Avender píše:Pre mna je kamen urazu prave to, ze nemam znamosti, ani niesom znamy. Takze momentalne nemam zaklad nato zeby som sa realizoval. Tuna v okoli je viac menej mrtvo, iba vydlacke diskoteky (nic vzlom). To moc nemusim, ale bez kompromisu sa asi nerozbehnem. Som iba zaciatocnik a nasilu to riesit nebudm.
Tak ci tak, vdaka za info, aspon viem ako to chodi...
Ked ma este niekto nejake zaujimavosti - sem s nimi.
nejak by som neriesil akcie typu vydlacke diskoteky, svadby, plesy, ze su to zle akcie....dj by mal vediet namiesat aj koktail z kazika, black eyed peas, smrcnuteho pomadou a dr. albanom, ver ci nie, na takych akciach asi najviac zarobis....zarobis, silne slovo

...aspon bude nove tracky, benzin/naftu a nieco do aparatu.....tiez sa asi budem opakovat, mozeme verit kulture akej chceme, snazit sa hrat len nas cup of tea, ale si musime uvedomit, ze sme na slovensku a okrem BA sme vsteci malomestiaci (i ked v BA uz 90% nie je povodne obyvatelstvo, len sa tak tvaria

)....cize o nejakom fasa undergrounde mozeme len snivat....ja osobne, ked som zacinal, tiez som bral vsetko, nie ze by kazda akcia bola super, ale bola radost z toho ze idem hrat...ked som sa stal rezindentom jedneho clubu (i ked vtedy to bola prerobena krcma na discoclub

) tak som si do 3 mesiacov vychoval osadenstvo tak, ze vedeli ze nemaju otravovat s nejakym DJ Bobom, lebo to aj tak nepojde a ked sa u nas Reel2real prestal hravat, tak vtedy zacal byt nasadzovany v radiach....okrem ineho, potesilo aj to ze zacali chodit ludia z okresneho mesta, lebo sa u nas hralo nieco ine a miestne obyvatelstvo odchadzalo do mesta, lebo tam sa hrali radiovky...akurat, ze to sa majitelke nepacilo, tak to na chvilu rozpustila a po case tam hravali chlapci z veze philips naj radiove hity za 200,- ky za vecer, club sa zmenil znova krcmu, ale to uz sa zapacilo aj majitelke a je to trochu aj OT....jednoducho, ak sa chces zviditelnit, brat maximum co sa bude dat....popripade dat do hromady nejaku crew a s druhou nadviazat druzbu