Bude mi to do začátku stačit?
Re: Bude mi to do začátku stačit?
ze začátku než všechno nastavíš atd... podle sebe bude trvat ale všude jsou navody i tady na foře koukni se i na serato já osobně použival traktor spokojenej ale serato jsem neměl jenom co jsem četl atd...
Mambo píše:Djmario - co to je za blbost ze co jde ze seratem nejde z traktorem koukal sem naschval na ten beatmix 4 co bych asi si koupil a dival sem se na officialni stranky reloopu ktery je dodavany ze seratem k te konzoli a je tam i na stahnuti mapovani pro traktor...
ale jo musiš to namapovat ručně u conzole co je pro traktor je hotový
takže je to v podstatě jedno?
to je na tobě jak říkám pročti jsi net z koukni videa a kup nebo zavolej do obchodu a oni ti řeknou taky nazor
Jj koukal sem na videa dokonce myslim k tomu nekde je na youtube primo video cz nebo sk recenze na ten beatmix myslim si ze pro me na zacatek dobra volba za ok peniz
tak zitra asi objednam
tak diky lidi 

ok hlavně se naučte mixovat a hlavně at to sedí 

Hh zajdi si na soundcloud a najdi si me tam mamb0 na konci je nula mam tam dany jeden ze setiku co sem delal na pc bez hw 

taky ho asi budu kupovat...nemáš náhodou odkaz na tu recenzi? 

Ja si zitra vyzvednu reloop beatmix 4.
Podle mě je to skvelá koupě, když vezmete v potaz že je to 4channelový kontroler a mate k němu plne serato, ktere je samo o sobě dražší než 2 500...
Zaleží jestli taky chcete 4 nebo 2decky, že jo.
Denon MC2000 je prý lepší než Nummark mixtrack pro (do začátku), ale je o něco dražší. Pioneer ma zajimavou funkci, že vam při pohybu crossfaderu sám aplikuje filtr.
Každopadně kontroler by se měl vybrat podle softwaru...
Podle mě je to skvelá koupě, když vezmete v potaz že je to 4channelový kontroler a mate k němu plne serato, ktere je samo o sobě dražší než 2 500...
Zaleží jestli taky chcete 4 nebo 2decky, že jo.
Denon MC2000 je prý lepší než Nummark mixtrack pro (do začátku), ale je o něco dražší. Pioneer ma zajimavou funkci, že vam při pohybu crossfaderu sám aplikuje filtr.
Každopadně kontroler by se měl vybrat podle softwaru...
to serato se musí nějak složíte nastavovat neboneco a traktor ne?
Wnw - super ze si ho vyzvednes o vikendu by si tu snad nebo zitra mohl napsat svoje pocity z nej
budu za to rat jinak recenzi najdes normalne na netu napis si jmeno konzole a recenze a staci na tom youtube napsat vice mene to same a mas tam predvadecku toho nvm tedka kdo to recenzoval jestli my nebo slovaci ale mas to celkem pekne popsane ja hraju na pc v traktoru rok bez hw a ted si chci koupit konzoli abych si trosku vic to rozsiril chtel sem kupovat 2x cd player a mix k tomu ale jelikoz budu za par mesicu odjizdet sebou si to vzit nemuzu proto ten kompronis na konzoli a usetreni mista
a muzu trenovat i mimo domov
tak budu jeste jednou rad za osobni poznatky beatmixu diky 

Taky bych to chtěl vědět 

OK, mám ho doma!
Nevím, co chcete slyšet, taky to nemám moc s čím porovnávat, ale zkusím:
Fadery ani pady popisovat nebudu, jsou sice skvělé, ale neni na nich nic inovativního, takže to netřeba popsat. Tlačítka (play, cue, shift, decky 3 a 4...) se skvěle mačkají a taky tak "klapnou" což dává užasný pocit z toho, co dělám - intuitivní. Asi to nejduležitější: Jogy, nechci to moc rozebírat, protože nevím jake mají být, ale mám z nich pocit že jsou "těžké". Oproti ostatním modelům jsou poměrně málo vystouplé, spíše dobrá vlastnost. Dobre je že mají podsvíceni.
Špatne je, že ho asi prodam :/ Na mem noťasu mi chybí 80pixelů na to, abych spustil serato, což je dost velký problém. Zkoušel jsem i na velkem PC, ale vyskytli se nejake problemy, nic méně se seratem jsem ještě nikdy předtím nedělal a teď si s tím hraju meně než hodinku...
Nevím, co chcete slyšet, taky to nemám moc s čím porovnávat, ale zkusím:
Fadery ani pady popisovat nebudu, jsou sice skvělé, ale neni na nich nic inovativního, takže to netřeba popsat. Tlačítka (play, cue, shift, decky 3 a 4...) se skvěle mačkají a taky tak "klapnou" což dává užasný pocit z toho, co dělám - intuitivní. Asi to nejduležitější: Jogy, nechci to moc rozebírat, protože nevím jake mají být, ale mám z nich pocit že jsou "těžké". Oproti ostatním modelům jsou poměrně málo vystouplé, spíše dobrá vlastnost. Dobre je že mají podsvíceni.
Špatne je, že ho asi prodam :/ Na mem noťasu mi chybí 80pixelů na to, abych spustil serato, což je dost velký problém. Zkoušel jsem i na velkem PC, ale vyskytli se nejake problemy, nic méně se seratem jsem ještě nikdy předtím nedělal a teď si s tím hraju meně než hodinku...
Takže říkaš že do začátku dobrý jo? Akorát ty máš problém z rozlišením :/