Co je lepsi pro zacatek....Akiyama,nebo Reloop

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
marttydjane

Co je lepsi pro zacatek....Akiyama,nebo Reloop

Příspěvek od marttydjane »

Ahoj vsem. Pristi rok se chystam k porizeni playeru a mixu a tu jste odbornici,tak budu rada za radu. Chci to na doma,na hrani dance 80ta a 90ta leta. Zadny scrasch,pouze michani,house,dance,rovnani beatu. Nejsem nijak zvlast pri penezich,takze bych to videla tak okolo 15tis. Nasla jsem zatim Reloop http://www.sramus.cz/zvukova-technika/c ... b-mk2.html a prave jeste jeden,kde mne odrazuje uz nazev znacky,ale prehravac ma zas efekty,coz by mozna nebylo od veci a tu jde o Akiyama http://www.sramus.cz/zvukova-technika/c ... p250s.html . Budu rada za rady. Samozrejme k tomu mix,muzete mi davat typy. Zapojovat to budu do veze s vykonem dle papiru pry 250 vatu,ale neco okolo 60 ti. S extra basy,proste celkem silna :-D. Tak snad je to vse. Diky predem za vase rady.

marttydjane

Re: Co je lepsi pro zacatek....Akiyama,nebo Reloop

[quote="Bobo69"]Kup si toto http://www.shop4djs.com/pioneer-5/pione ... mited.html uděláš lépe.[/quote]

Proboha kontroler. Bleee. Sice je super,ale ja asi zapomnela dodat,ze mam hromadu cd,ktere bych si tady strcila leda..... :-D:-D:-D:-D. Diky za typ,ale za prve....NECHCI BYT ZAVYSLA NA COMPU!!!! Nehodlam prehazovat vse hna cd do compu,to ani nejde,protoze zmena formatu tez podleha poplatku na OSA!!!
Takze prosim,rada,jakou znacku volit,ci ma nekdo zkusenosti s tim,co jsem zde dala,nechci pioneera. Na to hrani,ktere mam ja moznost,na to nepotrebuji investovat hromadu penez,ktere by se mi ani nestacily vratit. Pro radily,najit si nekoho,kdo me to necha vyzkouset,nikoho takoveho nemam a chci mit svoje. Tak snad uz to ma vse,na co se odpovedet da. Prosim,ne zadny kontroler,ci konzoli. Tenhle styl nechci podporovat i vzhledem ke stylu se kterym mam v plani vyrazit do sveta i kdyz i ty playery jsou uz mimo. KONZOLE NEEE.:-D:-D:-D

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Tak pokud to cos vybrala budes mit na domáci hraní tak snad Ok ale ty playery nejsou buh ví co... budes rada kdyz ti vydrží hraní na doma natoz je nekam takat..a riskovat to ze si trhnes ostudu az ti chcipnou uprostred tveho vystoupení.. Tahat dnes kufry s CD..kde žiješ?? Ale pokud ti to vyhovuje tak OK.ja bych do těch playeru cos tu vypsala nešel..

marttydjane

Bobo69 píše:Tak pokud to cos vybrala budes mit na domáci hraní tak snad Ok ale ty playery nejsou buh ví co... budes rada kdyz ti vydrží hraní na doma natoz je nekam takat..a riskovat to ze si trhnes ostudu az ti chcipnou uprostred tveho vystoupení.. Tahat dnes kufry s CD..kde žiješ?? Ale pokud ti to vyhovuje tak OK.ja bych do těch playeru cos tu vypsala nešel..
Ja jsem stara skola,za me se tahaly kufry s vinylama nebo cd. Protoze je to 17let zpet,co jsem za mixem stala naposled,chci to zas vytahnout. Nemam ale zkusenost s vymozenostma,jako jsou tyhle konzole a uprimne je jeste porad dost lidi,co z cd hrajou. Zbyla mi spousta muziky a hodlam to zas vytahnout. I to,ze vetsina z vas tahala jeste kacery v dobe,kdy jsem parila s klukama,co jsou machri sveho oboru,respektuji,ze dneska vsichni utikate od mechanickych zalezitosti a jedete na notasu. Pro me to ale neni a ver mi,ze by bylo dost divny hrat ABBU,nebo Alex party a stat za notasem s konzoli. To se mi proste fakt nezamlouva. Kazdopadne to nezatracuji a tvuj typ beru v potaz. Bohuzel ale moje moznosti na konzoli nejsou. Comp co mam ted je na houby a zatim si svuj vykonnej opravit nemuzu. To vis,po matersky je zenska financne dost vyzdimana :-D
Takze je tu nekdo jiny,kdo ma zkusenost? Reloop mi byl doporucen,ze ma dobrou zvukovku. Tak je to tak strasny? Copak se neda sehnat playery za nizsi cenu aby neco uhraly? Jinak pokud jde o to hrani,ja to budu mit spis doma. Tam kam budu chodit technika pry bude.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Ten player od Reloopu je fakt kšunt ,už jen to že má vysouvací šuplík na cd :(

Blast

Příspěvek od Blast »

Ani jedno z toho nestojí za nic jak řikal Bobo, koukni spíš na bazarový pincky to je tisíckrát lepší volba než cokoliv z tohodle...
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Jukni tady http://www.i-bazar.cz/vyhledavani/?fulltext=pioneer+cdj 2 kusy CDJ 200 tam mas za 6 tisic.. urcite lepsi volba nez to cos tady vypsala..

No..a pokud ti nebude vonet Bazar ta prubni toto.... http://www.shop4djs.com/numark-1/numark ... -2-ks.html Na doma mooooc dobrá volba si myslim..

Dj Tesadela

Příspěvek od Dj Tesadela »

jestly ty cd nemas v mp3,tak bych sel do techto.....http://www.shop4djs.com/numark-1/numark ... -2-ks.html jinak ty prehravace od akiyama je to sami co aa flex,jen o litr drazsi :twisted:
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

[quote="Dj Tesadela"]jestly ty cd nemas v mp3,tak bych sel do techto.....http://www.shop4djs.com/numark-1/numark ... -2-ks.html jinak ty prehravace od akiyama je to sami co aa flex,jen o litr drazsi :twisted:[/quote]

se suplikem??? no fuj.

marttydjane

[quote="Dj Tesadela"]jestly ty cd nemas v mp3,tak bych sel do techto.....http://www.shop4djs.com/numark-1/numark ... -2-ks.html jinak ty prehravace od akiyama je to sami co aa flex,jen o litr drazsi :twisted:[/quote]
No kluci,vy mi davate teda :D . Prave tyhle Numarky mi nedoporucuje par jedincu,ze jsou na tom blbe se zvukovkou,ze nejsou dobry a ze mam jit do toho reloopa,co jsem vam sem dala jako typ. Pokud bych sla do Numarku,tak 400,ty uz maj vse. Jinak cd samozrejme v mp3 nemam,pokud vim,originaly jedou ve wav ;-). Kdyz mi nabizis N200 tak to ja chtela puvodne vzit komplet set i s mixem a sluchatkama,ale vymluvili mi to.jeste ze mam tolik casu,protoze bych asi byla v haji ;-). Americany mi taky byly vymluveny . No uvidime. Rady prijimam stale panove, ci damy,pokud tady nejaka je ;-).
Kazdopadne rozhodne nemam nic proti bazaru,spis jde o to,ze mam malo casu a musim to vzit na splatky,coz mi tezko nekdo da,tak volim novotu z obchodu ;-). Moc vam dekuji,jsem vdecna za kazdou radu ;-)

marttydjane

To uz si muzu rovnou vzit tohle ;-)
http://www.dj-obchod.eu/dj-cd-mp3-prehr ... ystem.html
To je komplet a rovnou v kufru ;-)

marks

Příspěvek od marks »

Pokud bych měl vyjít z toho co znám, vollil bych cestu Pincků a nebo Numark. NDX400 je za solidní peníz a když jsem je zkoušel hrálo se na ně poměrně dobře. Reloopy neznám, ale osobně bych asi věřil spíš těm Numarkům. (Když už ne Pincky). Ostatní značky, co tu byly zmíněný bych neřešil...
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6

Lumix

Příspěvek od Lumix »

Zaprvé bych moc neřešil něco jen "pro začátek" protože to pak vlastně budeš kupovat 2x pokud budeš chtít pokračovat na lepším. Mrkni na značku Denon DN-S700,DN-S1000,DN-S1200. Dají se sehnat i použité za dobrou cenu.

marttydjane

Lumix píše:Zaprvé bych moc neřešil něco jen "pro začátek" protože to pak vlastně budeš kupovat 2x pokud budeš chtít pokračovat na lepším. Mrkni na značku Denon DN-S700,DN-S1000,DN-S1200. Dají se sehnat i použité za dobrou cenu.
Jak uz jsem ale zminovala,z bazaru bych neco brala,kdybych mela doma penize. Kdybych si na to setrila,tak si takovou bazarovku koupim tak nekdy za rok,takze musim volit variantu novyho na splatky jako vse co doma mam. Jz ze Denony asi tezko. Navic tolik zas hrat asi nebudu,hlavne doma pro zabavu a semtam neco. Na to nema smysl mit buhvi co,kdyz vsudetechniku mit budou a ja to nikam tahat nemusim. Uz mam neco nabidnuteho na leto,takze moc cekat nemuzu :-(. Tak prosim bazar ne. Kdyz si na to tim hranim vydelam,tak si to pak klidne z bazaru vezmu,ale rakhle z platu je pro me nejsnazsi mit novy na splatky

Odpovědět