Rekordbox Software

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 14 pro 2009 21:46

Sice je to software ale podle mě to přímo patří k CDJ-2000 a CDJ-900 :-) tak pište bugy toho programu a další věci :-) a by ti kteří si chtějí koupit tyhle přehravače byli s touto problematikou obeznámeni :-) a kdyby bylo možno třeba poslat Tento program na nějaký share website :-) napsal jsem už kolegům do holandska aby mi ho poslaly :-) ale nevím kdy mi ho stihnou poslat :-)

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 15 pro 2009 14:18

Dodávám nové informace (nebo néé tak uplně nové ale at jsou tady v tomto tématu) :-) Tento software jak asi víme je založený na mixvibes cross :-) což by nebylo zas tak uplně špatné :-) ale pioneer ke každému přehrávači(cdj-2000,cdj-900) dává tento software ale bohužel s klíčem :-( který podle mě nebude nikdy prolomen z jednoho duvodu :-) pro DJ kteří tento přehravač nevlastní ani na něm nehrají tak je tento software k ničemu :-) a ta malá hrstka DJ který tento přehrávač budou vlastnit tak ten software dostanou :-) a ty kteří na nich budou hrát mají prostě smůlu :-) protože ten key je ke každému přehravači jiný :-( takže to nikdo nebude chtít nikomu dát :-( takže na masové rozšíření muže pioneer zapomenout :-( nevím proč to tak je udělané :-) jestli marketing pioneeru to udělal tak aby si je musel každý koupit, a nebo jenom nechce aby se tento software masově rozšířil opravdu nevím :-) takže se prakticky omlouvám Azu který už říkal že se to masově rozšíří a já mu jeho tvrzení vyvracoval :-) ted s ním musím bohužel souhlasit :-(

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Azu » 15 pro 2009 14:52

Ten program bude dostupný samostatně ke koupi.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 15 pro 2009 15:39

Azu : ale k čemu ti ten program bude ?? :-) přes něj mixovat nemužeš néé ?? :-) ten je jenom pro správu souborů néé ?? :-) a ještě bych měl dotaz jestli nevíš jestli ty MP3 poškodí Rokordbox a pak některý nefungujou korektně na CDJ-2000 a nebo to dělá CDJ-2000 že prostě nějaký MP3 nepřehraje :-)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Azu » 15 pro 2009 16:36

Ten program mně pak bude právě k tomu abych si do souborů doplnil třeba hotcue a informace o skladbě, ale především proto abych jím udělal analyzaci těch skladeb při níž je uložena do té skladby informace o grafickém průběhu skladby, protože když vezmeš MP3 skladbu která nebyla takto v počítači analyzována, tak to musí udělat přehrávač a co psali lidi na foru Pioneeru, tak to může tvrat klidně i 2min než to skladbu analyzuje! Takže bez předchozí analýzi tím programem je to hraní z MP3 dost problém, přitom audio CD skladbu to prý analyzuje skoro stejně rychle jako na starých CDJ1000

Kámoš říkal, zatím nepřišel na to proč některé MP3 jdou nebo nejdou přehrát, vezme jednu MP3 a přehrávač č1 ji přehraje v pohodě a druhý ji nepřehraje, v počítači funguje. Pak třeba zase naopak jiná MP3 na přehrávači č1 nejde a dvojce jde, takže asi nějaké záhadné chování software uvnitř přehrávače.
Některé skladby po analýze hlásí v obou přehrávačích že jsou poškozeny, ale v počítači přehrát jdou.

Upgrade firmware to jistí až vyjde.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 15 pro 2009 19:50

NO já právě mám ty CDJ-1000mk3 a byl jsem se kouknout jenom na předváděčce v německu na ty přehrávače :-) a vím že právě ty mp3 který nejsou analyzovaný tak CDJ-2000 načítá stejně dlouho jako CDJ-1000mk3 jak mp3 tak audio CD :-) ale příjde mi trošku nelogický proč se ten software bude prodávat ikdyž bussines je bussines :-) protože kdo na nich bude hrát a nechce si je kupovat tak si koupí jenom software a bude to :-) a s těma Mp3 to je fakt záhada :-) ikdyž já sám jsem měl na CDJ-1000mk3 problém s pár mp3:-) třeba když jsi použil mp3tags a dal jsi si tam obrázek a dalších tisíc poznámek k tý mp3 a vypalil si to v neru jako datové CD (nevím jestli jsem to vypaloval tenkrát i jako mp3-Cd ,ale myslím že néé) tak mi to taky CDJ-1000mk3 nevzalo :-( a napsalo mi to nějakou chybu jako že není podpora s touto MP3 :-) takže možná v tom bude ten problém :-) no uvidí se no :-) po novým roce je nejspíš objednám tak pak se tady svěřím jak to bude vypadat :-) kdyžtak ostatní taky pište své postřehy a názory :-)

Kamikadze
Příspěvky: 62
Registrován: 26 pro 2008 20:42

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Kamikadze » 16 pro 2009 12:58

tak mě tohle s některejma mp3 dělají i cdj 400, když v názvu písničky je třeba ~ tak jí to ani nevzalo, prostě přehrávač dělal jako by tam nebyla, ale když sem dal vypálit hudební CD v neru( jako audio CD) tak mě to upozornilo že to musim přejmenovat, že to nejde udělat jako audio(kvůli blbýmu znaku :-D )

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 16 pro 2009 17:14

NO todle podle mě není problém u CDJ-2000 :-) ty vidí myslím všechny MP3(to vím pouze z doslechu) ale některý Mp3 nepřehraje a napíše že jsou poškozený,nebo to první přehrávač přehraje ale druhý už néé :-) a nebo jeden to přehraje a druhý to přehraje ale obraceně :-) ale ve všech případech to PC korektně přehraje :) tak to vypadá něco v Firmwarem v CDJ-2000 ve spojitosti s MP3 a s propojením dvou přehrávačů :-)

DeeJayElwis
Příspěvky: 77
Registrován: 07 led 2009 19:39

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od DeeJayElwis » 31 pro 2009 12:55

Vím že bych to asi nemel dělat :-) ale stáhnul jsem si nejnovější verzi RecordBoxu ze stránek pioneeru a když jsem tak projížděl internet tak jsem našel serial number potřebný ke spuštění tohoto softwaru :-) tak když by někdo chtěl tento serial number k vyzkoušení tohoto programu tak at mi napíše na djamon@centrum.cz :-)

jozko007
Příspěvky: 34
Registrován: 29 čer 2011 14:00

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od jozko007 » 15 zář 2012 08:33

Môžem sa zaregistrovat aby som ziskal licenčný kluč aj ked nemám prehravače ?Chcem to použivat na tvorbu playlistou.

microgenius
Příspěvky: 721
Registrován: 17 lis 2009 19:53

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od microgenius » 15 zář 2012 09:32

rekordbox je volne dostupnej , zaregistruj se, stahni program a na email ti prijde serial key
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 845
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od atlon » 14 kvě 2013 11:10

mám jednu otázočku. ako je to s USB klúčom? treba ho predtým ako ho použijem na rekordbox (čisto nový - nepoužitý nikde) nechať načítať v prehrávači? (aby si ho sformátoval? alebo ho stačí napichnúť do pc, importovať všetko s rekordboxu a môže sa používať na playeroch?

pýtam sa preto, lebo napríklad na technicsoch to bolo tak, že SD kartu si si musel nechať načítať v playeri aby si na ňu potom mohol nahádzať mp3.

díky za odpoveď

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 603
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Bobo69 » 14 kvě 2013 13:18

Nene...Stačí flash disk normálně v pc naformátovat a tracky pak poslat z Rekordboxu na flešku...na které RB sám vytvoří složku kterou si player sám rozbalí.Problémje ale v tom že player pak nemusí některé tracky přehrát a hodí na display error....Někde sem četl že to muže dělat rozlišení a velikost písma.Jinak jak sem psal.Stačí naformátovat a RB se postará o ostatní sám.
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Majky_mike
Příspěvky: 549
Registrován: 25 bře 2010 18:40

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Majky_mike » 14 kvě 2013 21:15

Neříkám, že to s tím errorem není možné, ale nidky se mi to nestalo... pokud se mi MP3 načetla v RB, tak se mi nikdy nestalo, že by nefungovala z flashky.

Jediné, kde jsou podobnou chybu zaznamenal bylo, když jsem k RB přistupoval skrze LAN a ten file nebyl správně v systému (byl třeba na disku, který byl odpojen) nebo ho RB nezvládl načíst, ale byl ještě před analyzováním a RB ho přehrávačům nabízel.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 603
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Bobo69 » 14 kvě 2013 21:24

Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Odpovědět