denon servis
Re: denon servis
Toto neni tema o cdj od pio ale o servise od denonu..tak se podle toho ridte,jinak budu nucen tema, ot prispevky smazat!
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
je pravda ze som to zacal pri DENONE,,,
A skoncilo to pri PIONEEROCH,,,,
ok,moja chyba,,,
som mal asi tie dalsie otazky napisat do inych obsahov fora,,,
a potom by som (sme) sa pri jedne debate tu 100 x preklikaval jak debil po ostatnych polozkach,,,
ale mate pravdu,,,forum je vase,,,a my musime dodrzovat pravidla,,,
necudujem sa ze nazory na forum su potom zvratene,,,,
tak chlapci co ste sa pridali k debate",
dajte mi sem vase nejake SKYP,,,ICQ,,alebo FACEBOOK adresky,,,,
ZE POKECAME A POPISEME V JEDNOM CHATE O COM CHCEME
A skoncilo to pri PIONEEROCH,,,,
ok,moja chyba,,,
som mal asi tie dalsie otazky napisat do inych obsahov fora,,,
a potom by som (sme) sa pri jedne debate tu 100 x preklikaval jak debil po ostatnych polozkach,,,
ale mate pravdu,,,forum je vase,,,a my musime dodrzovat pravidla,,,
necudujem sa ze nazory na forum su potom zvratene,,,,
tak chlapci co ste sa pridali k debate",
dajte mi sem vase nejake SKYP,,,ICQ,,alebo FACEBOOK adresky,,,,
ZE POKECAME A POPISEME V JEDNOM CHATE O COM CHCEME
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
Tento problém sa vyskytol už na niektorých Denon 1200 kách a riešenie je poslať to do servisu, nakoľko sa nejedná o bežnú software závadu systému prehrávača. Tieto moderné nové multimediálne DJské prehrávače (Denon Poioneer a pod.) sú už viacmenej malé počítače... Občas sa v tom niečo poserie... a pravda je tiež že od kedy sa 80% elektroniky a elektornických súčiastok vyrába v číne, tak od vtedy sa veškerá spotreebná elektornika kazí skôr, viac a častejšie... a je jedno o aký výrobok, ealbo značku sa jedná... česť výnimkámmarkes píše:chcel som sa tomu vyhnut ale,,,tak uz nic,,,,budem uprimny,,,,
do denona 1200ky som v zapnutom stave do usb portu vkladal a vyberal opakovane asi 3x 2,5HDD ,aj usb-kluc,,,,,
no a na 3x mi pri hdd uz len jemne blikol display,,,,a uz som vedel ze nieco nieje ok,,,,
ked som vypol a zapol znova denona,,,,
na displeyi mi uz svietilo v prvom riadku "SYSTEM ERROR"
JOG kolo prestalo reagovat,,,cize scratch nefunguje,,,,
ale na pocudovanie vsetko ostatne funguje tak jak ma,,,,
vyskusal som vymenit software,,,,,z 2100 co bola v nom za najnovsiu 3020ku,,,
a na pocudovanie to prebehlo bez problemov,,,,novy soft je tam ale problem SYSTEM ERROR ostal,,,
prehravac funguje,,,,aj cd,,,aj usb mp3,(midi som neskusal),,,,(usb-kluc) normalka nacita mp3,,,vsetko ok,,,,,,normalka aj prehrava,,,zvuk je ok
len ten "system error" tam fkuse svieti,,,+ JOG uz nereaguje na scratch,akoby tam nebol,,
volal som do servisu,,,ze som si asi odpalil player,,,teda-(akym sposobom)
a chlapik mi povedal,,,ze to nieje normalka,,,,
ze ten USB port je vstavany na to ze tam budu pchat opakovane usbcka a hdd v zapnutom stave aj 50 krat,,,,
nakoniec som kontroloval aj ten hdd,,,a taktiez ho asi odpalilo,,,lebo Win. mi ho nenacita,,,
cize perfektny pruser,,,,AKURAT TERAZ ked v piatok akcia a aj som ho chcel predat
ale nic to,,,,,denon uz je v servise,,,tak dufam ze to spravia,,,aspon bude dalsi rok zaruka ako povedal,,,,
inac nemozem povedat,,,ze denony sa kazia,,,,,alebo ze znacka denon je poruchovost vysoka,,,,
takpovediac malokedy som videl od denonu nieco pokazene,,,,no vsetko je dnes mozne,,,
hlavne ked vsetko robi made in china
takze uvidime
Neviem ako si to skúšal. no mám, alebo som mal doma mnoho produktov DenonDJ a stále mám aj jednu S1200ku a bez problémov mi na tom fičí 320GB HDD bez externého napájania... no mam na nom len hudobné súbory, nič iné. tak isto sme raz zo zvedavosti skúšali 500GB HDD bez ext. napájania a tiež bez problémov... Jediný limit ktorý má S1200ka a S3700 ka je v prípade veľkokapacitných médií je uvedený na asi predposlednej strane manuálu a týka sa len počtu priečinkov (max 5000) a hudiobných súborov (max. 50 000) alebo limit na počet súborov v jednom priečinku môže byť 1000. a max môžeš mať vytvorených 99 playlistov.markes píše:hdd Western D. som skusal aj v inej sachte,,,,a nefunguje,
sachta-box je OK,,,,lebo dal som tam teraz druhy 120g disc a slape bez problemou
disc asi odisiel,,,,
on sa toci,,,,aj win vypise ze nieco nasiel ,,,,ale comander,,,alebo v zlozke "tento pocitac" sa vobec neukaze,,,,expert na hdd mi povedal,,,,ze to tak hdd robia ked odchadzaju,,,cize kaslat na to,,,
disc si kupim novy,,,,,chcem si kupit PIO cdj-900 cize uz aj taky aby to slapalo v cdj-900,
a v 2000kach, lebo obcas na nich hravam
no najradsej by som 2.5,,,,len ci to PIO zvladnu ked to nema napajanie,,,,
niekto to tu okolo 2000kach pisal ze to ide v pohode,,,tak neviem
rozmyslal som aj vyuzit pridavne napajanie co je na kabli z hdd,,a napojit to z netbooku,,
keby to neslo,,,,
ale u denonu mi to nefungovalo,,,tak neviem
hdd chcem len na mp3ky,lebo usb-key je maly,,a zdielat to pomocou LAN-kabla,prepojit playere,aby to slapalo jak na jednej tak na druhej strane,,,,a to mi bohate staci,,,,aj tak pouzivam audio-cd,,,cize tak
a denona predam,
Raz sme skúšali aj 1TB HDD ale ten mal ext. napájanie...
Ináč neviem prečo si si potom kúpil S1200ky ked ich teraz predávaš? Ak čisto len kvôli problémom s HDD, tak je to iracionálny postup. Lebo CDJ900 ka je úplne iný level a S1200ka sa s nou nedá vôbec porovnávať... no záleži najmä od toho čo od prehrávača chceš aby dokázal... a hlavne záleží od tvojej peňaženky... heh
TO DJmix123
denona som kupil este v UK ked som tam pracoval,,,
uz som to tu na fore niekde aj pisal,,,,,
kupil som ho lebo som chcel na zaciatok nieco lacne s USB vstupom na mp3ky,,,,
preco ho predavam????
nie preto ze je to zly prehravac,,,,
by som povedal ze do 10tis najlepsi player,,
-urcite nie koli tej chybe s USB,,,to sa moze stat aj na 900ke
ale preto
pretoze som sa po neskorsich skusenostiach vybral cestou do PIO !
(uz so to tu na fore pisal)
casom neskor som hral na 2000kach a zistil som ze maju AJ zdielanie a nakoniec aj ten jog mi viac sekol,,,
takze sa nerozculuj ze preco kupujem ked potom predavam,,,,
lebo pochybujem ze mi niekto (nejaka predajna) da domov 2,3 masiny aby som si ich skusal a potom sa po mesiaci rozhodol co je pre mna naj,,,
nakoniec peniaze su tiez problem,,,ked ich v dany moment nemas tak uvazujes o lacnejsich produktoch,
nemyslis???
ja niesom syncek bohateho ocka,,,ktory mi kupi BMW na osemnastku,,,
preco ho predavam????
ale preto
casom neskor som hral na 2000kach a zistil som ze maju AJ zdielanie a nakoniec aj ten jog mi viac sekol,,,
lebo pochybujem ze mi niekto (nejaka predajna) da domov 2,3 masiny aby som si ich skusal a potom sa po mesiaci rozhodol co je pre mna naj,,,
nakoniec peniaze su tiez problem,,,ked ich v dany moment nemas tak uvazujes o lacnejsich produktoch,
nemyslis???
nic v zlom
jednoducho mi pio-900-2000 viac sekol po vsetkych strankach
preto som to aj casom kupil
jednoducho mi pio-900-2000 viac sekol po vsetkych strankach
preto som to aj casom kupil
Markes... si ma možno zle pochopil, ja sa určite nad tým že rpedávaš S1200ku nerozčulujem! Fakt ma to natoľko netrápi že to predávaš... Z tvojho príspevku nebolo celkom jasné prečo to robíš, tak preto som sa ozval... ale samozrejme ozval v dobrom zmysle slova Musím uznať, že teraz po prečítaní tvojej reakcie na moj príspevok si myslím, že konáš v podľa zdravého rozmumu a to je správne. Ja som síce (nie zaslepený) ale veľký "obhajca" zn. Denon, ale tvojim dôvodom úplne rozumiem a súhlasím s nimi. Aj pre mna bola S1200ka len takou prechodnou "stanicou" k inej vyššej méte. zakotvil som u S3700ky nakoľko v tej dobe o CDJ900 a CDJ2000 ke nebolo ani chýru ale aj tak by som sa rozhodol pre S3700ku lebo ja som zarytý platňojazdec a mám rád pocit keď sa platne točia... som na to zvyknutý. Aj keď hrať na Pio CDJkach mi tiež nerobí absolútne žiadny problém... Škoda že Denonáci v S3700ke neponechali ten LAN Hub ako bol v jej predchodcovi Denon DN-HS5500 aby bolo možné zdielať hudobné (väčšinou MP3) súbory medzi viecerými prehrávačmi, alebo medzi notebookom a prehrávačom... Proste Denon prišiel s tým čo má dnes CDJ900 a CDJ2000 ka už pred viac ako 3 rokmi, ale v novšej generácií prehrávačov túto funkciu vynechali...!? (?) nechápem... ale vie že si túto chybu inžinieri v Denone uvedomili a v budúcom modely to bude.markes píše:TO DJmix123
preco ho predavam????
ale preto
nemyslis???
Mne o peniazoch určite hovoriť nemusíš... ani ja nie som syn bohatého otecka a na všetko čo mám, alebo som mal som si tvrdo a poctivo zarobil... Mať možnosť skúšať nejakú techniku a potom vrátiť síce nemá každý, ale to tiež nie je o peniazoch, ale o korektných a dobrých medziľudských vzťahoch. Okrem toho mám už 37 rokov a takmer 19 ročné skúsenosti s DJskou technikou ktorá ma vždy zaujímala možno aj viac ako samotné hranie a DJing. Zodral som už pár mixpultov, prehrávačov... iba Technics 1200ka sa zodrať nedala...! heh
ved OK,,
nic vzlom,,,
ja som zacinal na miniDiskoch A klasickych CD-playeroch od technicsu,,,
ked som kupoval moju 1. masinu technics SL-DZ1200 tak pioneer v tej dobe (cdj1000mk2)
nemal ani mp3 ,,,
uz si nepametam ci bola mk3ka uz na svete,
no potom casom ked prisla mk3,,,tak to uz bolo fajn,ale i jej cena,,,
sice moja SLDZ stala 700 libier,,,a to bol kurz 50korun za libru,,,
u tych lacnejsich cdj100 modelov mp3 nebolo vobec,,,
ked vysla 3700ka,zacal som o nej uvazovat,,kedze som mal SLDZ,,,A ten som uz nechcel lebo nema usb,,,normalka som uvazoval,,,,3700 alebo 1000mk3
tiez som zvyknuty na tociaci tanier,,,,je to supa,(scratch),,no niekomu to robi problem
ale nejak som nemal prachy,,,tak hovorim si ze kupim dns1200,,,,
leze zase casom clovek okusi nieco ine(cdj2000,,,a to ma dohnalo ku kupe 900ky
na 2000 som nemal,,,
denona 3700ku som nikdy pod rukami nemal,,,no chcel by som ho skusit,,,
nakoniec pio 900 je fajn som spokojny,,,
na denonoch by som JA vylepsil ako prve,,,vetsi display,,,aspon 5 riadky na mp3+ info cas tracku
ako druhe-zdielanie z usb na oboch masin,
(mozno to aj z nejakym softom spravia na 1200 a 3700)
A INAC celkom fajn player by to bol,,,na ovladanie sa da zvyknut
tkze zatim takto
nic vzlom,,,
ja som zacinal na miniDiskoch A klasickych CD-playeroch od technicsu,,,
ked som kupoval moju 1. masinu technics SL-DZ1200 tak pioneer v tej dobe (cdj1000mk2)
nemal ani mp3 ,,,
uz si nepametam ci bola mk3ka uz na svete,
no potom casom ked prisla mk3,,,tak to uz bolo fajn,ale i jej cena,,,
sice moja SLDZ stala 700 libier,,,a to bol kurz 50korun za libru,,,
u tych lacnejsich cdj100 modelov mp3 nebolo vobec,,,
ked vysla 3700ka,zacal som o nej uvazovat,,kedze som mal SLDZ,,,A ten som uz nechcel lebo nema usb,,,normalka som uvazoval,,,,3700 alebo 1000mk3
tiez som zvyknuty na tociaci tanier,,,,je to supa,(scratch),,no niekomu to robi problem
ale nejak som nemal prachy,,,tak hovorim si ze kupim dns1200,,,,
leze zase casom clovek okusi nieco ine(cdj2000,,,a to ma dohnalo ku kupe 900ky
na 2000 som nemal,,,
denona 3700ku som nikdy pod rukami nemal,,,no chcel by som ho skusit,,,
nakoniec pio 900 je fajn som spokojny,,,
na denonoch by som JA vylepsil ako prve,,,vetsi display,,,aspon 5 riadky na mp3+ info cas tracku
ako druhe-zdielanie z usb na oboch masin,
(mozno to aj z nejakym softom spravia na 1200 a 3700)
A INAC celkom fajn player by to bol,,,na ovladanie sa da zvyknut
tkze zatim takto