Pardon, ale nejdřív si ten set poslechni než začneš kritizovat, abys pochopil co jsem vlastně hodnotil a proč jsem tak hodnotil. Miluju, když nikdo jak je rok dlouhej sety tady na fóru neposlechne, ale když si může rejpnout, je toho plný thread. Zajímavá (nejen) česká vlastnost. Ale dost OT.sukinho píše:Pardon, ale dj by měl hrát hlavně tu muziku, která se mu líbí, která ho baví, která ho nějak inspiruje a ne sledovat jestli se "odlišuje" nebo jestli je dostatečně "moderní". Dnes se naopak každý druhý řídí těmito "blbostmi" místo aby hledat sound, který je mu vlastní a už proto držim MatisSovi, a jiným, palce.
Pro ostatní kritiky... autor se ptal na můj názor, kterej jsem řekl. Nejsem zrovna fanda Trancu, ale rozhodně jsem velkým fandou hudby a dokážu říct, jestli se mi daný set líbí nebo ne.
Nemůžu si pomoct, ale ten setík mi přijde jako výběr hitparády beatportu a nemyslím si, že autor dal jen na svou hlavu. Už když kouknu na ty producenty: Ferry Corsten, Cosmic Gate, Nitrous Oxide apod... jsou to i pro netrancového človíčka velmi známá jména, na čemž samozřejmě nic špatného, jen to potvrzuje mojí teorii. Myslim si, že objektivní kritika jedince je velmi dobrým klíčem k úspěšné seberealizaci. Věřím, že nedostávám e-maily s žádostmi o zhodnocení setu jenom proto, abych každému napsal, že jeho set je nááádherný a kompletně bez chyby. Vždycky se snažim setík poslechnout a zhodnostit podle sebe a neberu si při tom servítky. Každej na tohle může mít jinej názor, já mam ale v tomhle jasno.
Když se vrátím k tomu setíku, tak třeba od 18té minuty mi přišlo, že to je přesně typ tracku, které v setu měly být a dá se říct, že se mi to líbilo. Nicméně tuším někdy od 33. minuty se to vrátilo zase zpět do (pro mne) nudných melodických fádních kolejí.