co sa mi moze stat ked.......
-
Re: co sa mi moze stat ked.......
Ak dobre viem, tak polícia musí mať súdny príkaz na to, aby vám mohli robiť nejakú prehliadku osobných vecí. Nieje to tak? A keď niekomu ukážete z čoho ste hrali, tak ste s prepáčením magori. To za vami potom môže prísť každí a tvrdiť že je so Slovgarmu...PEACE
Nooo ...Dj Lukasss píše:Ak dobre viem, tak polícia musí mať súdny príkaz na to, aby vám mohli robiť nejakú prehliadku osobných vecí. Nieje to tak? A keď niekomu ukážete z čoho ste hrali, tak ste s prepáčením magori. To za vami potom môže prísť každí a tvrdiť že je so Slovgarmu...PEACE
- "hocikto" so Slovgramu bude mat preukaz (inspektorov na SK nie je az tak vela)
- ak sa ti bude niekto chciet vrtať v kufroch, tak za tebou rovno pride s policajtom (ci uz s papierom alebo bez)
- a ked uz za tebou pridu, tak ta odtiahnu od stroja a kufra a nebudes mat cas ani len pomysliet na to, aby si poschovaval nelegalnu hudbu :O)
- vsetko toto chce vopred pripravenu akciu - tj. niekto sa na teba musi pripravit, nie je to nahodna "navsteva"
__www.costodj.wbl.sk__
nehadajte sa , akurat sa to riesi,Ministerstvo kultury, Slovgram, SOZA ( najhorsia komunikacia a ignoracia z ich strany) policia, zivnostensky urad a podobne. ked sa to doriesi, budu komplexne info ohladom tejto problematikyCoSTo píše:Nooo ...Dj Lukasss píše:Ak dobre viem, tak polícia musí mať súdny príkaz na to, aby vám mohli robiť nejakú prehliadku osobných vecí. Nieje to tak? A keď niekomu ukážete z čoho ste hrali, tak ste s prepáčením magori. To za vami potom môže prísť každí a tvrdiť že je so Slovgarmu...PEACE
- "hocikto" so Slovgramu bude mat preukaz (inspektorov na SK nie je az tak vela)
- ak sa ti bude niekto chciet vrtať v kufroch, tak za tebou rovno pride s policajtom (ci uz s papierom alebo bez)
- a ked uz za tebou pridu, tak ta odtiahnu od stroja a kufra a nebudes mat cas ani len pomysliet na to, aby si poschovaval nelegalnu hudbu :O)
- vsetko toto chce vopred pripravenu akciu - tj. niekto sa na teba musi pripravit, nie je to nahodna "navsteva"

-
atlon píše:nehadajte sa , akurat sa to riesi,Ministerstvo kultury, Slovgram, SOZA ( najhorsia komunikacia a ignoracia z ich strany) policia, zivnostensky urad a podobne. ked sa to doriesi, budu komplexne info ohladom tejto problematikyCoSTo píše:Nooo ...Dj Lukasss píše:Ak dobre viem, tak polícia musí mať súdny príkaz na to, aby vám mohli robiť nejakú prehliadku osobných vecí. Nieje to tak? A keď niekomu ukážete z čoho ste hrali, tak ste s prepáčením magori. To za vami potom môže prísť každí a tvrdiť že je so Slovgarmu...PEACE
- vsetko toto chce vopred pripravenu akciu - tj. niekto sa na teba musi pripravit, nie je to nahodna "navsteva"z mojej strany padol navrh ze ked sa toto doriesi , malo by to byt uverejnene na stranke organizacii, zatial Slovgram. uvidime teda, drzte palce
No my sa nehádame. Ale predsa máme aj my obyčajný ludia nejaké práva nie? Z ničoho nič ti začnú policajti prehľadávať osobné veci atď. Síce zabudol som. Sme na Slovensku

No my sa nehádame. Ale predsa máme aj my obyčajný ludia nejaké práva nie? Z ničoho nič ti začnú policajti prehľadávať osobné veci atď. Síce zabudol som. Sme na Slovensku
[/quote]
.... z nicoho nic ti nikto nic robit nebude :O)))) kľud .....

.... z nicoho nic ti nikto nic robit nebude :O)))) kľud .....
__www.costodj.wbl.sk__
Hele a co se stane, když budu hrát hudbu, kterou budu mít na externím disku? Přijde kontrola, tak řeknu, že jsou to vše originály, který jsem si přetáhnul na disk... nebo ne ?
neviem ako to je u vas, to si musis riesit s vasimymkkevinem píše:Hele a co se stane, když budu hrát hudbu, kterou budu mít na externím disku? Přijde kontrola, tak řeknu, že jsou to vše originály, který jsem si přetáhnul na disk... nebo ne ?

a prave pre toto nemam rad ked niekto nieco riesi, ze takto a takto to ma byt a nepozna legislativu danej krajiny , nic v zlom

já nic řešit nebuduatlon píše:neviem ako to je u vas, to si musis riesit s vasimymkkevinem píše:Hele a co se stane, když budu hrát hudbu, kterou budu mít na externím disku? Přijde kontrola, tak řeknu, že jsou to vše originály, který jsem si přetáhnul na disk... nebo ne ?u nas o tom musis mat doklad ze su to originaly, potvrdenie od beatportu a pre vacsi klud aj vypis o zaplateni z uctu.
a prave pre toto nemam rad ked niekto nieco riesi, ze takto a takto to ma byt a nepozna legislativu danej krajiny , nic v zlom

-
dufam ze dvere na tom wc aspon pancierove LOLmkkevinem píše:já nic řešit nebuduatlon píše:neviem ako to je u vas, to si musis riesit s vasimymkkevinem píše:Hele a co se stane, když budu hrát hudbu, kterou budu mít na externím disku? Přijde kontrola, tak řeknu, že jsou to vše originály, který jsem si přetáhnul na disk... nebo ne ?u nas o tom musis mat doklad ze su to originaly, potvrdenie od beatportu a pre vacsi klud aj vypis o zaplateni z uctu.
a prave pre toto nemam rad ked niekto nieco riesi, ze takto a takto to ma byt a nepozna legislativu danej krajiny , nic v zlomprostě buď a nebo... nejsem si vědom že by u nás někde na diskárně kontrolovali DJe
![]()
při nejhoršim se zamknu na záchodě a vylezu až budou pryč
http://snd.sc/eOzpir ,kind of me style
-
to že ti pride kontrola ked budeš hrať v nejakom klube alebo povedzme bare je možno 1%.