potřebuju radu
-
Re: potřebuju radu
chces vedet proc ne stanton nebo reloop ok
stanton - nula podpora servisu co se tyce techto starých prehravacu
u reloopu naprd mechanika (ne optika ) hejbatka a kazdemu odesli tlacitka takze to budes muset casto servisovat
stanton - nula podpora servisu co se tyce techto starých prehravacu
u reloopu naprd mechanika (ne optika ) hejbatka a kazdemu odesli tlacitka takze to budes muset casto servisovat
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Ok díky za rady, ještě že jsem sem napsal ,jinak bych koupil nějakej shit, rozhodl jsem se nasetrit aspon 10 000 .... snad aj vic na equip..... a k tomu dnb proste patrej gramce, tak nevite o necem takovim.... s nejakym levnejsim DVSkem z bazace..... nebo kdyz ty cdj tak asi ty 200 co ?
Jedinej Reloop player, kterej fakt funguje je RMP-1.. sice má výsuvnou mechaniku, ale za to lepší než nějaký Pio.. CD, které mi Pio nepřečte tahle mechanika přečte uplně bez problémů a drží. Je fakt, že ty tlačítka jsou děs, ale tyhle playery si mezi ssebou pujčem když je nouze, každej se knim chová jak prase a prostě furt hrajou. RMP-2 má mechaniku příšernou a RMP-3 není o nic lepší. Takže asi tak ktomu reloopu.
Za 10 000 by seteda uz neco poridit dalo ? naky gramce a levnejsi dvs nebo playery, ktery by uz byli trosku lepsi ?
-
No když srovnám RMP1 a CDJ200. Tak volba je jasná. CDJ200 Rellop se nedá s Pio srovnávat. Že je Reloop lepší jak Pio.... to je zas hláška týdne
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
lik: urcite by som na tvojom mieste dosetril na 10 000 kc, kupil pio 100 za 6000 a k tomu od pio djm 300, to by ti malo vynst. ale dobre by som si ich vyskusal, tlacitka, mechaniky, fadre, lebo uz su to starsie masiny, ale drziaky!! naucis sa na nich a su spolahlive! hraval som z tohto setu a predtym este dlhe roky moj bracho .
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
ty pioneery 100 nebudou pro me ta nejlepsi volba , protoze oni neprehravaji mp3 , že ? A ja mam svoje tracky jeste z dobry kdy jsme hrali na kontrolleru nakoupeny v MP3, a mam jich hodne, a přijde mi to škoda
Pozor! ked chceš hrávať DnB ako vravíš tak na cdj 200 si myslim že to neni bohvie čo kvôli tomu že nemajú scratch mód a teda si nevieš pridržať beat ručne ale iba pomocou cue/play tlacitiek ...
Na DnB určite našetri buď na niečo čo má Vinyl mode alebo tie gramce reloop rp-4000 minimalne
Na DnB určite našetri buď na niečo čo má Vinyl mode alebo tie gramce reloop rp-4000 minimalne
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25
No heled stejne nez se dostanes nekam kde by sis moh zahrat tak to potrva tech dju je dneska uz takovy kvanta ze to hezky neni... kazdej druhej smrdlal ma doma midicko a znamyho v klubu kterej ho tam necha hrat...
na bazaru jsem našel ty reloop rp 4000 za 3500 oba dva, to je dost hodne zvyheodneny ... ma ot am aj vyfoceny a vypada to ok, ale to buse nejspis poděl co ?
No tak víš co do těhlech levnejch věcech nevlezeš... radši bych fakt pošetřil a pak koupil něco "pořádnýho" než za každou cenu něco mít doma
Ale vdyt tu rikali ze ten reloop 4000 je dobrej gramec .... jde spis o to jestli to nebude nejakej poděl
Ja som kúpil dva bazarove Rp 4000 za 7000Kc 3500sa mi zda moc malo ktovie co za tym bude
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25
Tj ale zas kdyby byli v pohode tak by me to nasralo, treba se jich che zbavit, uz je nepotrebuje ma je bokem ..... nevim ... nekdy se daj najit dobre cenove haluze, ale fakt nevim jestli mu mam psat
ak je to za skvelú cenu a fakt ich chceš,tak neváhaj a hneď sa mu ozvi,choď ich vyskúšať a keď budú bez problémov a máš na nich keš,tak ich zober. Jeden známy už podobne toľko dobrých ponúk prepásol a nakoniec,keď sa spamätal,tak už nič lacné nenašiel a konieckoncov prerobil na svojej nerozhodnosti. Tu na fóre ti určite aj poradia na čo si dať pozor,čo sa na nich najviac kazí,atď.