CrissC píše:Zhyneš, ani nebudeš vědět jak, protože to udělají nindžové!
no" dobra otazka,,,,,00ero00 píše:a ako to je ked majitel baru je aj dj a hraje a on malicenciu a vsetko ostatne zaplatene a ja si tam zahram a prave mna prichitia???
este jedna vec,,,,ked ma majitel licenciu,,,tak to je fajn, ale origo cd musi mat tiez,,,markes píše:no" dobra otazka,,,,,00ero00 píše:a ako to je ked majitel baru je aj dj a hraje a on malicenciu a vsetko ostatne zaplatene a ja si tam zahram a prave mna prichitia???
myslim ze ked by si to tej policii vysvetlil ze to nieje nic tvoje,,,a ze sa len hras ,,tak mozno uspejes,,
ale pravidlo ten chuj...(zakon) JE" ze kazdy kto verejne pusti hudbu do etheru medzi ludi,,tak
musi to mat osetrene,,,,,
cize v tvojom pripade aspon musis mat origo cd,,,NIE vypal,,
no bezne sa stava ze sa to robi aj cez ten uplatok,,,sak si na slovensku,,,00ero00 píše:no hej takze nepotrebujem ziadnu licenciu ani zivnost ani nic ked len raz za 100 roky si idem zahrat a to zadarmo ?? fakt slvgram stat a vseci co sa na djoch nabaluju nemaju v tom jasno tak skade mi mame viediet ako to ma bit ked oni sami neviedia jeden povie to a druhi nieco uplne ide .............!![]()
![]()
podstatne je ze ked ma od toho doklad ze to kupil legalne,tak moze to byt aj mp3 na kluci,,00ero00 píše:no ja uz nakupujem orginali ale ajtak nie vzdy zozeniem to co chcem a co s tim ked majitel ma tam vsetko napalene a este v plazeroch su usbcka a vsimam ze na onci pesniciek je djgeru .pl livingelectro klubers .pl atd tak to asi nebude kupovana hudba
00ero00 píše:a ked ja si donesiem svoje orginali ale budu tam aj jeho nelegalne a pride kontrola??