Dateq Vibe vs. Pioneer DJM800
Dateq Vibe vs. Pioneer DJM800
Zdravím, který z těhle mixů je podle vás zvukově lepší? Trošku nám shořel club a původně tam byl DJM800 a v záloze právě Dateq Vibe .. DJM800 se roztavil tak by mě zajímalo, jestli ten Dateq nechat nebo koupit zase DJM800... 

-
Re: Dateq Vibe vs. Pioneer DJM800
To je těžká odpověď. Ten Dateq bude mít zvuk asi o něco teplejší a příjemnější. DJM ostřejší, ale zase o fous přesnější. Ale DJM má hlavně dost slušnej efektor.DJ_Lukas píše:Zdravím, který z těhle mixů je podle vás zvukově lepší? Trošku nám shořel club a původně tam byl DJM800 a v záloze právě Dateq Vibe .. DJM800 se roztavil tak by mě zajímalo, jestli ten Dateq nechat nebo koupit zase DJM800...
V tomhle ohledu se mnou často mnoho lidí nesouhlasí, ale já osobně vždycky říkám, že DJM jsou perfektní ke CD přehrávačům. Ke gramcům mi více sedí třeba ten Dateq, Rodec, A&H nebo nějaké vyšší řady Denonu.
Do dnešního klubu bych asi raději volil DJM (a už bych rovnou vzal Nexus) a Dateq jako tu zálohu. Nicméně pult je to celkem dobrej, takže asi nemusíte mít strach si ho tam nějakej pátek nechat.
Kdyby to nebylo na slušnej line-array systém tak na to prdím, ale zrovna na tenhle aparát bych chtěl aby to bylo co nejlepší.. ale tak asi zatím bude Dateq a později se přejde na nějakýho novýho Pioneera=)
BTW co mate za zvuk a pripadne co je to za klub? 

6 x LOGIC SYSTEM PRO AUDIO ETHOS CA, 2 x LOGIC SYSTEM PRO AUDIO ETHOS Nd315, 2 x LOGIC SYSTEM PRO AUDIO ETHOS CA FLY FRAME, 1 x LOGIC SYSTEM PRO AUDIO DP2140 CONTROLLER 2/4; 2 x koncový zesilovač MC2 AUDIO E25; 1 x koncový zesilovač MC2 AUDIO E45, plošné ozvučení, sestávající z - 24 x reprobox COMMUNITY I/05B; 3 x zesilovač GEMINI GPA-4000E; 1 x speaker management ALTO MAXIDRIVE 3.4.
Zapomněl jsem.. F.T.C Luxor Česká Lípa
Pekny, ohledne nakupu toho pincka bych se spis orientoval podle toho, jak casto si zvete DJs, co to maji v pozadavcich
tak toho bych se moc nebál.. nikdy si nikdo na DJM800 co tam byl nestěžoval, tak myslím že když se koupí časem DJM900 nebo 2000 tak to nikomu vadit nebude=)
Ja to myslel spis, ze hodne znamejsich djs ma v technical rideru prave djm800 coz je defakto takovej klubovej standard djm 2000 bych do klubu nekupoval prave kvuli tomu, ze vetsina djs pozaduje tu 800 a pokud se to musi nekde pujcovat, tak to je pak zbytecnej vopruz
Aha, tak stím jsem se ještě nesetkal, co vím, tak do Luxoru prostě přijedou hrajou a nevymejšlej si na co... ale tak je to podle toho, koho myslíš jako známí no.. jezděj tam kluci ze Studia 54 a pod... a ve Studiu je zas Rodek 180MKIII myslím a taky si nevymejšlej.

*RodecDJ_Lukas píše:Aha, tak stím jsem se ještě nesetkal, co vím, tak do Luxoru prostě přijedou hrajou a nevymejšlej si na co... ale tak je to podle toho, koho myslíš jako známí no.. jezděj tam kluci ze Studia 54 a pod... a ve Studiu je zas Rodek 180MKIII myslím a taky si nevymejšlej.
-
Po stránce zvukové bych šel do DJM900.... ale asi to je jedno, protože třeba DJ Richie ze Studia šmrdlá na djm700 a cdj800 

Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
Technical rider maj vetsinou zahranicni hostiDJ_Lukas píše:Aha, tak stím jsem se ještě nesetkal, co vím, tak do Luxoru prostě přijedou hrajou a nevymejšlej si na co... ale tak je to podle toho, koho myslíš jako známí no.. jezděj tam kluci ze Studia 54 a pod... a ve Studiu je zas Rodek 180MKIII myslím a taky si nevymejšlej.
Dj Richie zašmrdlá snad na všem:D To je velmi správný chlapík=)
No zahraničních hostů moc nemáme.
No zahraničních hostů moc nemáme.
Koupíte DJM-900 
Dateqa prodejte Vencoj, ten je na ně fixovanej a stejně na něm nechce nikdo z ostatních hrát. DJM800 už se stejně neprodává

Dateqa prodejte Vencoj, ten je na ně fixovanej a stejně na něm nechce nikdo z ostatních hrát. DJM800 už se stejně neprodává
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky