Bude mi to do začátku stačit?

Diskuze ohledně nákupů aneb poraďte, co koupit...
djmario

Re: Bude mi to do začátku stačit?

Příspěvek od djmario »

ze začátku než všechno nastavíš atd... podle sebe bude trvat ale všude jsou navody i tady na foře koukni se i na serato já osobně použival traktor spokojenej ale serato jsem neměl jenom co jsem četl atd...

djmario

Příspěvek od djmario »

Mambo píše:Djmario - co to je za blbost ze co jde ze seratem nejde z traktorem koukal sem naschval na ten beatmix 4 co bych asi si koupil a dival sem se na officialni stranky reloopu ktery je dodavany ze seratem k te konzoli a je tam i na stahnuti mapovani pro traktor...

ale jo musiš to namapovat ručně u conzole co je pro traktor je hotový

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

takže je to v podstatě jedno?

djmario

Příspěvek od djmario »

to je na tobě jak říkám pročti jsi net z koukni videa a kup nebo zavolej do obchodu a oni ti řeknou taky nazor

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

ok dík

Mambo

Příspěvek od Mambo »

Jj koukal sem na videa dokonce myslim k tomu nekde je na youtube primo video cz nebo sk recenze na ten beatmix myslim si ze pro me na zacatek dobra volba za ok peniz :) tak zitra asi objednam :) tak diky lidi :)

djmario

Příspěvek od djmario »

ok hlavně se naučte mixovat a hlavně at to sedí :D

Mambo

Příspěvek od Mambo »

Hh zajdi si na soundcloud a najdi si me tam mamb0 na konci je nula mam tam dany jeden ze setiku co sem delal na pc bez hw :)

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

taky ho asi budu kupovat...nemáš náhodou odkaz na tu recenzi? :)

wnw
Vybavení

Příspěvek od wnw »

Ja si zitra vyzvednu reloop beatmix 4.
Podle mě je to skvelá koupě, když vezmete v potaz že je to 4channelový kontroler a mate k němu plne serato, ktere je samo o sobě dražší než 2 500...
Zaleží jestli taky chcete 4 nebo 2decky, že jo.

Denon MC2000 je prý lepší než Nummark mixtrack pro (do začátku), ale je o něco dražší. Pioneer ma zajimavou funkci, že vam při pohybu crossfaderu sám aplikuje filtr.

Každopadně kontroler by se měl vybrat podle softwaru...

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

to serato se musí nějak složíte nastavovat neboneco a traktor ne?

Mambo

Příspěvek od Mambo »

Wnw - super ze si ho vyzvednes o vikendu by si tu snad nebo zitra mohl napsat svoje pocity z nej :) budu za to rat jinak recenzi najdes normalne na netu napis si jmeno konzole a recenze a staci na tom youtube napsat vice mene to same a mas tam predvadecku toho nvm tedka kdo to recenzoval jestli my nebo slovaci ale mas to celkem pekne popsane ja hraju na pc v traktoru rok bez hw a ted si chci koupit konzoli abych si trosku vic to rozsiril chtel sem kupovat 2x cd player a mix k tomu ale jelikoz budu za par mesicu odjizdet sebou si to vzit nemuzu proto ten kompronis na konzoli a usetreni mista :) a muzu trenovat i mimo domov :) tak budu jeste jednou rad za osobni poznatky beatmixu diky :)

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

Taky bych to chtěl vědět :D

wnw
Vybavení

Příspěvek od wnw »

OK, mám ho doma!
Nevím, co chcete slyšet, taky to nemám moc s čím porovnávat, ale zkusím:
Fadery ani pady popisovat nebudu, jsou sice skvělé, ale neni na nich nic inovativního, takže to netřeba popsat. Tlačítka (play, cue, shift, decky 3 a 4...) se skvěle mačkají a taky tak "klapnou" což dává užasný pocit z toho, co dělám - intuitivní. Asi to nejduležitější: Jogy, nechci to moc rozebírat, protože nevím jake mají být, ale mám z nich pocit že jsou "těžké". Oproti ostatním modelům jsou poměrně málo vystouplé, spíše dobrá vlastnost. Dobre je že mají podsvíceni.

Špatne je, že ho asi prodam :/ Na mem noťasu mi chybí 80pixelů na to, abych spustil serato, což je dost velký problém. Zkoušel jsem i na velkem PC, ale vyskytli se nejake problemy, nic méně se seratem jsem ještě nikdy předtím nedělal a teď si s tím hraju meně než hodinku...

XolyCZ

Příspěvek od XolyCZ »

Takže říkaš že do začátku dobrý jo? Akorát ty máš problém z rozlišením :/

Odpovědět