Databáze bohužel musí být pro player zapisovatelná... při hraní se do ní ukládají loopy, cue, generuje se historie apod.
Takže na CD/DVD to bohužel nejde.
Na jednu stranu je to možná škoda, ale vzhledem k ceně dnešních značkovejch USB flash disků, to je asi dost kravina. Za 200,- Kč máš USB 2x větší než DVD, kde Ti bude fungovat i ten zápis... a navíc budeš moci databázi aktualizovat.
Ono pak to reálné užití CD dost uniká.
Spíš mi přijde škoda, že třeba RB neumí pálit audio CD z playlistů i s nějakou datovou strukturou pro novější CDJ (kde budou předpřipravené CUE, LOOPy a grafický průběh). Člověk by si mohl připravit set na CD v klubu by byl připravenej na obě varianty.
Ale zase na druhou stranu... proč? Může si ho připravit na CD a nahrát na flash disk, to už zabere pár sec.
Exportovat sice nejde, ale v RB je možnost "ukaž v exploreru", kde se Ti track ukáže na disku už rovnou označenej. Takže naházet takhle třeba 10 tracků do NERA je otázka několika vteřin.
Pioneer CDJ 850 nebo CDJ 400
-
Dj Broulik
Re: Pioneer CDJ 850 nebo CDJ 400
"Ukaž v exploreru" je pro mě dobrá správa
dobrá zpráva, Já to vždy jak blbec hledám podle cesty. Tj, zjistit info o tracku kde je na hdd umístěnej a pak v totalcommanderu hledám F:\content\Artist\Album\Track01.mp3 .Je to zdlouhavý jak tejden před vejplatou.. Vytvářet si zálohu těch nej tracků jsem měl pokrk. Takhle to bude brnkačka
dobrá zpráva, Já to vždy jak blbec hledám podle cesty. Tj, zjistit info o tracku kde je na hdd umístěnej a pak v totalcommanderu hledám F:\content\Artist\Album\Track01.mp3 .Je to zdlouhavý jak tejden před vejplatou.. Vytvářet si zálohu těch nej tracků jsem měl pokrk. Takhle to bude brnkačka
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
Re: Pioneer CDJ 850 nebo CDJ 400
Pokud bych chtel u CDJ 850 zobrazit u tracku i kamelot key tak jak to udelat?? nejdrive prohnat pres Mixed in key a pak pres RB?