CDJ 350 jako kontroler

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 14:26

Chci se zeptat..stahl jsem mapovani playeru pro Traktora krom stop a play dalsi funkce nejdou...poradte co s tim..

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 19 kvě 2012 17:35

Zjisti pro jakou verzi to mapovani bylo. Mezi verzi 2.0.3 a 2.1.1 a vys je totis velky rozdil v mapovani.

Projdi si to mapovani a to co nejde kdyztak zkus namapovat rucne, zda to funguje ...

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 18:32

Dalsi problem je v nastaveni zvukovky,,,na deck 1 Reloop contour jde vse ok ale pokud zapnu cdj 350 tak mam smulu...nastaveni zvuku na asio mi u reloopu nefakci jen ten ovladac pro nej.....pokud spustim pincka pres traktora tak vyzaduje asio driver takze nevim co s tim...nastaveni dvou driveru pro kazdej deck asi nejde..

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 19 kvě 2012 19:26

Zvukovku pouzij pouze z Contoura.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 19:37

Myslis tedy jako jen driver jo??

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 21:59

Pokud ano tak to nejde...nechapu...pro Reloop je taky Asio driver a jede pod nim jen Reloop ale Pioneer CDJ350 bohuzel ne... uz nevim co mam delat..

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 19 kvě 2012 22:58

V traktoru dej Reloop Asio a Pincek Asio vubec neres. Ty jsi totis nepochopil jak to funguje. Ten pincek by mel slouzit ciste jako kontroler a zvuk by mel jit z Reloopu.

Nenaimportoval sis nejake nastaveni i s pincek zvuknou? Pri importu dej jen midi.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 23:05

bez na skype

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 19 kvě 2012 23:23

nechci pouzivat zatim Pincka jako player,nybrz jako kontroler...a vse jet zaroven s Reloopem pres Traktora..jak chces propojit pincka s reloopem?reloop ma jen vystup ne vstup..

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 20 kvě 2012 15:32

Takze jsem si to uz vyresil...Asio driver4all jde jak na Reloop tak i Pioneer ale musel jsem vytahnout zvuk z CDJ 350 pres zvukovku od kontroleru...mam ale pocit jestli reloop zvukovka nedegraduje kvalitu zvuku pro digitalni mix.....


Ted řeím to že kdyz pres kontroler spustim track a pohnu Jogem tak se skladba zastaví a zmizne...A u Pioneeru Jog nereaguje vubec.. Jak nastvit tedy kontroler i CDJ350 aby na obou jel scratch?

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 20 kvě 2012 21:28

V traktoru by to melo fungovat ciste s reloop zvuknou.

Pridej Reloop midi otestuj a vyhod to
Pridej Pio midi otestuj a vyhod to
Na zaver pridej Reloop a Pio (pridej - ne naimportuj kompletni TKS (pouze MIDI) )

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 20 kvě 2012 22:20

JAKEJ MA TENTO POSTUP SMYSL....ROZEBER TO PROSIM. :lol:

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 20 kvě 2012 22:23

Aby jsi zjistil kde to drhne :wink:

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 615
Registrován: 26 čer 2011 11:01
Vybavení

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od Bobo69 » 20 kvě 2012 22:27

zVUK UZ MAM VYRESENEJ.... JEN SI NEJSEM JISTE JESTLI VYSTUP PRES ZVUKOVKU OD RELOOPU JE KOŠÉR...ZDÁ SE MI ZE NENI MOC DOBREJ JAKO KDYZ NAPOJIM PRIMO PLAYER A KONTRLOLER DO MIXU..ALE JINAK TO NEJDE..

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: CDJ 350 jako kontroler

Příspěvek od stereoman » 20 kvě 2012 23:01

Nepis caps lockem. Ikdyz nosim bryle, tak stale vidim dobre ;)

Jako kdyz napojim kontroler primo do mixu? Ted to mas udelany jak? Obcas mi prijde, ze mluvis v hadankach. No kazdopadne budes muset zabojovat. Ja toho pincka nemam a takto na dalku se blbe radi ...

Odpovědět