Ok..ted mam kontroler zapojenej pres USB do notebooku a Pioneera taky... Z kontroleru mam 2X cinch vystup do mixu..
Ps...k cemu slouzi usb vstup pc a mix na Denon X600?? kdyz to tam prdnu tak sviti modre dioda...
CDJ 350 jako kontroler
Re: CDJ 350 jako kontroler
z kontroleru odpojit cinche.....zvukovka bude mix.....v softe nastavit output na denon asio driver, pio a reloop nastavit len ako kontrolery, bez vystupu
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
No o denon zvukne tu slysim prvne, ale pokud ji ten mix ma (nestudoval jsem), tak by to take melo fungovat, jak popsal nema. Krome toho by to ale melo take fungovat i pri pouziti Reloop zvukovky, jak jsem radil ja. Ta zvukovka na Reloopu neni na ozdobu.
Jeste jedna otazka....da se v tomto playeru udelat i nejake nastaveni pro rychlost posunu tracku pres JOG? Kdyz spustim track tak neni proste mozne zachytit beat....je to hodně rychlé a beat tam neni slyset vubec...
-
Uf stereomanstereoman píše:No o denon zvukne tu slysim prvne, ale pokud ji ten mix ma (nestudoval jsem), tak by to take melo fungovat, jak popsal nema. Krome toho by to ale melo take fungovat i pri pouziti Reloop zvukovky, jak jsem radil ja. Ta zvukovka na Reloopu neni na ozdobu.

Samozrejme že Dn X600ka má zvukovku o tom nepochybuj, nepísal by to nemadj pokiaľ by to tak nebolo... nemovi aj mne môžeš čo sa týka technických informácií úplne dôverovať. Všeobecne je vždy lepšie poslať zvuk zo software cez zvukovku Mixpultu ako cez zvukovky v rôznych controlleroch a potom to 2 krát ešte konvertovať cez DA a AD prevodníky a cez (väčšinou nekvalitné) CINCH káble do mixu... Odporúčam teda nastaviť v softe zvukovku DN X600ky a cez - DenonDJ Asio driver poslať zvuk do priamo mixu... Controllermi (reloopom) alebo iným potom už len čisto ovládať soft cez MIDI rozhranie,