denon servis
Re: denon servis
markes píše:NEVIE niekto nejaky denon servis,,na SK
ty kokso neplas....DN-S1200ky nemam ani mesiac a DN-X1600 ma 10 dni a ty tu zalozis takyto topic....a pave preto som ich kupil, lebo toto tu nebolo
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
kua ked to tu napisem ta mi ani neuveris,,,,
ale kamos co ma predajnu,tak hovoril ze by nemal byt so servisom problem
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
servis ma mat adolescent s cervenou satkou okolo krku (pionier)a nie harcovnik.....ja som svoje masinky uz slubil dcere, ze ich dostane o 5 rokov......Denon DCD 590 co mam v obyvaku ma 18 rokov a servis nepoznamarkes píše:kua ked to tu napisem ta mi ani neuveris,,,,
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
nema.dj píše:servis ma mat adolescent s cervenou satkou okolo krku (pionier)a nie harcovnik.....ja som svoje masinky uz slubil dcere, ze ich dostane o 5 rokov......Denon DCD 590 co mam v obyvaku ma 18 rokov a servis nepoznamarkes píše:kua ked to tu napisem ta mi ani neuveris,,,,
ale ne,,,,denon je alebo,,,aspon bola kvalita,,,,malokedy som videl nieco pokazene od denonu,,,
počuj markeš, nemohl by si napísať, čo sa tomu denonu stalo? zauima ma to len tak, lebo som tiež ešte nevidel fórum, kde by sa rozoberalo že dn-s1200 nejak odišla, alebo čo. Boli nejake ohlasy na cd mechanyky že nečitali alebo tak, ale to bolo tak všetko, preto ma to zauima. Tiež mam doma už ale fakt dlhe roky nejake mašinky od denonu, neviem o ake ide presne, ale to som ani ja nekupoval a hadam maju cez petnasť roky a tiež žiaden servis, ale chystam sa nakupiť niečo od denonu, preto ma to zauima že maš ten stroj asi dva roky, tak čo sa mu stalo?markes píše:nema.dj píše:servis ma mat adolescent s cervenou satkou okolo krku (pionier)a nie harcovnik.....ja som svoje masinky uz slubil dcere, ze ich dostane o 5 rokov......Denon DCD 590 co mam v obyvaku ma 18 rokov a servis nepoznamarkes píše:kua ked to tu napisem ta mi ani neuveris,,,,
ale ne,,,,denon je alebo,,,aspon bola kvalita,,,,malokedy som videl nieco pokazene od denonu,,,
2*numark n d x 800 + denon d n-x 1100 + senheyser h d 215
chcel som sa tomu vyhnut ale,,,tak uz nic,,,,budem uprimny,,,,
do denona 1200ky som v zapnutom stave do usb portu vkladal a vyberal opakovane asi 3x 2,5HDD ,aj usb-kluc,,,,,
no a na 3x mi pri hdd uz len jemne blikol display,,,,a uz som vedel ze nieco nieje ok,,,,
ked som vypol a zapol znova denona,,,,
na displeyi mi uz svietilo v prvom riadku "SYSTEM ERROR"
JOG kolo prestalo reagovat,,,cize scratch nefunguje,,,,
ale na pocudovanie vsetko ostatne funguje tak jak ma,,,,
vyskusal som vymenit software,,,,,z 2100 co bola v nom za najnovsiu 3020ku,,,
a na pocudovanie to prebehlo bez problemov,,,,novy soft je tam ale problem SYSTEM ERROR ostal,,,
prehravac funguje,,,,aj cd,,,aj usb mp3,(midi som neskusal),,,,(usb-kluc) normalka nacita mp3,,,vsetko ok,,,,,,normalka aj prehrava,,,zvuk je ok
len ten "system error" tam fkuse svieti,,,+ JOG uz nereaguje na scratch,akoby tam nebol,,
volal som do servisu,,,ze som si asi odpalil player,,,teda-(akym sposobom)
a chlapik mi povedal,,,ze to nieje normalka,,,,
ze ten USB port je vstavany na to ze tam budu pchat opakovane usbcka a hdd v zapnutom stave aj 50 krat,,,,
nakoniec som kontroloval aj ten hdd,,,a taktiez ho asi odpalilo,,,lebo Win. mi ho nenacita,,,
cize perfektny pruser,,,,AKURAT TERAZ ked v piatok akcia a aj som ho chcel predat
ale nic to,,,,,denon uz je v servise,,,tak dufam ze to spravia,,,aspon bude dalsi rok zaruka ako povedal,,,,
inac nemozem povedat,,,ze denony sa kazia,,,,,alebo ze znacka denon je poruchovost vysoka,,,,
takpovediac malokedy som videl od denonu nieco pokazene,,,,no vsetko je dnes mozne,,,
hlavne ked vsetko robi made in china
takze uvidime
do denona 1200ky som v zapnutom stave do usb portu vkladal a vyberal opakovane asi 3x 2,5HDD ,aj usb-kluc,,,,,
no a na 3x mi pri hdd uz len jemne blikol display,,,,a uz som vedel ze nieco nieje ok,,,,
a na pocudovanie to prebehlo bez problemov,,,,novy soft je tam ale problem SYSTEM ERROR ostal,,,
prehravac funguje,,,,aj cd,,,aj usb mp3,(midi som neskusal),,,,(usb-kluc) normalka nacita mp3,,,vsetko ok,,,,,,normalka aj prehrava,,,zvuk je ok
len ten "system error" tam fkuse svieti,,,+ JOG uz nereaguje na scratch,akoby tam nebol,,
ze ten USB port je vstavany na to ze tam budu pchat opakovane usbcka a hdd v zapnutom stave aj 50 krat,,,,
nakoniec som kontroloval aj ten hdd,,,a taktiez ho asi odpalilo,,,lebo Win. mi ho nenacita,,,
cize perfektny pruser,,,,AKURAT TERAZ ked v piatok akcia a aj som ho chcel predat
ale nic to,,,,,denon uz je v servise,,,tak dufam ze to spravia,,,aspon bude dalsi rok zaruka ako povedal,,,,
inac nemozem povedat,,,ze denony sa kazia,,,,,alebo ze znacka denon je poruchovost vysoka,,,,
takpovediac malokedy som videl od denonu nieco pokazene,,,,no vsetko je dnes mozne,,,
takze uvidime
no tak to je teda prúser keď odišiel aj disk aj prehrávač, ale stáva sa, keďže dnes je všetko postavene na chypoch a firmwaroch taketo poruchy sa stávajú a je jedno či denon pio alebo čokolvek ine! Pokial ide o ten hdd, win ti ho nenačíta, ale disk sa ani nerozbehne? mala by blikať letka ked ho zapneš do usb portu a disk začne hučať ak nie, skus ho rozobrať a pokial je možnosť pripojiť samostatne disk inač totiš v tej krabičke v ktorej je disk je aj par súčiastok a mohlo odpaliť iba nejaky odpor za usb vstupom, ktorý reguluje prepätie, alebo tak, ale to by si zistil až keby sa ten disk dal rozobrať niektoré externe hdd rozobrať nejde moj našťastie hej, ale zapokus by to stalo disk je možno v poriadkumarkes píše:chcel som sa tomu vyhnut ale,,,tak uz nic,,,,budem uprimny,,,,
takze uvidime
2*numark n d x 800 + denon d n-x 1100 + senheyser h d 215
hdd Western D. som skusal aj v inej sachte,,,,a nefunguje,
sachta-box je OK,,,,lebo dal som tam teraz druhy 120g disc a slape bez problemou
disc asi odisiel,,,,
on sa toci,,,,aj win vypise ze nieco nasiel ,,,,ale comander,,,alebo v zlozke "tento pocitac" sa vobec neukaze,,,,expert na hdd mi povedal,,,,ze to tak hdd robia ked odchadzaju,,,cize kaslat na to,,,
disc si kupim novy,,,,,chcem si kupit PIO cdj-900 cize uz aj taky aby to slapalo v cdj-900,
a v 2000kach, lebo obcas na nich hravam
no najradsej by som 2.5,,,,len ci to PIO zvladnu ked to nema napajanie,,,,
niekto to tu okolo 2000kach pisal ze to ide v pohode,,,tak neviem
rozmyslal som aj vyuzit pridavne napajanie co je na kabli z hdd,,a napojit to z netbooku,,
keby to neslo,,,,
ale u denonu mi to nefungovalo,,,tak neviem
hdd chcem len na mp3ky,lebo usb-key je maly,,a zdielat to pomocou LAN-kabla,prepojit playere,aby to slapalo jak na jednej tak na druhej strane,,,,a to mi bohate staci,,,,aj tak pouzivam audio-cd,,,cize tak
a denona predam,
sachta-box je OK,,,,lebo dal som tam teraz druhy 120g disc a slape bez problemou
disc asi odisiel,,,,
on sa toci,,,,aj win vypise ze nieco nasiel ,,,,ale comander,,,alebo v zlozke "tento pocitac" sa vobec neukaze,,,,expert na hdd mi povedal,,,,ze to tak hdd robia ked odchadzaju,,,cize kaslat na to,,,
disc si kupim novy,,,,,chcem si kupit PIO cdj-900 cize uz aj taky aby to slapalo v cdj-900,
a v 2000kach, lebo obcas na nich hravam
no najradsej by som 2.5,,,,len ci to PIO zvladnu ked to nema napajanie,,,,
niekto to tu okolo 2000kach pisal ze to ide v pohode,,,tak neviem
rozmyslal som aj vyuzit pridavne napajanie co je na kabli z hdd,,a napojit to z netbooku,,
keby to neslo,,,,
ale u denonu mi to nefungovalo,,,tak neviem
hdd chcem len na mp3ky,lebo usb-key je maly,,a zdielat to pomocou LAN-kabla,prepojit playere,aby to slapalo jak na jednej tak na druhej strane,,,,a to mi bohate staci,,,,aj tak pouzivam audio-cd,,,cize tak
a denona predam,
pioneer 900 a 2000 nemam problem s napajanim externeho hdd cize utiahne to v pohode ale pre istotu by som kupil hdd s napajanim alebo bez napajania a potom usb hub s externym napajanim
a to potom ako napojim ked chcem pouzit jeden hdd,,,a tahat z neho mp3 do oboch playerov,,,
to potm tak isto prepojim LAN-kablom tie playere cez LINK ? ,,,a jeden player pojde cez HUB do hdd?
a iba HUB bude napajany?
inac este otazka,,,,to aky LAN kabel treba na prepojenie tych 900-2000ky,,,cross alebo obycajny
ak niekto vie...
to potm tak isto prepojim LAN-kablom tie playere cez LINK ? ,,,a jeden player pojde cez HUB do hdd?
a iba HUB bude napajany?
inac este otazka,,,,to aky LAN kabel treba na prepojenie tych 900-2000ky,,,cross alebo obycajny
ak niekto vie...
-
Jj, jak píšeš... USB připojíš k jakémukoliv playeru a díky LINK se na něj dostaneš i z ostatních. To samé i pro SD karty + můžeš mít v USB HUB a těch disků připojeno i více (byť teda nevim, proč zapojovat více než 2, které dáš do 2 USB na 2 playerech). Taky můžeš skrze LINK připojit rovnou PC, což je asi nejpraktičtější (skrze DJM 2000 nebo libovolnej LAN switch/router).markes píše:a to potom ako napojim ked chcem pouzit jeden hdd,,,a tahat z neho mp3 do oboch playerov,,,
a iba HUB bude napajany?
ak niekto vie...
Ten lan kabel je obyčejnej klasickej LAN.
Majky_mike píše:Jj, jak píšeš... USB připojíš k jakémukoliv playeru a díky LINK se na něj dostaneš i z ostatních. To samé i pro SD karty + můžeš mít v USB HUB a těch disků připojeno i více (byť teda nevim, proč zapojovat více než 2, které dáš do 2 USB na 2 playerech). Taky můžeš skrze LINK připojit rovnou PC, což je asi nejpraktičtější (skrze DJM 2000 nebo libovolnej LAN switch/router).markes píše:a to potom ako napojim ked chcem pouzit jeden hdd,,,a tahat z neho mp3 do oboch playerov,,,
a iba HUB bude napajany?
ak niekto vie...
Ten lan kabel je obyčejnej klasickej LAN.
wow wow wow,,,pockaj,pockaj,
cize ked prepojim cez LAN kabel player (priamo? alebo musi byt LAN ROUTER,switch,,) s netbookom,na ktorom mam mp3ky,,,
tak si to normalka cez LINK vyhladam na tej 2000ke moje mp3 z netbooku ??? a nasledne pustam cez player ?,,,cize teda nepotrebujem externy HDD,,lebo to funguje aj tak ze tie mp3 taham priamo z netbooku,,,,bez pouzitia tych vselijakych dj-softwarov len cez ten LINK a lan kabel ?
tak to by bolo fajn,,,,
ibaze ked chcem pouzit oba playere na jeden (netbook) tak to asi musi byt LAN SWITCH,,,,
lebo ked to prepojim len jeden player priamo do netbooku,(ked sa to ovsem da),tak druhy uz potom nemam ako napojit,,,
napis,,,oprav ma ked som to spravne pochopil
cize ak som to spravne pochopil,,,
player 900ka a 2000ka sa da pripojit priamo LAN kablom do NOTBOOKU,(kde mam mp3ky),,,
a nasledne si na masinke cez LINK surfujem po hdd v Notbooku,,, a samozrejme spustam tracky,scretchujem,,,prehravam,,priamo na masine,,
je to tak?
player 900ka a 2000ka sa da pripojit priamo LAN kablom do NOTBOOKU,(kde mam mp3ky),,,
a nasledne si na masinke cez LINK surfujem po hdd v Notbooku,,, a samozrejme spustam tracky,scretchujem,,,prehravam,,priamo na masine,,
je to tak?
Nejsem si jistej ani jsem to nikde nestudoval ale podle mě se jen dva playery propojí kabelem a do usb jednoho z nich připojíš disk/flashku atd...