Gemini CDJ 600
Re: Gemini CDJ 600
Momentálně mam "Vestax PCV-180".
Plánuju "Reloop RMX-40 DSP BlackFire Edition" nebo "Vestax PMC-280".
Sice tomu RMX moc nevěřim ale za tu cenu mě žádnej jinej nezaujal.
Plánuju "Reloop RMX-40 DSP BlackFire Edition" nebo "Vestax PMC-280".
Sice tomu RMX moc nevěřim ale za tu cenu mě žádnej jinej nezaujal.
reloop rmx 40 každej jen chválí! ještě jsem neslyšel aby na něj někdo nadával, je na stejnej úrovni jako pio djm600 ... potvrzeno několika dji, kteří ho vyzkoušeli mimo jiné i Michael C
a zvuk má i lepší jak pio djm 600,ale to stejně moc nepoznáš
Sice to zachází trochu do OT ale už jsem si zvykl že od Reloopu mi toho moc nevydrží.
S mojí smůlou by do tejdne odešel fader. Ale neřikam že je špatnej.
Jestli koupim toho RMP 2 tak dám vědět jak dlouho vydrží
S mojí smůlou by do tejdne odešel fader. Ale neřikam že je špatnej.
Jestli koupim toho RMP 2 tak dám vědět jak dlouho vydrží
no já ho zejtra du objednat, tak sem zvědavej
Špatně sleduješ, já tu na něj nadávaldj-johny4 píše:reloop rmx 40 každej jen chválí! ještě jsem neslyšel aby na něj někdo nadával, je na stejnej úrovni jako pio djm600 ... potvrzeno několika dji, kteří ho vyzkoušeli mimo jiné i Michael C
Vyzkoušet a používat... asi jako vyzkoušet jíst kaviár a jíst jenom kaviár, myslim, že jednou dobrý, ale každý den?
každý den ho asi dj-johny nepoužívá,ale je majitelem tak asi ví o čem mluví...
taky proto vyhrál nějakou anketu nejlepších mixů do 400 euro, nebo tak nějak
Já reagoval na tu větu o tom kdo to vyzkoušel... ne na to že to někdo používá...crewy píše:každý den ho asi dj-johny nepoužívá,ale je majitelem tak asi ví o čem mluví...
Ono, udělaj anketu, o nejlepší auto do 300 000,- v ČR a vyjde ti Fabia a nechceš mě snad namluvit, že je nejlepší?Kamikadze píše:taky proto vyhrál nějakou anketu nejlepších mixů do 400 euro, nebo tak nějak
ten reloop mám od května 2008 hraju na něm skoro každej den když mám čas... a občas ho vozím na akce. A právě na těch akcích už na něm hrálo poměrně dost djs.. jestli znáte malý akce v rychnově nad kněznou - revolution..
a to že je na stejnej urovni jako pio600, na tom si stojim:)
...je jasný že pincek je držák a třeba i po 8letech hraje jako novej, to se o reloopu nemůže potvrdit ani vyvrátit, pač ho ještě asi nikdo tak dlouho nemá, ale po zvukovej stránce a po stránce ovládání a zabírání korekcí je na tom stejně jako pio...
...je jasný že pincek je držák a třeba i po 8letech hraje jako novej, to se o reloopu nemůže potvrdit ani vyvrátit, pač ho ještě asi nikdo tak dlouho nemá, ale po zvukovej stránce a po stránce ovládání a zabírání korekcí je na tom stejně jako pio...
jj pak dej vědetVIktor píše:Jestli koupim toho RMP 2 tak dám vědět jak dlouho vydrží
dj-johny4 píše:ten reloop mám od května 2008 hraju na něm skoro každej den když mám čas... a občas ho vozím na akce. A právě na těch akcích už na něm hrálo poměrně dost djs.. jestli znáte malý akce v rychnově nad kněznou - revolution..
Taky jsem se na něj zahlídal,potom jsem měl možnost si i na něm zahrát,ale byl to asi nějakej špatnej kousek,fadery a korekce byli k.o.,odehrál jsem na něm akci a majitel ho vyhodil,ale vypadalo to že ten DJ,který na něm hrál předemnou ho pravděpodobně polél.
2 × Denon DNS-1200,Denon DNX-120,American Audio HP700.