CDJ 350 jako kontroler
CDJ 350 jako kontroler
Chci se zeptat..stahl jsem mapovani playeru pro Traktora krom stop a play dalsi funkce nejdou...poradte co s tim..
Re: CDJ 350 jako kontroler
Zjisti pro jakou verzi to mapovani bylo. Mezi verzi 2.0.3 a 2.1.1 a vys je totis velky rozdil v mapovani.
Projdi si to mapovani a to co nejde kdyztak zkus namapovat rucne, zda to funguje ...
Projdi si to mapovani a to co nejde kdyztak zkus namapovat rucne, zda to funguje ...
Dalsi problem je v nastaveni zvukovky,,,na deck 1 Reloop contour jde vse ok ale pokud zapnu cdj 350 tak mam smulu...nastaveni zvuku na asio mi u reloopu nefakci jen ten ovladac pro nej.....pokud spustim pincka pres traktora tak vyzaduje asio driver takze nevim co s tim...nastaveni dvou driveru pro kazdej deck asi nejde..
Myslis tedy jako jen driver jo??
Pokud ano tak to nejde...nechapu...pro Reloop je taky Asio driver a jede pod nim jen Reloop ale Pioneer CDJ350 bohuzel ne... uz nevim co mam delat..
V traktoru dej Reloop Asio a Pincek Asio vubec neres. Ty jsi totis nepochopil jak to funguje. Ten pincek by mel slouzit ciste jako kontroler a zvuk by mel jit z Reloopu.
Nenaimportoval sis nejake nastaveni i s pincek zvuknou? Pri importu dej jen midi.
Nenaimportoval sis nejake nastaveni i s pincek zvuknou? Pri importu dej jen midi.
bez na skype
nechci pouzivat zatim Pincka jako player,nybrz jako kontroler...a vse jet zaroven s Reloopem pres Traktora..jak chces propojit pincka s reloopem?reloop ma jen vystup ne vstup..
Takze jsem si to uz vyresil...Asio driver4all jde jak na Reloop tak i Pioneer ale musel jsem vytahnout zvuk z CDJ 350 pres zvukovku od kontroleru...mam ale pocit jestli reloop zvukovka nedegraduje kvalitu zvuku pro digitalni mix.....
Ted řeím to že kdyz pres kontroler spustim track a pohnu Jogem tak se skladba zastaví a zmizne...A u Pioneeru Jog nereaguje vubec.. Jak nastvit tedy kontroler i CDJ350 aby na obou jel scratch?
Ted řeím to že kdyz pres kontroler spustim track a pohnu Jogem tak se skladba zastaví a zmizne...A u Pioneeru Jog nereaguje vubec.. Jak nastvit tedy kontroler i CDJ350 aby na obou jel scratch?
V traktoru by to melo fungovat ciste s reloop zvuknou.
Pridej Reloop midi otestuj a vyhod to
Pridej Pio midi otestuj a vyhod to
Na zaver pridej Reloop a Pio (pridej - ne naimportuj kompletni TKS (pouze MIDI) )
Pridej Reloop midi otestuj a vyhod to
Pridej Pio midi otestuj a vyhod to
Na zaver pridej Reloop a Pio (pridej - ne naimportuj kompletni TKS (pouze MIDI) )
JAKEJ MA TENTO POSTUP SMYSL....ROZEBER TO PROSIM.
zVUK UZ MAM VYRESENEJ.... JEN SI NEJSEM JISTE JESTLI VYSTUP PRES ZVUKOVKU OD RELOOPU JE KOŠÉR...ZDÁ SE MI ZE NENI MOC DOBREJ JAKO KDYZ NAPOJIM PRIMO PLAYER A KONTRLOLER DO MIXU..ALE JINAK TO NEJDE..
Nepis caps lockem. Ikdyz nosim bryle, tak stale vidim dobre
Jako kdyz napojim kontroler primo do mixu? Ted to mas udelany jak? Obcas mi prijde, ze mluvis v hadankach. No kazdopadne budes muset zabojovat. Ja toho pincka nemam a takto na dalku se blbe radi ...
Jako kdyz napojim kontroler primo do mixu? Ted to mas udelany jak? Obcas mi prijde, ze mluvis v hadankach. No kazdopadne budes muset zabojovat. Ja toho pincka nemam a takto na dalku se blbe radi ...