Dateq Vibe vs. Pioneer DJM800

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
DJ_Lukas

Re: Dateq Vibe vs. Pioneer DJM800

Příspěvek od DJ_Lukas »

NIkdo na něj nechce hrát?:D Tak to bude asi ten důvod, proč se tenkrát kupoval Pioneer:D On je na hraní nějak špatnej?

Azu

Příspěvek od Azu »

Víš jak to u Vás v Luxoru s ním bylo, nikdo na něj nechtěl hrát a proto se koupil DJM800 protože se u vás střídá na hraní dost lidí a prostě jsou zvyklý na ovládání a funkce, které má Pioneer, protože to je takový nepsaný standard. Dateq je po zvukové a výrobní stránce kvalita, ale je to jak Rodec, kvalita ale bez jakýchkoliv moderních funkcí.

Mimochodem ty otočené hlavy vypadaly po požáru opravdu zajímavě
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Jo vtom máš pravdu no=/ No jo ale na Pioneer se musí našetřit=/ No tam ta celá rampa byla zajímavá... škoda i těch scanů 1200W no... ale tak teď tam půjdou prozatím 4 nový otočný hlavy apak se dokoupěj další 4 scany už nebudou.

Azu

Příspěvek od Azu »

I kdyby tam místo hlav a všeho měli přijít je stará dobrá žárovková světla jako derby, tak dostačuje, lidi na ty světla kašlou, hlavně že je tam něco barevného a ne úplná tma. spravilo by to i několik RGB PAR54 :)

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

LED RGB PAR 54 tam byly.. myslím 12 jich bylo, ale z té vejšky to vypadalo příšerně, takse ani nezapínaly:D A Luxor si na komplet aparatuře celkem zakládá, takže chce mít i co nej světla.. přeci jen to dotváří atmosféru a je to změna oproti clubům, kde maj právě ty "komunistický" blikátka:D Snad se dokoupěj i ty RGB lasery, to by bylo taky dobré. Jinak je štěstí, že celej zvuk to přežil, to by byl potom pořádnej průser, kdyby to shořelo taky.:D

BTW: Ty ses tam byl podívat?

Azu

Příspěvek od Azu »

Ukazovali mně fotky v sobotu v MC Posilovna v Hradišti když sem tam byl s laserama :)
Nevim jak dopadly ty Vaše lasery, ale třeba by se z nich dalo něco využít a zprovoznit

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Kupodivu přežily, byl tam jeden CS-400G a jeden ten velkej RGB stím strašně rychlým galvem.. takovej modrej:D Nevím co to bylo zač ale už měl v háji tu diodu, protože svítil strašně málo.. ty jsou akorát strašně špinavý ale jedou. Každopádně se měly stejně vyměnit za ty CS-1200 RGB ale teď, když se musí dokupovat aparatura, tak nevím jestli na ně zbudou peníze. =/

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Prosím vás, jsem asi uplně blbej, ale nevíte někdo, jak na Datequ vypnu ten bláznivej split mód?:D Chtěl bych, aby mi hrály obě sluchátka a mohl jsem si do nich pustit příposlech z masteru ale furt tam je zaplej ten split, takže mi jede v jednom aktuální track a v druhým ten, kterej budu mixovat a to se mi nelíbí:D

Azu

Příspěvek od Azu »

DJ_Lukas píše:Prosím vás, jsem asi uplně blbej, ale nevíte někdo, jak na Datequ vypnu ten bláznivej split mód?:D Chtěl bych, aby mi hrály obě sluchátka a mohl jsem si do nich pustit příposlech z masteru ale furt tam je zaplej ten split, takže mi jede v jednom aktuální track a v druhým ten, kterej budu mixovat a to se mi nelíbí:D
Vidíš, někteří to beru jak výhodu, já to mam na Pinckoj DJM5000 také tak. Vypnout to nejde, musíš jedině navolit do sluchátek obě šavle a poregulovat to přes gain jedné z nich a nepoužít cue master

DJ_Lukas

Příspěvek od DJ_Lukas »

Ježiš to je křáp tohle=/ No takže na tom hrát jak na Rodecu 1800MKIII, tam projistotu to prolínání ani není=/

Odpovědět