cistenie optiky

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
dj_snake

Re: cistenie optiky

Příspěvek od dj_snake »

Velmi vam dakujem za to ze ste sa tu tak pekne rozpisali... Este cakam co napise azu a stereoman atlon a nema.dj oni mali vacsinou vzdy rozumne prispevky... Presne preto som zakladal temu aby som si mohol spravit vlastny nazor z vasich nazorov... :)

Este raz zopakujem ze prehravace idu na 100% citaju rychlo a aj doskriabane cd... Cize tu by sa jednalo fakt len o cisto PREVENTIVNE cistenie. Pretoze raz davno som niekde cital ale neviem ci to nie je blbost ze ak je na tej cocke prach a ine necistoty ktore sa tam mozu dostat tak sa tej cocke skracuje zivotnost lebo sa viac namaha pri citani a aj viac zahrieva... Takze fakt neviem ci to mam cistit preventivne alebo vobec nie az pokym s nimi nebude nejaky problem...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

A inak ked to tak citam tak ak by som ich uz mal cistit tak to spravim takto:
Rozoberem vyfukam cele vnutro a na cocku si dam pozor aby bol slaby tlak a cisty vzduch napriklad z balonika a opatrne ju vyfukam... Potom si na specialnu handricku ktora sa pouziva na cistenie optik fotoaparatov nalejem roztok na optiky fotoaparatov alebo cisty lekarensky lieh a jemne tu cocku posucham... A nakoniec zlozim prehravac.... Toto je cca postup akym by sa to malo robit pre tych co budu v buducnosti citat toto vlakno... Skuste sa vyjadrit k tomuto postupu ci je ok alebo by ste este nieco zmenili alebo zlepsili... A mozete sa vyjadrit aj ku tomu ze ci vobec treba robit toto preventivne... Dakujem Vam vsetkym.

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

:?: :?: :?: ziadne dalsie navrhy a pripomienky??? vsetci suhlasite??? :?: :?: :?:

Odpovědět