Rekordbox Software

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Majky_mike

Re: Rekordbox Software

Příspěvek od Majky_mike »

Diskuze je ale každopádně dost zmatená... nevim.

Já jsem několikrát už podobný error zaznamenal, ale vždycky to byla nějakým způsobem moje chyba. Hraju z USB a SD celkem pravidelně, ale nikdy se mi nestalo, že by se mi načtenej a analyzovanej track v playeru nepřehrál, pokud třeba nebyl smazanej apod.

Možná bych podobnou situaci přikládal i třeba mizerné USB flashce apod.

Pokud to player opravdu pravidelně dělá... asi bych reklamoval. Rozhodně to není nějaká obvyklé issue.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Tak hele Majkle....prubnul jsem ten softík MP3 removal co se tam popisuje ...Oskenoval složku s MP3 a našel několik mp3 u kterých vyhodíl hlášku že jsou vadné,přitom ve věži i v traktoru žádnej problém.Přímo v tom programu jsem udělal opravu těch poškozených mp3 a projel Rekordboxem...Nakonec jak se popisuje i na jiných forech...na formátování USB je nejlepší HP USB format tools a tím naformátoval flešku a na ní poslal z Rekordboxu všechny tracky....A co myslíš že se stalo? Jedou všechny a ani jeden Error.Takže pokud se někdo potká s tímto problémem tak stačí se držet tohoto receptu. :wink2:

Dj Maxx

Příspěvek od Dj Maxx »

Kluci,po zakoupení Pioneeru xDJ R1 jsem začal používat rekordbox ale nefunguje moc dobře. Může to být i tím,že mám v pc win XP? Prý to s něma moc nejde jako s jediným systémem. :(

Odpovědět