Dik moc

je pravda že pre začiatok stačí, a ked na nom hravaš denne tak to asi doma? ako neviem ako ty ale ja som už vyskušal dost vela značiek hlavne bednííííí a poviem ti že skus tento mix zapojit na špičkovy aparat ako je napríklad RCF alebo ECLER....neviem čo by si nan povedal...a to že ho netreba davat na plno je pravda napisal som to ja a viem o čom vravim....ako ja chapem že začiatky su najtahšie zoo všetkeho ale ja v začiatkoch keby som si mal od koho poradit určite by som to spravil..pre začiatočnika neni nič lepšie ako 4 kanalovy mix s efektami a navyše v dizajne pioneera 5OOvky za nejakych 65OOSK...lenže ako tak hráššš a hrááášššš zistuješ že si stale lepši a neuspokojuje ta jeho zvuk jeho zdvych či pokles na korekciach jeho nedokonale efekty jeho zvuk ktory počuješ všade a podobne....vyčo ste už v tom trochu dlhšie uznate že niečo stoho je pravda?a čo sa tyka toho pioneera 800vky pre začiatok sa nan vykašli je to riadna mašinka ale v podstate ludske ucho nepočuje tu hlavnu zmenu oproti 6OOvke a to že je 8OOvka digitalna a vela funkcii pultu nikdy nevyužiješšš....take iste haloooooo bolo aj ked na trh vyšiel ecler NUO5.....mottca píše:Tento mix mam doma uz skoro rok. Do mastru mi nic nepropusti. Mix je za ty penize pro zacatek rozhodne suprovej. Efekty k hovnu to je jasny. Ale jak sem zde cetl ze se nema nic davat na maximum, tak ja sem zatim daval vse na maximum a nic se nedeje a to na nem hraju skoro denne. Mozna mam uz ten z jine serie. Takze lidem co zacinaji od zacatku, tem ho jenom doporucuji a kdyz zjisti ze jim to de a bavi je to, tak si zacnou setrit na nejakou tu lepsi masinu. Ted si setrim na DJM800 a pokusim se ho ziskat z Ameriky, protoze vyjde skoro o 15 tisic levnejc nez tady v CR.
co je na vystupu toho mixu spatnyho ze to nici sluchatka? nici to pouze senheisery nebo veskery, ktery do nej zapojis?Azu píše:v podniku kde sem hrál měli postupně tyhle mixáky tři, protože chodil jeden za druhým na reklamaci výměnou za jinej kus, jeden z těchto kousků byl natolik super, že odkouřil dvoje sennheisery HD215 a jedny Pioneery, protože výstup na sluchátka měl nějaké jiné hodnoty než by měl mít a sluchátka po pár akcích odešla, jedny se podařilo vyreklamovat a dlaší reklamaci už nezbaštili.
tak presne tento problem maju skoro všetky mixi od behringera ja som na nom prišiel tiež o dvoje sluchadielJames_Bond_007 píše:co je na vystupu toho mixu spatnyho ze to nici sluchatka? nici to pouze senheisery nebo veskery, ktery do nej zapojis?Azu píše:v podniku kde sem hrál měli postupně tyhle mixáky tři, protože chodil jeden za druhým na reklamaci výměnou za jinej kus, jeden z těchto kousků byl natolik super, že odkouřil dvoje sennheisery HD215 a jedny Pioneery, protože výstup na sluchátka měl nějaké jiné hodnoty než by měl mít a sluchátka po pár akcích odešla, jedny se podařilo vyreklamovat a dlaší reklamaci už nezbaštili.