Denon DN-S1200 - citlivost mechaniky na otrasy

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
nema.dj

Denon DN-S1200 - citlivost mechaniky na otrasy

Příspěvek od nema.dj »

Zdravim, mal by som otazku na manikov co z nich hraju. Ako je to s citlivostou mechaniky na otrasy a basy? Vcera som sa bavil s manikom, ktory mi vravel, ze podla neho su citlive, hlavne ked ma subbasy tkmer pod stolom alebo je to viac prebasovane. Udajne zacnu skakat, az sa zastavia uplne. Samo, ze z USB idu v pohode :wink:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

atlon

Re: Denon DN-S1200 - citlivost mechaniky na otrasy

Příspěvek od atlon »

ja mam sice DN-S1000, ale s nimy nebol ziaden problem, ci na akcii, ci doma, ci moje skusanie s tym ze som do nich trieskal z boku, uplne v pohode slapaly :wink:

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

podla mna tam asi budu asi rovnake mechaniky......ci Roman K. nebude mat poruchovy stroj alebo spinavu optiku.... :wink:

atlon

Příspěvek od atlon »

moze byt, dokonca ja mam jeden co bol vystaveny a skusany na predajni asi dva mesiace, a slape bez problemov :wink:

markes

Příspěvek od markes »

no ja mam DENONA-1200ku a neni to vobec citlive,,,
teraz som zase hral v bare hned za woferom (600wat) 1m odomna (asi 45stupnovy uhol vpravo za reprom) vzadu
to asi kazdy vie ako to za woferom bucha a hraje A vobec nic,,,
dokonca som to aj ja skusal triast a prevracat player a nic,,,takze asi zla optika tam u kolegu uz moze byt,,,
alebo zle medium,,,cd,ci Mp3-cd,,,
ked to je vypalene moznotak 54rychlostne tak sa ani necudujem

ja moje tracky vypalujem max tak 8-12rychlostne,,,a doteraz mi to v playeroch nigdy neskocilo,,
a to uz mam niektore cd 10 rocne vypalene,,,
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

aj som si myslel.....ja mam jedneho denona z cca '93tieho a ten doteraz drzi......uz som zacal uvazovat o nahrade, Pioneer CDJ350 alebo CDJ850 :( ...takze nahrada sa asi nekona :wink:

markes

Příspěvek od markes »

nema.dj píše:aj som si myslel.....ja mam jedneho denona z cca '93tieho a ten doteraz drzi......uz som zacal uvazovat o nahrade, Pioneer CDJ350 alebo CDJ850 :( ...takze nahrada sa asi nekona :wink:
ja tiez prechadzam na pio-1000ky
ale nie preto zeby mi denon alebo technics nefungoval,su to kvalitne masinky,,
denona 1200ku predam,technicsa si necham ako 3 dodatocny nahradny COOL player,
A idem do 2x pio1000 + djm800 pekne v jednom "Case"
SKRATKA mi asi teraz viac zarezal pio1000

markes

Příspěvek od markes »

nema.dj píše:aj som si myslel.....ja mam jedneho denona z cca '93tieho a ten doteraz drzi......uz som zacal uvazovat o nahrade, Pioneer CDJ350 alebo CDJ850 :( ...takze nahrada sa asi nekona :wink:
este poznamka,,,to neznamena ze to ten player takto pojde navzdy !!!!
moj DENON JE novy cize mensia pravdepodobnost preskocenia,,,
ale bud si isty ze ked budes casto hravat pri basakoch meter od teba,,,tak optika odide skoro,,
a zacne ti to potom skakat tak ci onak,,,
z toho dovodu,ze ma stale otras od woferov,,,
cize pri takychto situaciach je dobre chranit playere pouzitim nejakej molitanovej peny po nim aby nedostaval take pecky od basakov,,,i ked takto na tej pene sa s playermi zle manipuluje,,,
no ale zase,,,snad to predlzi ich zivotnost

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

to markes> ako je to s prepinanim zdrojov trackov?...mas s tym skusenosti?....ide mi o to, ze nejaky track pustis z CD, dalsi mas na USB a chvilu chces ist dajme tomu cez midi a virtual dj....ide to v pohode prehadzovat alebo ked chces prepinat medzi kompom a mechanikou,tak treba stale nieco nastavit?

markes

Příspěvek od markes »

nema.dj píše:to markes> ako je to s prepinanim zdrojov trackov?...mas s tym skusenosti?....ide mi o to, ze nejaky track pustis z CD, dalsi mas na USB a chvilu chces ist dajme tomu cez midi a virtual dj....ide to v pohode prehadzovat alebo ked chces prepinat medzi kompom a mechanikou,tak treba stale nieco nastavit?
no fajnovo to vymyslene nieje,,,ale nevidim v tom problem,,,

ked mas midi,tak ti ide midi,,,
ked prepnem USB tak nacita tracky z usb a nic ine teda nepustis,,,(cd,midi)
poznamka; ked si natiahnes z PC-do kluca tracky, das to do masiny prvykrat ! tak sa system pyta ze ci nacitat usb ako FULL ! ked to potvrdis tak plny 8gigovy key s mp3 mi nacita za 1min.
On denon si takto aj s tymto nacitanim urobi playlist priamo na ten usb kluc,,
a teda potom ked ho tam mas alebo aj vyberies a znova zasunies tak tracky idu hned cize necakas ziadnu minutu,,
cize ked hrajes a prepinas ci uz CD alebo MIDI alebo USB tak usb je nacitane a hraje vlastne hned co si tam na kluci najdes nejaky track,,,,
skratka je to osetrene tak ze
ked prepnes cd,tak hraje cd,a tracky prepinas len na cd,,
ked prepnes vstupa na usb, tak tracky hned prepinas,,,vlastne hladas len na tom usb,,
a ked midi,,,tak len midi,,,
,,,skratka hned druhy track z midi na cd nedas neprepnes,,,
stale musis stlacit najprv zdroj,,,

skratka mozes to mat vsetko zapojene,,,ale stale si musis prepnut vstup,,ze z coho chces hrat (ked chces skakat medzi cd-usb-midi,,
ale neni problem takto hrat,,,
ja vyuzivam cd-mp3 v mechanike,,potom audioCD.a USB,,a neni problem,,
PRIKLAD;
hrajem z cd,,,chcem nieco z usb--prepnem vstupa,,kluc nacitany,,a hned hladas track na usb,,skratka ked mas vsetko pripojene,tak TY len prepinas zdroje hned pred dalsim spustenim tracku,,,teda ziadne cakanie a nastavovanie,,

super vec je !!!!
ze ked z AUDIO-CD hrajes,-track bezi,,a ty hladas uz dalsiu vec,,,a mozes hned v polke tracku odpalit tu dalsiu co si si nasiel,,,
crosfader sa da nastavit kedy a za kolko chces prechod z jedneho do druheho tracku,
a S jednou masinou !!!!,,
ja to vyuzivam ked nestiham nastavit druhu masinu,

co sa tyka MIDI tak velakrat som to neskusal (niesom nejak zatazeny na dj-pc)
ale ide to pekne,,,ked mas soft,,,tak parada,
ovladas z masinou vsetko co na notbooku vidis
len ten program taktiez musi nacitat cely tvoj zoznam trackov,,lebo inac nic z toho,,,
takze asi tak,,

hovorim ma to kopec inych moznosti ,,hlavne v nastaveni,,je tam v tej masine vela toho,
ako hovorim ; mala sikovna vsestranna masinka,,,,
ja som ho kupil len koli tomu USB portu na mp3ky,,,,a ide to perfektne,,,

nevyhodu davam gumovym tlacitkam,,,malemu displayu, (koli tomu vyhladavaniu na usb
,,a ze na scratch je ten jog malicky,,ale vinyl efekt to ma pekny,,,
a taktiez USBport ti nezoberie maly 2.5HDD bez vlastneho napajania,,,
ale da sa to poriesit hned s notbookom,,lebo ten hdd napojis cez napajanie usb z notbooku,, a aj pripojis do masiny
ale musis mat aj taky dvojity usb kabel
dufam ze aspon troska som pomohol,,,
zatim cauko

DJ_Bobis

Příspěvek od DJ_Bobis »

markes - podporuje to aj USB zariadenia so systémom NTFS? dnes mi konečne prišla táto mašinka a ide mi na tom len FAT32, či treba novší firmware?
inak čo sa týka citlivosti mechaniky na otrasy - skúšal som prehrávačom triasť tri minúty a neskočilo to ani raz, takže antishock to má funkčný a nie len v parametroch napísaný :D

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

DJ_Bobis píše:markes - podporuje to aj USB zariadenia so systémom NTFS? dnes mi konečne prišla táto mašinka a ide mi na tom len FAT32, či treba novší firmware?
inak čo sa týka citlivosti mechaniky na otrasy - skúšal som prehrávačom triasť tri minúty a neskočilo to ani raz, takže antishock to má funkčný a nie len v parametroch napísaný :D
len FAT32....aj HDD len s FAT32

DJ_Bobis

Příspěvek od DJ_Bobis »

to znamená že tam môže byť najväčší disk 32GB ? viac tuším FAT32 nepodporuje

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

DJ_Bobis píše:to znamená že tam môže byť najväčší disk 32GB ? viac tuším FAT32 nepodporuje

vies si predstavit orientaciu v 32gb hudby?....ja nie....podla mna je mp3, ci uz na denonoch, pioneeroch alebo inych playeroch nieco ako DPH

markes

Příspěvek od markes »

DJ_Bobis píše:markes - podporuje to aj USB zariadenia so systémom NTFS? dnes mi konečne prišla táto mašinka a ide mi na tom len FAT32, či treba novší firmware?
no novy softw. si tam mozes dat urcite,,,,je to: 3020
cize pozri na prehravaci aky tam mas a daj ten novy,,,,,stiahnes ho z (denondj.com)
inac NTFS to nepodporuje,aspon mne to neslo,,,ale ved nieje problem prerobit hdd na fat32,,,
najlepsie nejaky externy s napajanim,,,HDD formatnut na fat32,,,a mas to,,

tie otrasy,,,,,no neviem,,,pocul som ze par ludom to pri basoch skace,,,ale mne to neskocilo ani raz,,,a to vela krat hrajem pri basaku,,,,

Odpovědět