CDJ 2000 nebo CDJ 900

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Majky_mike

Re: CDJ 2000 nebo CDJ 900

Příspěvek od Majky_mike »

ToLa píše:V tom máš mít pořádek, pak stačej i tři řádky 8)
To s tim impotrem se mě nezná, protože přehrávač němá žádnou paměť, takže to není kam nahrát...
To to můžeš rovnou hodit na flashku a nemusíš nikam nic importovat.
Ono se to nemusí přece nikam nahrávat... když ten přehrávač umí přehrávat po LAN z jiného CDJ nebo z USB disku, proč by ty soubory nemohl přehrát rovnou z toho noťase.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Majky_mike píše:
Jinak... neříkám, že DJM 800 není upgrade... ale přijde mi, že za ty peníze to už je docela stará technologie. Proti X1500 je určitě uživatelsky o moc příjemnější, ale za dnešní cenu...
hlavne DJM ma taky jenom jeden majk

BTW k tomu zahrivani, staci si koupit nejakej stojanek, vypada to dobre a notas se mnohem lip chladi, jestli to nestaci, tak chladici podlozku

Majky_mike

honcka píše:
Majky_mike píše:
Jinak... neříkám, že DJM 800 není upgrade... ale přijde mi, že za ty peníze to už je docela stará technologie. Proti X1500 je určitě uživatelsky o moc příjemnější, ale za dnešní cenu...
hlavne DJM ma taky jenom jeden majk

BTW k tomu zahrivani, staci si koupit nejakej stojanek, vypada to dobre a notas se mnohem lip chladi, jestli to nestaci, tak chladici podlozku
DJM 800 má dva... byť ořezané... ale tu už OT.

Jj... ale už se tím vytrácí ta mobilita a rychlost zapojení. Ale to je jedno.

Stejně nic jiného nekoupim... a asi se nakonec rozhoupu pro ty CDJ 2000, dneska jsem se na ně byl podívat (CDJ 900 a 2000) a ten display a NS asi za ten příplatek stojí.

Majky_mike

Tak už jsou CDJ doma a právě experimentuju s rekordboxem...

... a přesně to, na co jsem se tu ptal (a bylo mi řečeno, že nejde) naprosto v pohodě jde.

Na PC můžu vzít D&D libovolný track a v RB ho přenést do konkrétního playeru, kde se načte. Funguje to skvěle...

Takže k notebooku připojim velký disk načtený v RB a celý disk je skrze link okamžitě dostupný v každém přehrávači (lze v celou databázi procházet a i v ní na přehrávači vyhledávat pomocí "needle klávesnice") a když na to jsem línej, mohu místo toho použít notebook, kde to krásně napíšu na velké klávesnici a pošlu do konkrétního playeru.

Pokud v playeru právě nějaký track běží, je přerušen...

Tak kdyby si to náhodou někdo četl a rozhodoval se podobně jako já. Tohle řešení se mi zdá naprosto skvělé. Je stejně pohodlné jako u používání nějakého DJ softu, ale nic nejede skrze nějakej shitovej SW engine (kterej třeba nutně šitovej být nemusí, ale je zatíženej mnoha faktorama spojenejma s HW i SW kompabilitou) a celej mix a srovnání rychlostí je nechanej na mě.

A aby toho nebylo ještě málo, můžu si přehrávač RB nastavit na interní zvukovku v DJM (funguje to ale samozřejmě s jakoukoliv zvukovkou) a použít ho tak jako další player. Asi by byla blbost z toho hrát, ale můžu si do sluchátek naposlouchat track a pohodlně připravit třeba smyčku dopředu na velkém display... a pak si ho rovnou exportnout do přehrávače. Luxus.

Přesně tohle je moje "dream řešení" jak jsem si to vždycky představoval :-).

Odpovědět