Souhlas. Řekl bych, že hledání ve spoustě tracků někde na USB/HDD/SD zařízení určitě vyžaduje co nejkvalitnější podmínky. Ten SLIP je opravdu velká škoda. Za tu cenu ho tam mohli dát.Azu píše:Ten barevný displej je bohužel hodně velká výhoda právě při hraní z MP3, protože má víc řádků a víc znaků na řádek, takže se to na něm hledá mnohem rychleji, navíc možnost zobrazit obaly skladeb je taky k nezaplacení, absence funkce Slip je ovšem velký nedostatek.
Pioneer CDJ-2000
Re: Pioneer CDJ-2000
Musím uznat, že v reálu vypadá dvoulitr fakt dobře. Ve Frankfurtu je měly vedle sebe - 2000, 900 a 400. To bylo slintání. 

A co teprv s tím hezkým mixem DJM-2000 , který tam byl také k vidění 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Jste divný... Já slintám tak akorát u jídla...
Je pravdou že třeba ten DJM2000 je hezkej možná tak na pohled a že má mnoho možností jak ten zvuk z toho "zprasit" za pomocí efektů a filtrů, ale po pravdě pro mně to moc není, protože já sem na to antitalent už od přírody a nikdy bych se nenaučil ty efekty obsluhovat, mně stačí že neumim ovládnout ani blesk k foťáku, natož pak foťák a co pak teprv toto 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Přesně tak, mě stačej korekce, delay a flangerAzu píše:Je pravdou že třeba ten DJM2000 je hezkej možná tak na pohled a že má mnoho možností jak ten zvuk z toho "zprasit" za pomocí efektů a filtrů, ale po pravdě pro mně to moc není, protože já sem na to antitalent už od přírody a nikdy bych se nenaučil ty efekty obsluhovat, mně stačí že neumim ovládnout ani blesk k foťáku, natož pak foťák a co pak teprv toto

to zas mě ne
ja bych byl bez haldy efektu nestastny clovek
. (ne doslova, ale korekce z vam moc inovovat nedovoli)

Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
ja by som aj využíval efekty, ale hold, efekty a virtualDJ nejdú akosi dokopy... musím si ešte týždeň počkať 

HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
Myslim ze by ste boli velmi sklamany chalani s tej DJM 2000 ja som ju predal pred 3 tyzdnami a som dost rad lebo efekty su sice jedna vec a zvuk je vec druha.samozrejme je to vysvietena hracka ale vsetko na tej masinke ide na ukor kvality zvuku. ja som sa vratil k starej klasike 600 800. Ked som bol pred mesiacom na ibize myslim ze ani v jedenom klube nebol ten mixak a ja uz aj viem preco.Jedine co bolo super ze mi pasoval k prehravacom 900vkam. Ale predava sa dobre rano som ho dal na net a vecer uz bol prec.