Denon DN-S1200 - citlivost mechaniky na otrasy

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
stopo

Re: Denon DN-S1200 - citlivost mechaniky na otrasy

Příspěvek od stopo »

dj_bobis: systém súborov FAT32 nie je len do 32GB je ovela viac (presne neviem) ale ja mam externy 2,5´´ HDD s 320gb kapacitov a kamarat ma az s kapacitou 600GB a oba su fat32 a co sa tyka napajania tak nie je to ziadny problem za 5€ kupit usb hub s externym napajanim a hotovo pripadne ak denon nepodporuje usb hub tak dokupit este Y kabel na napajanie napajaciu cast kabla zapojit do hub-u a cast na citanie napojit do denona a hotovo

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

aj ked pride novy kus, tak je tam fw 2000, aktualizaciu treba spravit
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

DJ_Bobis

Příspěvek od DJ_Bobis »

už som dal nový 3020, pôvodne bol 2010. Dva základné problémy ale pretrvávajú - nepretáča VBR MP3 a pri pretáčaní tracku sa vždy na sekundu sekne, kým ďalej hrá. No čo už, nič nie je dokonalé. až na tieto dve muchy som s tým prehrávačom zatiaľ nadmieru spokojný.
čo sa týka HDD, najskôr asi kúpim dva 32GB USB kľúče, možno však radšej za investujem a kúpim externé HDD. Napájanie mi problém nerobí, to už nejako vyriešim samostatným zdrojom. Nevedel som že FAT32 podporuje takú kapaciu. Osobne mám všetko v NTFS, keďže je to oveľa rýchlejšie.

markes

Příspěvek od markes »

NTFS sa zacalo pouzivat preto lebo pre win.XP a vysie to bolo lepsie a rychlejsie,,,,
ale co sa tyka hudby,a media playerov,,,tak tomu prehravacu to je asi jedno,,,,
ze vraj rozdiel medzi tym je ze tie klustre v HDD su inac popukladane ako u fat 32,,,
no ale vetsina tych vseliakych usb media strojov podporuje len fat 32,,,,samozrejme okrem PC a notasov,,
takze,,,tak,,,nakonec je to aj univerzalnejsie potom,po pripojeni do hocicoho,,,
cize HDD prerobit na FAT32,,,,skoda len ze u tych 1200-denonov sa neda zdielat jeden hdd,alebo usb cez ten Lan,ci D-Link,,vsetko mat 2x to jaka blbost v dnesnej "USB dobe",,,
lebo toto by posunulo tento stroj ovela viac dopredu,,,,

aspon mi to zatial nikto nepotvrdil,ze to funguje

ved aj preto som s nimi skoncil a idem do pio cdj-900
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700

DJ_Bobis

Příspěvek od DJ_Bobis »

mne osobne tá možnosť zdieľania vôbec neprekáža. dnes stojí 320gb externý HDD 45€, takže kúpim dva a neriešim. viac ma štvu tie dva problémy s pretáčaním trackov :?

Odpovědět