Pioneer CDJ-2000

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Azu

Re: Pioneer CDJ-2000

Příspěvek od Azu »

CDJ-2000 se vyplatí cenově leda z USA kde i při legálním dovozu (CLO, DPH) pořád ušetřim okolo 15tis na kuse.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Paul Diamond

Příspěvek od Paul Diamond »

amici ma uz dost stvu s tymi ich cenami... :evil: :evil: :evil:
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

mrichvalsky

Příspěvek od mrichvalsky »

Bol som sa v pondelok pozriet jak na CDJ 2000 tak aj na CDJ 900. Oba su super nieje im co vytknut ved za tu cenu co by aj bolo. Ale myslim ze u nas hlavne na vychode nebude vela ludi co ich bude mat mozno ich spocitame na jednej max. na 2 rukach.

Paul Diamond

kde si bol pozriet? ja sa chystam do DJ obchodu v KE
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

mrichvalsky

Paul Diamond píše:kde si bol pozriet? ja sa chystam do DJ obchodu v KE
Presne tam ale poponahlaj sa lebo to tam maju iba do konca tyzdna, ked sa nemylim, ako predvadzacie kusy.

Maju 1 x CDJ900, 1 x CDJ2000 a 1 x DJM 5000
Vsetko je na vyskusanie. Bol som tam asi dobru hodinku aj s kamosom ale to je fakt masaker.

Paul Diamond

och tha to asi nestiham uz :((( zajtra maju otvorene neves?

btw keby si dnes mal cestu do PO zastav sa vo wave ;) mame tam event dnes...
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com

mrichvalsky

Tak to neviem, ale podla ich webu tak pondelok-piatok 9.00-17.00.

Do PO asi tazko dnes hrajem u nas v BJ. Ked poznas troch BJ, tak Laguna Club.Som tam kazdy piatok, sobotu.

DeeJayElwis

Příspěvek od DeeJayElwis »

No tak ted se ty CDJ-2000 zlevnily na 43990 :-) tak to už je docela zajímavá cena :-) asi pujdou moje CDJ-1000mk3 do světa :-D Uvidíme :-D

DeeJayElwis

NO hlavně ted se postupně začnou prodávat ty CDJ-1000mk3 :-) ale podle mě je lidi prodávaj docela dost draho :-) Já je budu prodávat za 5 měsíců za 44000 společně s tím luxusním kufrem který stojí 7000 a já ho k tomu dám zadarmo :-) tak doufám že mi to někdo koupí :-)

Azu

Příspěvek od Azu »

Můžu tě ujistit, že ten kufr tam pro většinu lidí nehraje vůbec žádnou roli. na to nikdo neslyší :-) Jinak ty ceny kolem 22tis za kus co se nyní prodávají jsou podle mně také předražené, obzvlášť když jsou to všechno stroje hraný každej tejden víc jak 2 roky a ještě někteří jsou schopný napsat bezvadný stav jen byla proveda výměna toho, toho a ještě toho :lol: Ty ceny začnou někdy počítám tak v dubnu dost padat dolu, protože to bude ta doba kdy se začnou ty nové Pioneery kupovat ve větší míře a staré půjdou do světa a reálně vidim cenu max do 18tis.

Dj.BoB

Příspěvek od Dj.BoB »

Já musím jen souhlasit! Když se dívám, za kolik to lidi prodávají, tak nevěřím svým očím. Ono by stál ojetý kus 18000-19000kč, ale to jen v případě, že by Pioneer nezdražil. Hold, lidi toho využívají. A jak říkáš, ten kufr-nikoho nezajímá!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

DeeJayElwis

Tak abych byl upřímný tak Já jsem se tady ani nebavil tak o kufru to néé :-D a ty moje přehrávače jsou hraný jenom jednou v měsíci na nějaký akci :-) neboli nějaký 30 akcích mají za sebou :-) jasný ted jsem viděl v klubu CDJ-1000mk3 který byli teda jetý dva roky a na nich je to fakt vidět :-) na těch mích to není vidět vubec protože jsem na nich hrál vždycky jenom já a nosil jsem je v tom kufru :-) jo a myslím že to v dubnu nebu tak strašný s tím výprodejem těch 1000 :-) řekni mi kdo je tady na tom foru má ?? :-) 4-5 lidí ?? :-) a v ČR je maj hlavně kluby :-) a néé DJ :-) a kluby přece nebudou kupovat za 90 tisíc dva nový přehrávače když maj klasický 1000 ?? :-) a jestli jo tak to nebudou tak hromadně prodávat :-)

DeeJayElwis

a já si nemyslím že 22 tisíc za kus není zas tak strašný pokud to neprodává klub :-) Já jsem to dal ted schválně na bazar jestli by to ted někdo koupil a ozvalo se mi 7 lidí že to hnedka koupí :-D

Azu

Příspěvek od Azu »

Ste dost najivní pokud si myslíte, že CDJ-1000 má málo kdo, těch lidí je poměrně dost, dokonce víc jak počet těchto přehrávačů v podnicích. Ještě zajímavější je, že je mají z větší části doma lidi, kteří přitom vůbec nikde nehrají a mají je doma pro zábavu a stejné je to s CDJ-2000, kterých je již objednáno vic než si vůbec dokážete představit a takřka všechny putují k běžným lidem, včetně právě tkaových, kteří to mají jen jako koníček, tito lidé totiž většinou nemají problém s financema a též prodávají své CDJ1000 používané jen doma a tam už ta cena 22tis za kus je víc než dobrá.

DeeJayElwis

Azu píše:Ste dost najivní pokud si myslíte, že CDJ-1000 má málo kdo, těch lidí je poměrně dost, dokonce víc jak počet těchto přehrávačů v podnicích. Ještě zajímavější je, že je mají z větší části doma lidi, kteří přitom vůbec nikde nehrají a mají je doma pro zábavu a stejné je to s CDJ-2000, kterých je již objednáno vic než si vůbec dokážete představit a takřka všechny putují k běžným lidem, včetně právě tkaových, kteří to mají jen jako koníček, tito lidé totiž většinou nemají problém s financema a též prodávají své CDJ1000 používané jen doma a tam už ta cena 22tis za kus je víc než dobrá.
Azu: a proč se teda vyjadřujete v pojmech jako "poměrně dost" a "víc než si dokážu představit" Není lepší aspon napsat odhadem kolik jich lidí maj a kolik jich je objednáno :-D řekl bych že to bude do 50 přehrávačů :-D že to nebudou nějaký stovky :-D řekni mi kolik lidí má dost velký plat aby si jako svůj koníček mohl koupit přehrávače za 88 tisíc :-) nechci nic říkat ale takovejch lidí moc není :-D

Odpovědět