Co je lepsi pro zacatek....Akiyama,nebo Reloop

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
marttydjane

Re: Co je lepsi pro zacatek....Akiyama,nebo Reloop

Příspěvek od marttydjane »

http://www.shop4djs.com/denon/denon-dn- ... zi_heureka
no koukam na toho Denona a neni to tak sileny,kdyz napocitam jeste ten mix nejakej,tak bych to okolo tech 15tis taky zvladla ;-)
Uvidime. Jeste je cas a treba jeste i padne cena trochu.

Dj Tesadela

Příspěvek od Dj Tesadela »

marttydjane píše:no koukam na toho Denona a neni to tak sileny,
zajimava volba,ale ted je otazka,jestly by se ti nevyplatily spis ty numarky 900:biggrin2:
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec

matuli

Příspěvek od matuli »

marty, uz som ti davno pisal ze ber tie Numarky, neviem co za experta ti poradil tie Reloopy kvoli tomu ze Numark ma zlu zvukovku, ale rovno by som ho kopol do prdele :twisted: , pretoze aby si rozoznala kvalitu zvuku Reloop VS Numark tak by si musela mat doma minimalne nejake Studiove reproduktory + hudbu aspon org. audio CD ak nie vinyl.

Na tom Reloope som nedavno hral, bol to dokonca vyssi model zo "strbinovou" mechanikou, ale keby tu mam menovat vsetky veci co mi tam blbli, tak by ste ma mali za Chuck Norrisa, ze som tam vobec dokazal odohrat 1,5 hod dnb set.

Nummarky NDX400 budem mat teraz dva roky, musim ich sice teraz reklamovat kvoli CUE tlacitku ale tie sa opotrebuju snad aj na Pio po nejakom case (stale su ale pouzitelne!), takze si myslim ze 100krat lepsia volba ako tie strasne Reloopy ... Inak ten "Denon DN-S700" by asi tiez nebol zla volba ale to sa do 15k aj s mixakov nevojdes...

Inak viete ako sa vybera CD z tych Reloopov ked vam ukaze Error? Staci trosku nadhodit player a vide, fakt uzas. :roll:
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

matuli .... přeně tak..máš pravdu.

marttydjane

Příspěvek od marttydjane »

Kluci ja moc moc dekuji. Protoze mi prave vsichni motaj hlavu,neodolala jsem se tu zeptat. Ja se doslova zamilovala do numarku uz od pohledu a kdyz mi to jedna dama,co hraje dlouho,vymluvila,tak predstava horsi zvukovky byla dost desna,kdyz mi nebylo moc jasne,jak to bylo mysleno. Diky moc za info,fakt je moc chci a zacala jsem v tech informacich mit pekny chaoz ;-)

Odpovědět