Levný gramce

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
dj_snake

Re: Levný gramce

Příspěvek od dj_snake »

[quote="kresh8"]A mohl bych s teda ještě zeptat, na jaké min. ceně se pohybují už použitelné gramce, přip. od jaké značky? Co jsem četl nejsou asi moc kvalitní Omnitronic, za to nejlepší jsou Technics (mimochodem na ty jsem zkoušel hrát a paráda). Jenže ty jsou moc drahé... potřeboval bych gramec tak do 5 - 6 tisíc..[/quote]

Teraz neviem ci chces kupit jeden okolo 5-6 tisic alebo obidva... ale ked gramec tak asi jeden...
-na omnitroniky a citroniky zabudni... :!:
-Takisto zabudni na vsetko s remienkovym nahonom je to tiez tragedia... :!:

-na naucenie a nejake to obcasne hranie sa pobzeraj po nejakych kuskoch s priamym nahonom... Kludne mozes kupit aj nieco jazdene... ale musis byt velmi opatrny ked budes kupovat jazdene gramce a poriadne ich prehliadnut a skontrolovat :!:
A ak chces aby aspon nieco malicko aj vydrzali a boli aspon ako tak pouzitelne tak nieco z tohto:

-NUMARK TTX... novy stoji okolo 550 eur jeden ale jazdene by si sa mohol zmestit do 400 eur za 2kusy alebo aj menej...
http://www.notape.net/product/show_product/23005459

-alebo znacka STANTON je na priblizne podobnej (ak nie lepsej) urovni ako numark... modely STR8 su uz troska o dost lepsie na tom ale aj drahsie... 2 jazdene kusky zozenies zhruba za taku cenu ako jeden novy alebo aj menej
http://www.notape.net/product/show_product/89224

-RELOOP RP-4000 M3D moj osobny tip a doporucenie v tejto cenovej kategorii alebo este radsej vyssie 6000... ako sa hovori za malo penazi vela muziky....
http://www.notape.net/product/show_product/382196

-na vestaxoch som nikdy nehral a ani nemam s nimi skusenosti ale tiez mozu byt v pohode... takze tie neviem posudit...

-najradsej by som ti odporucil jazdene Technics pri tejto znacke sa skoro nemusis jazdenych veci bat... (teda ak na tom fakt nehralo nejake prasa) su to skoro neznicitelne stroje... :lol: ja mam M3D = max spokojnost :wink:
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Reloop nebrat - odchazeji motory
Vestax nebrat - nejsou to taky zadny drzaky

Nejlepe Tecka, druha varianta ty Stantony

kresh8

Příspěvek od kresh8 »

Tak díky za rady... Ale stejně, vím že to je blbý problém, ale jsem na to prostě moc chudý... nejpřijatelnější volba by pro mě bylo pořídit 2x gramce a mixák do 15000 tisíc.. nejsem ještě dospělý, teď mi bude teprve 15 :) a chci všechny peníze co dostanu k narozeninám vrazit do techniky, ale bohužel těch peněz není moc...

nepotřebuji nic extra, stačí mi pouze něco na učení a do budoucna (možná) i na nějaký to živý hraní

zkusím se trochu porozhlédnout po bazarech, jestli někdo nechce prodat nějaký jetiny... :biggrin2:
Dance|House|Electro|Hard Style DJ
Mixtrack Pro, Akai MPK mini

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

potrebujes neco na uceni, ale jak jsem psal, za 15000 jdou sehnat 2 jety technicsy, ktery ti vydrzej leta, navic nestraci hodnotu, tj kdyz te to prestane bavit, tak je prodas za +- stejnou cenu, vzhledem k tomu, ze se uz nevyrabej, tak klidne i draz, mixak si muzes koupit zatim z druhy ruky nejakou cinu za litr, kdyz si skontrolujes, ze vsechno funguje, tak by ti to rok mohlo vydrzet a pak si koupis neco jinyho lepsiho

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

ked za 15000 tak si urcite kup jazdene technicsy!!! nic lepsie nemozes spravit z vyssie spomenutych dovodov... ze to nestrati na cene... ja byt na tvojom mieste tak si kupim T a uplne hocijaky najlacnejsi mixak aj pouzity zo zalozne za 500 kc ak bude funkcny... aby si mohol trenovat... ked sa ti casom pokazi tak si za nasetrene peniaze kupis nieco lepsie co ti bude pasovat a vyhovovat... ale urcite chod do technicsov :!: a poriadne si ich skontroluj aby si ich zbytocne nepreplatil... cena musi byt umerna opotrebeniu... lebo na T- sa da vsetko vymanit ale vsetko nieco stoji... ale inak su to ,,neznicitelne stroje,, :wink: mozes nam verit ze ked das na nase rady nebudes lutovat... toto si urcite pred kupou pozri (dufam ze vies po anglicky)

http://www.youtube.com/watch?v=lHhJlTmcgqs

a tu mas uzitocne stranky :wink:

www.midi.cz
www.podrukou.sk
www.bazos.sk

P.S. pred par rokmi som mal presne taky isty problem ako ty... tiez som nemal peniaze ale teraz vobec nelutujem ze som kupil technicsy aj ked som potom nemal ani na suche rozky... :lol:

kresh8

Příspěvek od kresh8 »

Já vím ty Technicsy by byly asi uplně nej ... už jsem na nich zkoušel hrát na dj campu, sice v tý době jsem ani pořádně nevěděl jak se mixuje, ale osahal jsem si je a vím že je používá i Dj Tiesto, což už asi nějaký význam má. Uvidím jestli na ně budu mít..snad to dám nějak dohromady, opravdu moc hodně bych je chtěl :)

ale koukal jsem že desky jsou hodně drahé, dají se koupit nějaké z druhé ruky, za kolik???

kresh8

Příspěvek od kresh8 »

hele co na to říkáte?

http://www.top-bazar.cz/elektronika/dj- ... 50-116293/

není to Technics ale za tu cenu, kdyby fachčili v pohodě byla by to paráda

knoko

Příspěvek od knoko »

cele zle ten numark je to najhorsi gramec z ich ponuky zbytocne by si prerobil keby to kupis
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

kresh8 píše:
ale koukal jsem že desky jsou hodně drahé, dají se koupit nějaké z druhé ruky, za kolik???

samozrejme ze daju... ale ja by som to videl radsej na traktor alebo serato alebo proste najaky DVS... dufam ze vies co mam na mysli...

no a tie numarky neviem neviem... ja by som to nekupoval ale ty si aj tak spravis co budes chciet :lol: my ti tu mozeme do omrzenia radit... aspon mu za ne nedaj viac ako 3000-2500 lebo ked ich budes o pol roka alebo rok predavat ty tiez za ne nedostanes viac... ale ja by som si na tvojom mieste radsej dosetril na T... lebo na 20 rocne t-ecko je vacsi spolah ako na tie numarky... a to som si nevymyslel ja ale ti to potvrdi mnoho ludi aj tu na fore...

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

http://www.techhouse.sk/djska-technika/ ... -lp120-usb a co toto? tocivy moment ma o malicko vyssi ako technics, vazi to skoro 11kg, takze to nebude nejaka plastova imitacia ... cena tiey nie je zla.....tie technicsy isli nove cenovo o dost hore, to znamena ze aj dobre ojazdenky pojdu drahsie
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

Odpovědět