RMP- 3 vs Stanton C.324

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
DJ_Lukas

Re: RMP- 3 vs Stanton C.324

Příspěvek od DJ_Lukas »

Pokud se svámi můžu podělit o zkušenosti, tak jsem měl Reloop RMP-2 a opravdu kolísaly... maj opravdu volnej jog, zezačátku to byl problém ale hned jsem si zvykl. Kamarád si koupil rmp-1 scratch, ten měl zase přehnaně citlivej jog... zatím co na RMP-2 bych malej rozjezd přechodu dorovnal necelou čtvrtkou otáčky JOGem, na jeho rmp-1 se to dohánělo posunutím JOGu o milimetr!! Což už bylo zlý protože volnej jog se rád posouval dal. Na druhou stranu jeho rmp-1 zas vůbec nekolísaly.. RMP-3 jsem si chtěl také koupit, všude se říká že jsou dobrý.. ale poté co sem začal hrát na Pio 8OO tak už nechci nic jinýho (nebo horšího) než tyhle přehrávače a radši si koupim nějaký jetý Pio a budu přesně vědět do čeho jdu když za to dávám takový prachy než riskovat s dalšíma Reloopama...

Azu

Příspěvek od Azu »

A to děláš dobře a ani to nepokoušej si RMP3 pořídit, protože by si dopadnul stejně.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Já na RMP-2 hrál a dorovnavá se na nich celkem dobře. Akorát vkládání CD mi přijde docela tuhý.
Mám objednaný ty Radius 3000 tak jsem docela zvědavej jestli budou kvalitnější.

Každopádně RMP-2 na scratch určitě nedoporučuju.

CCarlos

Příspěvek od CCarlos »

Tak jsem majitelem těch Stantonů C324 cca 3týdny, trénuju každej den a můžu říct že mi teda celkem sedli. Kdyby chtěl někdo další info at se ozve, rád pomůžu

Odpovědět