Co rikate na mixak Behringer DJX700?
Co rikate na mixak Behringer DJX700?
Nooo. ruky preč a rychlo... poviem vam ked som začinal mal som Behringer DJX 700. a jedneho krasneho dna som ho chytil a s celej sily strelil o zem. bolo to asi vtedy ked som vdaka jeho špi*kovím korekciam odpalil vyšku... dizajnoovo je dobry ale jednoznačne je moc šetrene na predzosilnovačoch, ekvalizeroch, a keby dakto na tom vymenil všetky po?aky a fadery možno by to pomohlo... BPM counter stojí za ho*no, tie ledky pri CROSSFADERY stoja za ho*no, KILL tlačidla stoja za ho*no, že vraj priestorovy zvuk stoji za ho*no a tie efekty sa nedaju počúvat. a hlavne ma slaby vystup... celkovo je dobry tak nadoma ked si chceš dačo nacvičit aby si nemusel drat dačo lepšie... firma behringer neviem prečo osadzuje svoje djmixpulty celkovo lacnymi komponentami... ktoré su počut všetky jeho nedostatky su vo zvuku... ale pripominam netreba preto na behringer pozerat ako na firmu ktora robí iba sh*t. mam od nich digitalny crosover a poviem za cenu 12000SK sa vyrovna zariadeniam v cenovej triede 30000... a viem o čom hovorim mam na to napojene aktívy RCF je to špičkova mašinka... ale naozaj djmixy behringer-ruky preč a rýchlo. za cenu 7500 si kupte radšej dvoj kanal inej značky ktory je určite lepší...
Souhlasim jak s Palim tak i s PVD.
Taky moc nevyznavam Behringer, myslim si, ze Paliho prispevek jednoznacne mluvi za vse, i kdyz se jedna v tuhle chvili ciste o subjektivni nazor. Ovsem, jsou vyrobky, ktere nejsou uplne tak spatne. Napr. studiove monitory TRUTH B2031(A), ty se jim za ty penize i pres nektere ty drobne nesvary povedly.
Jinak na doma, proc ne...to jiste do urcite miry nevadi, ale co znam spoustu DJu, radeji si pridaji ten tisic navic a koupi si pro vsechen poradek lepsi, ktery pak mohou sebou pouzit i na nejake party.
Taky moc nevyznavam Behringer, myslim si, ze Paliho prispevek jednoznacne mluvi za vse, i kdyz se jedna v tuhle chvili ciste o subjektivni nazor. Ovsem, jsou vyrobky, ktere nejsou uplne tak spatne. Napr. studiove monitory TRUTH B2031(A), ty se jim za ty penize i pres nektere ty drobne nesvary povedly.
Jinak na doma, proc ne...to jiste do urcite miry nevadi, ale co znam spoustu DJu, radeji si pridaji ten tisic navic a koupi si pro vsechen poradek lepsi, ktery pak mohou sebou pouzit i na nejake party.
Naposledy upravil(a) somik dne 22 bře 2007 06:11, celkem upraveno 1 x.
-
nedavaj nikdy naplno ani master ani gain vlastne skus tam nedavat nič naplno ale rob to takto od začiatku ako ho zapojiš a davaj fakt bacha aby si nemal nič naplno ked som ho mal tak mi to pripadalo tak že akonahle som mu trochu viac prije..al a robil som to viac krat tak zakaždym to vyzeralo že sa mu čosi stalo za každym to už hralo akosi inač....neviem
-
DJX 700
Zdravim, mam problem, ne zas tak moc penez a doma pouze scratch mix Stanton SA-3, ale chtel bych prave mix s efektama a ne zas moc drahej, spis by byl zatim jen na doma, nanejvis nejaka malinka akcicka! Prave sem koukam na tenhle kus, mixy od Behringera namam rad, ale jedinej tenhle je super vybavenej, hlavne efekty, tech je docela dost, no hlavne na tu cenu, bych rek ze super! Vim ze kvalitou je tenhle mix nekde uplne jinde nez ostatni, ale s tim docela pocitam! Ale zarazilo me to v recenzi - ze, kanaly trochu propoustej do Masteru, je to pravda, ma s timhle nekdo skusenost, a jestli je to fakt tak strasny? Jinak jak moc ma spatnej zvuk? Zase se mi nechce vyhodit jen tak 6 klacku!!!! Jinak bych byl rad kdyby nekdo treba nalezl lepsi alternativu(s efektama) za podobnou cenu, nebo ne aspon moc vysokou!!!!!! Diky moc musel sem se vymacknout
Pokud chces efekty na hrani tak na DJX700 zapomen. Pouzitelny jsou jen 2 Recenzi jsi cetl spravne, tento mix propousti do masteru, presne jak pises. Alternativa by mohl byt Reloop 40 XXX. Nevim jak je na tom s efektama(zda za neco stoji), tak predtim nez ho koupis si je poradne vyzkousej pri hrani Nekdo mi rikal, ze u Denona 1500 uz asi odstranili zpozdeni, takze pokud by Reloop nevysel, dosetri a bez do tohoto mixu.
Je to bohuzel drazsi kategorie .
Je to bohuzel drazsi kategorie .