nejak by som neriesil akcie typu vydlacke diskoteky, svadby, plesy, ze su to zle akcie....dj by mal vediet namiesat aj koktail z kazika, black eyed peas, smrcnuteho pomadou a dr. albanom, ver ci nie, na takych akciach asi najviac zarobis....zarobis, silne slovoAvender píše:Pre mna je kamen urazu prave to, ze nemam znamosti, ani niesom znamy. Takze momentalne nemam zaklad nato zeby som sa realizoval. Tuna v okoli je viac menej mrtvo, iba vydlacke diskoteky (nic vzlom). To moc nemusim, ale bez kompromisu sa asi nerozbehnem. Som iba zaciatocnik a nasilu to riesit nebudm.
Tak ci tak, vdaka za info, aspon viem ako to chodi...
Ked ma este niekto nejake zaujimavosti - sem s nimi.
Iniciativa
Re: Iniciativa
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
korky_bucek
hlboko nesuhlasim ked som povedzme dj ktory hra detroit techno tak nepojdem hrat na diskoteku do hornej dolnej ake skusenosti by som ziskal mixom hitovic z radii ? ziadne potom riesis otazku penazi; ako dj jednoho preferovaneho stylu sa uzivis ale nejde to zo dna na den musis si spravit meno musis nehovorim neni to jednoduche ale nebudem si robit zivnostnak a iba hral na diskotechal plesoch svadbach apod.dj by mal vediet namiesat aj koktail z kazika, black eyed peas, smrcnuteho pomadou a dr. albanom, ver ci nie, na takych akciach asi najviac zarobis
ani nevies kolko underground party sa robi po celom slovensku v kazdom uplne kazdom krajskom meste na sk je klub kde sa hra techno house dnb minimalne raz do mesiaca.Pochadzam z Vychodu tym nemyslim KE ale este trochu vychodnejsie a znami organizuje tech housove party vola si ludi z okolia ci uz blizkeho ale aj vzdialenejsieho,robi to cisto ako hobby a ty ludia cuduj samozeme verit kulture akej chceme, snazit sa hrat len nas cup of tea, ale si musime uvedomit, ze sme na slovensku a okrem BA sme vsteci malomestiaci
svete ho potom volaju hrat k nim na party a tam sa zoznamuje robi si kontaky z ludmi.
Stravite vela casu sedenim za netom ale nehladate fora hlavne komunitne co sa stretavaju robia zrazi volaju sa na akcie a nie len na sk ale aj do susedou jedine neustalim kontaktom z ludmi z branze mozes byt dj z velkym DJ a nie sedenim a cakanim na zavolanie ze niekto potrebuje zahrat svadbu
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
Zdravím..nema.dj píše:zivnostensky list nutne nie je treba....ale v tom pripade ta majitel klubu musi zamestnat bud na dohodu alebo na dobu urcitu/neurcitu - a to ani jednemu nevyhovuje.....cize je lepsie zivnost mat a vystavit fakturu klubu za dielo/akciu....v tom pripade, poplatky Soze pada na plecia majitelovy klubu (je poriadatel akcie)....trosku som sa v tom v poslednej dobe rypal, lebo som bol dlhodobo nezamestny....tak som si spravil zivnost na ozvucenie a osvetlenie kulturnych, spolocenskych a sportovych podujati + diskotekarska cinnost (ako bonus som dostal na to aj dotaciu od UPSVaR-u 3900 eur /pod stromcek pride 2x DN-S1200, DN-X1500, 2x reloop 2000/).... a verte ci nie...este som ani nezacal a uz mam 2 ponuky.....legal je legal...len treba sa v tom trosku zorientovat
ještě takový dotaz doplňující - jdou takové dotace zajistit i v Česku? Pokud máte někdo nějakou zkušenost budu rád za každý info...
Dík