No nemusimcrewy píše:pro tolu: jsem u nějaké 20minuty tvého partu 1 a dotaz zní: to musíš co chvílu do toho mluvit??
muj první...uplně první a hned živej mix electro - house
Re: muj první...uplně první a hned živej mix electro - house
Asi to funguje, kdyz to delas. Ale kdyz to ted doma posloucham, tak me to osobne dost irituje. Ta imitace zpevu (napr v 39:00) je pro me subjektivne trochu iritujici. Jak jsem ale psal na zacatku, pokud to funguje, tak proti tomu nemuzu objektivne nic namitnout. Proti gustu...ToLa píše:No nemusimcrewy píše:pro tolu: jsem u nějaké 20minuty tvého partu 1 a dotaz zní: to musíš co chvílu do toho mluvit??Ale mluvim
A to je zrovna jeden z mých lepších počinů
Ono to povětšonou tak je, že když poslocháš záznam z diskotéky, třeba od PMCho, tak to taky zní dost divně, prostě doma u bedniček si řikáš, co ten vůl pořád plácá, ale živě to má trošku jiný náboj, čímž ovšem nepopírám mou pěveckou nadanost, ale občas si řikám, proč ke mě jen nebyl pánbůh štědřejší
Ovšem jestli to funguje nevim, to ověřený nemam, ale asi to ani nezjistim
./viewtopic.php?f=10&t=3386 tady jsem tomuto uměleckému počinu založil samostatný topic, ať se ty pochvaly nemotají různě po fóru
Ono to povětšonou tak je, že když poslocháš záznam z diskotéky, třeba od PMCho, tak to taky zní dost divně, prostě doma u bedniček si řikáš, co ten vůl pořád plácá, ale živě to má trošku jiný náboj, čímž ovšem nepopírám mou pěveckou nadanost, ale občas si řikám, proč ke mě jen nebyl pánbůh štědřejší
Ovšem jestli to funguje nevim, to ověřený nemam, ale asi to ani nezjistim
./viewtopic.php?f=10&t=3386 tady jsem tomuto uměleckému počinu založil samostatný topic, ať se ty pochvaly nemotají různě po fóru
-
Paul Diamond
hmm tha som sa prepracoval az tu na 3tiu stranu... set sa mi nepaci a myslim ze sa ani nemoze no ToLa som myslel ze si kus viac inteligentny... ako nikdy som ta nebral ako nevem akeho DJa lebo neznasam diskoteky a neznasam taku hudbu neznasam ked dj zo seba robi speakera a nevem co vsetko ale budis 100ludi 100chudi ja fungujem inak... no chudak chlapec nehovorim ze mu treba klamat ze to nebolo az take zle ale nevem co ale urazat, osocovat a ponizovat cloveka na fore pre ludi ako "je" on proste nic strasne neurobil... si ho odsudil ako keby znasilnil nejaku zensku alebo co dpc... aspon keby si si to mohol dovolit :confused2: nehovorim ze ja tu do ludi obcas neripnem a ked vidim topic ako zapojit mix ku PC sa mi dvyha zaludok no toto je too much... absolutne neprofesionalne by si sa mal kus zamysliet predtym nez daco vytukas na klavesnici aky to moze mat dosledok... fajne si u mna klesol...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
To je pro mě teda osobní tragédie, že jsem u tebe klesnul, takový životní zlom jsem nečekal....
Zbytku jsem nerozuměl, takže nemůžu přesně reagovat, ale tipuji, že to je pořád to samé dokola... kluk je geniální, že umí dělat DJe se sync a výsledek stojí za hovno, a já jsem idiot, že jsem to řekl veřejně... bla bla bla
Navíc, za celou dobu se tu neobjevil, takže je navíc dost divnej... Tomu řikám kombinace
Zbytku jsem nerozuměl, takže nemůžu přesně reagovat, ale tipuji, že to je pořád to samé dokola... kluk je geniální, že umí dělat DJe se sync a výsledek stojí za hovno, a já jsem idiot, že jsem to řekl veřejně... bla bla bla
Navíc, za celou dobu se tu neobjevil, takže je navíc dost divnej... Tomu řikám kombinace
-
Paul Diamond
no ved mna to tiez nevzalo ze poznam o jedneho cloveka co nemusim viac... btw ked niecomu nerozumies za kazdu cenu nemusis reagovat 
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
btw. z 99% se tu píše česky, tak to taky dělej a pak ti budu rozumět...
-
Paul Diamond
no ked viem ja pochopit 99% a ty nevies pochopit ani 1% si natom dost biedne

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
"Všichni" tu mluvěj česky, takže ten kdo se nepřizpůsobil seš prostě ty, takže jesli mě něco chceš tak mluv mým jazykem, nebo mě nic nepiš, když mluvíš jen "Maďarsky"...Paul Diamond píše:no ked viem ja pochopit 99% a ty nevies pochopit ani 1% si natom dost biedne![]()
![]()
ToLa píše:"Všichni" tu mluvěj česky, takže ten kdo se nepřizpůsobil seš prostě ty, takže jesli mě něco chceš tak mluv mým jazykem, nebo mě nic nepiš, když mluvíš jen "Maďarsky"...Paul Diamond píše:no ked viem ja pochopit 99% a ty nevies pochopit ani 1% si natom dost biedne![]()
![]()
Když už hraješ ultratechnicky precizní sety na diskotékách nemohl by sys aspoň odpustit podobné, řekněme "urážky" a nacionalistický kecy???
To, že tvoje příspěvky postrádaj smysl je tvojí vizitkou. :confused2:
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
To si mě s někým pleteš, o žádný technice, natož preciznosti v mých setech nevim...KILLA BEE píše:ToLa píše:"Všichni" tu mluvěj česky, takže ten kdo se nepřizpůsobil seš prostě ty, takže jesli mě něco chceš tak mluv mým jazykem, nebo mě nic nepiš, když mluvíš jen "Maďarsky"...Paul Diamond píše:no ked viem ja pochopit 99% a ty nevies pochopit ani 1% si natom dost biedne![]()
![]()
Když už hraješ ultratechnicky precizní sety na diskotékách nemohl by sys aspoň odpustit podobné, řekněme "urážky" a nacionalistický kecy???
To, že tvoje příspěvky postrádaj smysl je tvojí vizitkou. :confused2:
No keby žiaden začiatočník nemal ist na cestu, tak kedy by sa to naučili???pekná somarina...Sqara píše:On jen řekl, že je to strašný (nebo něco v tom smyslu), a pokud tomu tak skutečně je, jeho vlastní kvality jsou úplně irelevantní. Já jinak s Tolou souhlasím, až pojedete v autě a nějakej *dosaďte* vám nedá přednost, tak vás taky nebude zajímat, že řídí první tejden. Prostě nemá lézt na silnice...dannyK píše:No tak se tu pak nenavazej do ostatnich, kdyz to tvoje stoji taky za prd :wink2: :ugeek2:
K tomu setu no nič moc ale najako začať treba...
Pio cdj200+cdj1000MK3+djm600
ToLa, ToLa, ToLa....namisto aby jsi poradil.....od toho ty fora jsou
nejdriv si precti pravidla fora --> ./viewtopic.php?f=14&t=18 nez tady budes nekomu narizovat, aby psal v ceskem jazyce. V pravidlech neni zakazano psat v jakemkoli jazyce, tzn i kdyby zde psal cinsky, tobe to muze byt jedno. Pokud nejsi uplny idiot(o cemz zacinam pochybovat) tak tomu musis rozumet!!! Nedelej z lidi na tomto foru blbce.
link na tvuj "mix" dle Voceho hodnoceni stahovat nebudu-strata casu. Vloz sem nejaky link na tvuj set/ne disco, to si nech pro ty sve samponky/ at si mohu udelat obrazek o cloveku, ktery rozumi Djjingu tak, ze ani nemusi stahovat mp3 k poslechu, aby je mohl hodnotit
admine:
Mohly by se zde zavest hodnosti ktery by se menil dle mnozstvi prispevku a i dle jejich kvalit.
Aby si clovek mohl udelat obrazek o prispevovateli hned...
Peace
Heerer
nejdriv si precti pravidla fora --> ./viewtopic.php?f=14&t=18 nez tady budes nekomu narizovat, aby psal v ceskem jazyce. V pravidlech neni zakazano psat v jakemkoli jazyce, tzn i kdyby zde psal cinsky, tobe to muze byt jedno. Pokud nejsi uplny idiot(o cemz zacinam pochybovat) tak tomu musis rozumet!!! Nedelej z lidi na tomto foru blbce.
Proc se tedy vubec vyjadrujes?!Nějak nemam čas ani chuť to poslouchat, mě stačí informace, že to je namíchano pomocí SYNC, to mě o daném člověku udělá takový obrázek..
proc se tedy tak chovas?!Já nejsem nijak nadřazenej, ani namyšlenej
link na tvuj "mix" dle Voceho hodnoceni stahovat nebudu-strata casu. Vloz sem nejaky link na tvuj set/ne disco, to si nech pro ty sve samponky/ at si mohu udelat obrazek o cloveku, ktery rozumi Djjingu tak, ze ani nemusi stahovat mp3 k poslechu, aby je mohl hodnotit
admine:
Mohly by se zde zavest hodnosti ktery by se menil dle mnozstvi prispevku a i dle jejich kvalit.
Aby si clovek mohl udelat obrazek o prispevovateli hned...
Peace
Heerer
Naposledy upravil(a) heerer dne 25 říj 2009 22:44, celkem upraveno 1 x.
Proč bych sem dával něco jinýho, když nic jinýho nehraju... Ty seš taky jeden z místních géniů že?

Tak bez na www.bravo.cz a nech ty lidi napokoji.ToLa píše:Proč bych sem dával něco jinýho, když nic jinýho nehraju... Ty seš taky jeden z místních géniů že?![]()
Jak uz jsem psal jednou, diskuze s tebou je zbytecna