Gemini CDJ 600
Gemini CDJ 600
Zdravím fórum, páni má niekto skúsenosti s Gemini CDJ 600 ? Alebo čo Vy na to ?
Re: Gemini CDJ 600
alebo Vestax CDX-05MBK
Skúsenosti, negatíva,pozitíva.
Pionýr nechcem
Skúsenosti, negatíva,pozitíva.
Pionýr nechcem
Nikto nemá s týmito mašinami skúsenosti ?
"Nejsme tak bohatí abychom si kupovali levné věci" a zde toto heslo platí víc než kdekoliv jinde. Pokud chceš mít stále problémy a nonstop to posílat na reklamaci, tak si od Gemini kup cokoliv, pokud tyto problémy nechceš, tak se čemukoliv od této značky obloukem vyhni
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
hmm, aspoň niečo. no a čo vestax ? neverím že by bol horší ako napr. reloop
Vzhledově i funkcema určitě horší je. Kvalitou nevím. Asi bych si nekoupil CD Playery od Vestaxe.

už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
Takže hovoríte že radšej AA Radius 1000 ? Dúfam ale že to nebude dačo ako omnitronic, kamarát mal dva a obidva išli do čávesu. inak ak sa mám priznať ja som pôvodne pokukoval po stantonoch a aj po tých americanoch tak neviem. ono to bude aktuálne asi za 2-3 mesiace ale dajaké info predom je vždy veľké +.
Omnitronic co dělá přehrávače někde poslední 2 nebo 3 roky ty singl, tak je to kvlaitní, to se nedá s tí co bylo dřív vůbec srovnávat. Stanton, Omnitronic, Reloop, Citronic, BST to vše jsou ve skutečnosti právě American Audio, kteří pomalu jako jediní něco vyráběj.
Vzla bych AA Radius 3000, který má oproti Radiusu 1000 navíc USB port pro připojení externích zařízení. Navíc lze sdílet jedno USB zařízení na dvou přehrávačích a Radiusové umožňují přes MIDI ovládat až 8 decků současně v Traktoru a je k tomu dodáváno i mapování, takže chvástalové od Reloopa maj v tomto směru hodně co dohánět, nehledě na můj pocit, že jog kolo u Radiusů je lepší než u Reloopa, což je dáno i tím, že American Audio má patent právě na ty na dotek reagujíc jog kola, takže to uměj i líp než kusem plechu jako jiní.
Vzla bych AA Radius 3000, který má oproti Radiusu 1000 navíc USB port pro připojení externích zařízení. Navíc lze sdílet jedno USB zařízení na dvou přehrávačích a Radiusové umožňují přes MIDI ovládat až 8 decků současně v Traktoru a je k tomu dodáváno i mapování, takže chvástalové od Reloopa maj v tomto směru hodně co dohánět, nehledě na můj pocit, že jog kolo u Radiusů je lepší než u Reloopa, což je dáno i tím, že American Audio má patent právě na ty na dotek reagujíc jog kola, takže to uměj i líp než kusem plechu jako jiní.
http://www.hdt.cz/omnitronic-dms-1150-mp3/d-209660/
tieto mal, len starší model bez mp3, jeden mal pokazený asi 3 x. z ničoho nič zamrzol, nedal sa absolútne ovládať. druhému vypadával displej, nie je nič lepšie ako riadiť auto bez toho aby ste videli dopredu.asi pôjdem teda do toho AA , ale 1000, USB a podobné somariny mne netreba.
tieto mal, len starší model bez mp3, jeden mal pokazený asi 3 x. z ničoho nič zamrzol, nedal sa absolútne ovládať. druhému vypadával displej, nie je nič lepšie ako riadiť auto bez toho aby ste videli dopredu.asi pôjdem teda do toho AA , ale 1000, USB a podobné somariny mne netreba.
Azu prosimtě kde u nás seženu RADIUS 3000? Našel jsme je jen na DJ SHOPU kde nejsou skladem.
hmm, ono ani výhradný zástupca na slovensku show market ich neponúka a dokonca ich nemá ani thoman v nemecku. len 1000 a 2000
Protože ještě nejsou v prodeji, ale do té doby než se k otmu kroku rozhoupeš, tak už dávno budou.
No já sem celkem rozhoupanej. Čekám jestli dřív dorazí RMP 2 nebo RADIUS 3000. Sice mě na něm odpuzuje ta lesklá plocha která se hned zasere a poškrábe ale zjistil sem že je skoro jedno kterej vemu.
Viktor:
Co k tomu budeš/máš za mix ?
A co budeš hrát ?
Co k tomu budeš/máš za mix ?
A co budeš hrát ?