ceně připočítat ještě dopravu do ČR, která je závislá především na hmotnosti (dražší lasery jsou většinou i těžší..) a na době dodání...
Záleží jestli to vymáknou nebo ne a jakým způsobem to pošleš. Přes "dlouhou poštu (30-90dni) ale zase nejnizsi postovne jsem u 150$ položky (cena zbozi i spostovnym) paltil 12Eur, u te same pres EMS 48Eur, ted to zkousim pres DHL, tak uvidim. Zatim slo EMS pres jinou celnici )jina firma) nez to dlouhy postovny. Takze treba DHL pujde zase jinudy...
pokud to opsíláte do čr, tak šance že nezaplatíte clo je poměrně dost veliká vzhledem k tomu jak naši celníci pracují a opravdu dost často vleké množstí vzásilek doráží k cíli bez zaplacení cla, nicméně raději opčítej s tím že by si clo + dph měl správně zaplatit, je lepší s tím počítat, než být pak nemile překvapen
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Musím Tě zklamat, ale nic jsem si tam odtud neobjednával (ani jsem to nikde netvrdildj_camil píše:No, chtěl bych slyšet co řekne EVO, když už tam posílal a nejlepší by bylo, kdybys mi poslal naskenovaný doklad..
Jinak si myslím, že by to clo+daň šlo ošéfovat tak, když by Ti to zaslali jako dárek, tj. muselo by to tam být na zásilce v angličtině tak uvedený. Ale to je jen můj názor....
No, tak vyznělo to, jako že jsi tam už něco kupoval...Tak do toho asi nepůjdu, protože někomu nepošlu na účet 20k aby mi pak nic neposlal!!!!EVO píše:Musím Tě zklamat, ale nic jsem si tam odtud neobjednával (ani jsem to nikde netvrdildj_camil píše:No, chtěl bych slyšet co řekne EVO, když už tam posílal a nejlepší by bylo, kdybys mi poslal naskenovaný doklad..)
Jinak si myslím, že by to clo+daň šlo ošéfovat tak, když by Ti to zaslali jako dárek, tj. muselo by to tam být na zásilce v angličtině tak uvedený. Ale to je jen můj názor....
Music is my destiny!
Já už jim nechal asi 60tis a zatim jsem spokojendj_camil píše:No, tak vyznělo to, jako že jsi tam už něco kupoval...Tak do toho asi nepůjdu, protože někomu nepošlu na účet 20k aby mi pak nic neposlal!!!!EVO píše:Musím Tě zklamat, ale nic jsem si tam odtud neobjednával (ani jsem to nikde netvrdildj_camil píše:No, chtěl bych slyšet co řekne EVO, když už tam posílal a nejlepší by bylo, kdybys mi poslal naskenovaný doklad..)
Klidně mu věř, opravdu tam nakupuje a kupodivu mu ty lasery co otamtud má i doclea pěkně svítěj a to je už má některé nějakej ten rok. Opravdu i ty nejlevnější potvory dělaj fakt moc pěkný obrazce oproti tomu všemu co se tady prodává.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Hodis do kosiku. Do zpravy pro prijemce napises, at ti napise nizsi cenu za laser, nejakou si vymysli, vyberes si paltbu (ja volim WU, je to nejjednodusi), typ postovneho, a odesles. Zobrazi se ti adresa kam mas poslat penize. Dojdes na postu (kazda v mensim meste, vesnice ne), pozadas o zaslani paltby pre WU, vyplnis tam tu pani, nebo pana z ciny (nevim, podle ceho se pozna co to je za pohlavíRosi píše:Jaký je postup objednávky aplacení u té Číny?
Minule pondeli jsem zaplatil 2 lasery, vcera byly odeslany press DHL a dnes dorazili do DE, ted jen cekat co provedou na celniciRosi píše:Tak objednáno, zítra to cvaknu a budu čekatSnad se dočkám, pak dám vědět, jak jsem dopadl.
Takze co se tyka rychlosti dhl jednoznacne vede...