pioneri nizsia ci starsia rada ??
-
Re: pioneri nizsia ci starsia rada ??
zda se me to nebo tu chybi CDJ 400 ktere masj podporu MP3 a primo pripojeni HID s pc !
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
400ky majú dojebaný jog,ten plast okolo jogu skoro na každom je voľný a niekedy sa ti tak prešmýkne že pri zatlačení taniera vo vinyl móde sa ti zasekne tanier a stopne ti hudbu ) pri opatrnom používaní sú to skvelé stroje,aj čo sa týka funkčnosti len ten jog nevymysleli dobremicrogenius píše:zda se me to nebo tu chybi CDJ 400 ktere masj podporu MP3 a primo pripojeni HID s pc !
-
piatro píše:400ky majú dojebaný jog,ten plast okolo jogu skoro na každom je voľný a niekedy sa ti tak prešmýkne že pri zatlačení taniera vo vinyl móde sa ti zasekne tanier a stopne ti hudbu ) pri opatrnom používaní sú to skvelé stroje,aj čo sa týka funkčnosti len ten jog nevymysleli dobremicrogenius píše:zda se me to nebo tu chybi CDJ 400 ktere masj podporu MP3 a primo pripojeni HID s pc !
no rekl bych ze nekolik uzivatelu je tu melo a nemelo snima zadne problemy, jinak myslim ze to bude kus od kusu
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
400 vky, uz nove nezozenies iba jazdene, a za tie si kazdy pyta podla mna dost penazi , skor priplatim 100E a mam 350novu, Podla mna je tam zbytocne vela efektov, ktore su vecsinou na mixaku, a nejak moc sa nepouzivaju, myslim ze tym chcel pioneer, zakonkurovat denonu , lebo ty tam pchaju efektov vela, ale pioneer sa pri cdj 350 uz touto cestou nepobera, a vsadil na autolop, a presnejsie BPm co sa mi zda vyhodnejsie.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
-
johnny píše:......... 350-ky predam a kupim za ne kupim druhy,mozno pride pioneer s mk II, a budu sa dat lacno zohnat na inzerci, by bol moc velky skok preist s pio 100 , na 900 , a i pre moju penazenku
velký skok pro tvoji peněženku bude když neustále budeš něco kupovat a prodávat, než se vyšplaháš na cdj 900 /2000...... Nikdy nic neprodáš za to za co jsi to koupil....... Také jsem šel taktikou postupně od nízkých modelů od cjd800 přes cdj1000, pak přes cdj900 a ve výsledku mě cdj2000 místo 90 000,- stály 110 000,- Kdybych si je koupil hned na začátku (pokud by se vyráběli) tak bych ušetřil 20 000,-
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
tak , ja to nemienim menit ako ponozky, keby som tie 900 kupil , tak to by bol moj vrchol, a 350 mozno ani predavat nebudem necham si ich na smrdlanie doma, alebo v buducnosti keby osm bol v dakom klube ako rezident, tak by som tam mal tie 350, a isto nie o mesiac , ale rok mozno viacej
-
johnny píše:tak , ja to nemienim menit ako ponozky, keby som tie 900 kupil , tak to by bol moj vrchol, a 350 mozno ani predavat nebudem necham si ich na smrdlanie doma, alebo v buducnosti keby osm bol v dakom klube ako rezident, tak by som tam mal tie 350, a isto nie o mesiac , ale rok mozno viacej
Neboj šáhneš na cdj900 , a pak si přičuchneš k CDJ2000 a volba bude jasná - na cdj900 zanevřeš a nebudeš moc z cdj2000 spát dokud si je nepořídíš...... taky jsem byl vydřenej z CDJ1000 a říkal jsem si že už nic jinýho kupovat nebudu, a ejhle o 4 měsíce později byly cdj900.......a z nich jsem byl hotovej víc než z nějakejch trapnejch cdj1000. Pak jsem si šáhnul na cdj2000 a říkal jsem si jakej jsem vůl ,že jsem nedošetřil na cdj2000...... Tak jsem šetřil a šetřil ,a konečně mám klidný spaní
no tak ja hravam tak 2 krat do mesiaca, a navratnost by bola velmi dlha, hlavne ked sa mi tu seru kde ake decka s nobukmi a domacimi kinami do hrania,
dnes som mal 350-ky pod rukou, su to celkom slusne masiny , ale ostal som trosku sklamany, funkcia BPm lock - sa to zozjizdelo po 20 sekundach, a auto loop , tiez nie je az taky presny ako som cakal,
dnes som mal 350-ky pod rukou, su to celkom slusne masiny , ale ostal som trosku sklamany, funkcia BPm lock - sa to zozjizdelo po 20 sekundach, a auto loop , tiez nie je az taky presny ako som cakal,
-
johnny píše:...
víš proč to nefunguje na 100% ? protože jsi hudbu neprohnal přes record box. Ten si totiž tu hudbu analizuje a pak načítání tracku v playeru je okamžité a smyčky jsou naprosto přesné.... CDJ2000 mi taky nefungujou s klasickejma mp3 , tak jako když je proženu recordboxem
aha , popis podrobnejsie co to presne znamena prehnat cez recordbox, ? da sa tak prehnat aj hudba co je na audio na cd, ale MP3 na cd ? kolko to tak trva ?
-
johnny píše:aha , popis podrobnejsie co to presne znamena prehnat cez recordbox, ? da sa tak prehnat aj hudba co je na audio na cd, ale MP3 na cd ? kolko to tak trva ?
RecordBox je program pro správu hudby. V PC si otevřeš RBa v něm dáš otevřít složku s hudbou . ono si to hudbu oindexuje,, ty to přesuneš na flash/hdd. A player pak ví kde co je, a ihned víš údaje o BPM. Dále si na PC v RB můžeš nachystat loopy a Cue body. Díky RB ti začne fungovat i funkce quantize, tudíž to bude umět smyčku dopočítat a bude dokonale přesná ať uděláš smyčku kdekoliv v tracku! - jedna skladba se načítá cca půl minuty. (je to něco podobnýho jako když si to indexuje Virtual DJ)
Neumí to převádět tracky z CDA formátu. RB je přímo připraven na Wav, AIFF, AAC, nebo MP3 formát
Každopádně využívat nové řady CDJ(350,850,900,2000) bez RB je hovadina.