přesně tohle jsem čekal, promiň že to vytrhávám z kontextu, ale je to pořád dokola furt jsem nepochopil k čemu je to všechno dobrýAzu píše:......... To sme zatím stále u výhod technicsu oproti konkurenci, ovšem nic z toho v reálu jako výhodu nevyužiju, narozdíl od funkcí jako je nastavitelný rozjezd a dojezd talíře, silnější motor, vyměnitelné světýlko, bez zarážky na pitchi na nule, zpětný chod, odnímatelné cinch kabely a napájecí kabely, masivnější konstrukce bez vazbení, u některých i digitální výstup, pitch bend tlačítka, master tempo a nastavitelná síla motoru. Zastánci technicsu budou opět argumentovat, že síla motoru není potřebné, že ta na téčkách pro všechno bohatě stačí, stejně tak nepotřebuju zpětný chod, audio kabely a napájecí kabely se přece dají v servisu vyměnit stejně jako zarážka na nule a nastavení rozjedzu a dojezdu přece také není potřebné, tyto argumenty jsou ovšem víc než úsměvné.....
každopádně cena za Technicse mi taky nepřijde už moc kosher oproti ostatním značkám
btw. reloopy bych neházel do stejnýho pytle jako AA a Omnitronic 5250, jejichž životnost při častém použití je tak půl roku - a to si na nich jen lidi poslouchali desky v krámu, myslim že reloop vydrží dýl