RMP- 3 vs Stanton C.324
RMP- 3 vs Stanton C.324
Potrebujem poradit, som zacinajuci dj a chcem si kupit cd playere ale neviem sa rozhodut. Mam mix RELOOP RMX 30 Blackfire a chcem k nemu nieco na porovnatelnej urovni aklebo lepsie
Ecler NUO4, Reloop RMP-3b, Stanton STR-150, Senn. HD25 II
-
Re: RMP- 3 vs Stanton C.324
Stanton jsem měl na ,,naučení,, jsou skvělý v tom že perfektně drží rychlost a nekolísají )
jen v základu jsou tam dost tuhá tlačítka a hlavně spínače které moc nevydrží...po výměně je vše již pak v pořádku...-(original spinače sou shity) tvrzení i servisu stanton....takže bych šel do toho reloopu...ale vzal bych také v uvahu jeden z denonů---protože tě dřív nebo později bude štvát jog který je na tenké hřídelce volně....a toči se svou vahou (má doběh) ti co hrají ví co myslím....
jen v základu jsou tam dost tuhá tlačítka a hlavně spínače které moc nevydrží...po výměně je vše již pak v pořádku...-(original spinače sou shity) tvrzení i servisu stanton....takže bych šel do toho reloopu...ale vzal bych také v uvahu jeden z denonů---protože tě dřív nebo později bude štvát jog který je na tenké hřídelce volně....a toči se svou vahou (má doběh) ti co hrají ví co myslím....
CDJ 1000 a DJM 800 !jedině TO!
Tlačítka jsou průser v podstatě všech těchto lowend přehrávačů, jako kdyby to vyráběli snad pro všechny v jedný fabrice 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Stanton jsem měl na ,,naučení,, jsou skvělý v tom že perfektně drží rychlost a nekolísají
playery kolísají? Já myslel, že je to možné jen u Gramců, ale jak tak čtu, jde vidět, že o tom vím čím dál míň.

už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
To s tím kolísáním otáček neřeš, to sem raději ani nekomentoval, ale není jediný, už to tady padlo minimálně 2x v minulosti, alespoň se tu něčemu novému dozví 

premyslam ze mozno ani rmp-2 by nebola zla a denon...ja neviem ja im nejako neverim asi mam pioneer komlex
To myslíš vážně, že v Reloop bys měl větší důvěru než v Denon? Ale jak se říká, proti gustu...
Vím, že to je pomalu stejný koncern, ale vzal bych si American Audio RADIUS 1000 a nebo bych se nebál vzít Numark Axis 9, kámoš je má tři roky a valí na ně pořád v zahulené hospodě! To jenom kdyby jsi chtěl něco ušetřit! A nebo uplně nejlepší volba, kup si přes inzerát Pio CDJ-100. Dají se pořídit v super stavu za 9000kč oba a na začátek to máš vyřešené!

Denonu neverim pretože 90% Dj ktorých so videl hrat, hrala na Pioneer-och a Reloop sa im podoba takze preto ten reloop. Bazarove Pio nechcem pokial mozem ist ja do novych a ten AA a Num nie su zle Numark som tiez zvazoval a u AA asi aj RADIUS 2OOO. Neviem je to strasne vela a moj strop je 35000kč
RMP-3 je pre mna asi laska na prvy pohlad :biggrin2:
tak si ho kup,když ho miluješ není co řešit 

Na Denon se nehraje, že není kvalitní, ale jen proto, že Pioneer je standart na celosvětové scéně. A troufnu si říct, že někteří frajírci nedokážou zahrát na ničem jiném než na Pioneer. Ale je pravda, že Denon ještě neudělal dobře použitelný Player.
Jinak AA RADIUS 2000, jsou bez CD mechaniky. A nevím proč by ti nemělo stačit 35000kč? Vždyť cena jednoho je 9990kč. Ale asi bych taky vzal Reloop RMP-3 B. A nebo bych 3000 došetřil a vzal Pio CDJ-400. A je vystarané.
Jinak AA RADIUS 2000, jsou bez CD mechaniky. A nevím proč by ti nemělo stačit 35000kč? Vždyť cena jednoho je 9990kč. Ale asi bych taky vzal Reloop RMP-3 B. A nebo bych 3000 došetřil a vzal Pio CDJ-400. A je vystarané.
Taky jsem se rozhodoval mezi Reloop RMP 2 a Denonem DN-S 1200.
Vyhrál Reloop i přes to že se bojim že mi odejdou tlačítka nebo mechanika.
Denon se mi jednoduše nelíbí - jinak bych ho vzal. Už jen kvůli tomu že jsem nikde na netu nenašel že by na něm někomu něco odešlo.
Vyhrál Reloop i přes to že se bojim že mi odejdou tlačítka nebo mechanika.
Denon se mi jednoduše nelíbí - jinak bych ho vzal. Už jen kvůli tomu že jsem nikde na netu nenašel že by na něm někomu něco odešlo.
tak si tu najdi zkušenosti s DNS 3500 a najdeš ty nedostatky 

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

A je rozhodnute, RMP-3 su na ceste dufam ze posluzia svojmu ucelu zo ctou a verim ze sa budem moct z vami podelit o skusenosti :wink2: :wink2: :wink2:
My co ještě psychicky ustojíme to čekání, tak si raději počkáme na AA Radius 3000 a pak ti také poreferujeme, ale nezáviď nám potom