marty, uz som ti davno pisal ze ber tie Numarky, neviem co za experta ti poradil tie Reloopy kvoli tomu ze Numark ma zlu zvukovku, ale rovno by som ho kopol do prdele

, pretoze aby si rozoznala kvalitu zvuku Reloop VS Numark tak by si musela mat doma minimalne nejake Studiove reproduktory + hudbu aspon org. audio CD ak nie vinyl.
Na tom Reloope som nedavno hral, bol to dokonca vyssi model zo "strbinovou" mechanikou, ale keby tu mam menovat vsetky veci co mi tam blbli, tak by ste ma mali za Chuck Norrisa, ze som tam vobec dokazal odohrat 1,5 hod dnb set.
Nummarky NDX400 budem mat teraz dva roky, musim ich sice teraz reklamovat kvoli CUE tlacitku ale tie sa opotrebuju snad aj na Pio po nejakom case (stale su ale pouzitelne!), takze si myslim ze 100krat lepsia volba ako tie strasne Reloopy ... Inak ten "Denon DN-S700" by asi tiez nebol zla volba ale to sa do 15k aj s mixakov nevojdes...
Inak viete ako sa vybera CD z tych Reloopov ked vam ukaze Error? Staci trosku nadhodit player a vide, fakt uzas.