Pioneer CDJ-2000
Re: Pioneer CDJ-2000
CDJ-2000 se vyplatí cenově leda z USA kde i při legálním dovozu (CLO, DPH) pořád ušetřim okolo 15tis na kuse.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
amici ma uz dost stvu s tymi ich cenami...

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
-
Bol som sa v pondelok pozriet jak na CDJ 2000 tak aj na CDJ 900. Oba su super nieje im co vytknut ved za tu cenu co by aj bolo. Ale myslim ze u nas hlavne na vychode nebude vela ludi co ich bude mat mozno ich spocitame na jednej max. na 2 rukach.
-
kde si bol pozriet? ja sa chystam do DJ obchodu v KE
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
Presne tam ale poponahlaj sa lebo to tam maju iba do konca tyzdna, ked sa nemylim, ako predvadzacie kusy.Paul Diamond píše:kde si bol pozriet? ja sa chystam do DJ obchodu v KE
Maju 1 x CDJ900, 1 x CDJ2000 a 1 x DJM 5000
Vsetko je na vyskusanie. Bol som tam asi dobru hodinku aj s kamosom ale to je fakt masaker.
-
och tha to asi nestiham uz
(( zajtra maju otvorene neves?
btw keby si dnes mal cestu do PO zastav sa vo wave
mame tam event dnes...

btw keby si dnes mal cestu do PO zastav sa vo wave

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
Tak to neviem, ale podla ich webu tak pondelok-piatok 9.00-17.00.
Do PO asi tazko dnes hrajem u nas v BJ. Ked poznas troch BJ, tak Laguna Club.Som tam kazdy piatok, sobotu.
Do PO asi tazko dnes hrajem u nas v BJ. Ked poznas troch BJ, tak Laguna Club.Som tam kazdy piatok, sobotu.
-
No tak ted se ty CDJ-2000 zlevnily na 43990
tak to už je docela zajímavá cena
asi pujdou moje CDJ-1000mk3 do světa
Uvidíme 

-
NO hlavně ted se postupně začnou prodávat ty CDJ-1000mk3
ale podle mě je lidi prodávaj docela dost draho
Já je budu prodávat za 5 měsíců za 44000 společně s tím luxusním kufrem který stojí 7000 a já ho k tomu dám zadarmo
tak doufám že mi to někdo koupí 

Můžu tě ujistit, že ten kufr tam pro většinu lidí nehraje vůbec žádnou roli. na to nikdo neslyší
Jinak ty ceny kolem 22tis za kus co se nyní prodávají jsou podle mně také předražené, obzvlášť když jsou to všechno stroje hraný každej tejden víc jak 2 roky a ještě někteří jsou schopný napsat bezvadný stav jen byla proveda výměna toho, toho a ještě toho
Ty ceny začnou někdy počítám tak v dubnu dost padat dolu, protože to bude ta doba kdy se začnou ty nové Pioneery kupovat ve větší míře a staré půjdou do světa a reálně vidim cenu max do 18tis.

Já musím jen souhlasit! Když se dívám, za kolik to lidi prodávají, tak nevěřím svým očím. Ono by stál ojetý kus 18000-19000kč, ale to jen v případě, že by Pioneer nezdražil. Hold, lidi toho využívají. A jak říkáš, ten kufr-nikoho nezajímá!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
-
Tak abych byl upřímný tak Já jsem se tady ani nebavil tak o kufru to néé
a ty moje přehrávače jsou hraný jenom jednou v měsíci na nějaký akci
neboli nějaký 30 akcích mají za sebou
jasný ted jsem viděl v klubu CDJ-1000mk3 který byli teda jetý dva roky a na nich je to fakt vidět
na těch mích to není vidět vubec protože jsem na nich hrál vždycky jenom já a nosil jsem je v tom kufru
jo a myslím že to v dubnu nebu tak strašný s tím výprodejem těch 1000
řekni mi kdo je tady na tom foru má ??
4-5 lidí ??
a v ČR je maj hlavně kluby
a néé DJ
a kluby přece nebudou kupovat za 90 tisíc dva nový přehrávače když maj klasický 1000 ??
a jestli jo tak to nebudou tak hromadně prodávat 

-
a já si nemyslím že 22 tisíc za kus není zas tak strašný pokud to neprodává klub
Já jsem to dal ted schválně na bazar jestli by to ted někdo koupil a ozvalo se mi 7 lidí že to hnedka koupí 

Ste dost najivní pokud si myslíte, že CDJ-1000 má málo kdo, těch lidí je poměrně dost, dokonce víc jak počet těchto přehrávačů v podnicích. Ještě zajímavější je, že je mají z větší části doma lidi, kteří přitom vůbec nikde nehrají a mají je doma pro zábavu a stejné je to s CDJ-2000, kterých je již objednáno vic než si vůbec dokážete představit a takřka všechny putují k běžným lidem, včetně právě tkaových, kteří to mají jen jako koníček, tito lidé totiž většinou nemají problém s financema a též prodávají své CDJ1000 používané jen doma a tam už ta cena 22tis za kus je víc než dobrá.
-
Azu: a proč se teda vyjadřujete v pojmech jako "poměrně dost" a "víc než si dokážu představit" Není lepší aspon napsat odhadem kolik jich lidí maj a kolik jich je objednánoAzu píše:Ste dost najivní pokud si myslíte, že CDJ-1000 má málo kdo, těch lidí je poměrně dost, dokonce víc jak počet těchto přehrávačů v podnicích. Ještě zajímavější je, že je mají z větší části doma lidi, kteří přitom vůbec nikde nehrají a mají je doma pro zábavu a stejné je to s CDJ-2000, kterých je již objednáno vic než si vůbec dokážete představit a takřka všechny putují k běžným lidem, včetně právě tkaových, kteří to mají jen jako koníček, tito lidé totiž většinou nemají problém s financema a též prodávají své CDJ1000 používané jen doma a tam už ta cena 22tis za kus je víc než dobrá.